nem (kezeit széttáró)
és azt sem, hogy mindenki beképzelt majom aki bmw-t vesz(kezeit széttáró)
és azt sem, hogy a tojota a világ legjobb autója(meghajlós) Mindegy is hol gyártják(kezeit széttáró)
Ha ezekhez nem ragaszkodunk akkor feladtuk az elveinket 😅
A zöld, én is azt vettem, de csak pár éve tudom miért lett zöld a sör üvegének a színe, de később a barna is lett ugyanabból az okból, de a zöld üveg maradt meg a népben.
Soha nem állítottam ilyet,felőlem mindenki azt vesz amit akar.Passat is csak egy autó.És ma sem én hoztam szóba a passatot,azt történetesen pont te tetted,se a bmw-t.
Óriási difit nem látok a méretek tekintetében... Az F30 6mm-rel több függőleges helyet ad az első ülésen, az E90 meg 7.2 cm-rel kevesebbet. Utóbbi lehet alacsonynak hat a Passat után, de az F30 ránézésre secko jedno.
"már a ........... sem a régi" ez egy vicces szólás-mondás, tudod? Nem kell szó szerint venni... de ha nem tudtok egy korszerű, közép méretű autóba beülni, akkor ott veletek van a baj.
20 éve láttam közelről párat, bent hédereltek a szálláson (vagy minek nevezitek) Kicsit el voltak hízva 😁 Egyébként egy PC-t adtam nekik ajándékba... behozta a boltba egy fiatal újonc, és mondta, hogy szar, javítani kéne, ez az egy szórakozásuk van, de nincs keret újra.
Megnéztem, menthetetlen öreg fos volt - kerestem a műhelyben egy sokkal jobbat, és kivittem nekik.
Mert a régi tűzoltó milyen,azt tudod?Nem csak ketten voltunk,tudod ilyenkor körbe álljuk és úgy kezdjük hogy:Á,ez hengerfejes.majd körbetapogatjuk mindent elállítunk majd véleményt nyilvánítunk.
és azt sem, hogy mindenki beképzelt majom aki bmw-t vesz(kezeit széttáró)
és azt sem, hogy a tojota a világ legjobb autója(meghajlós) Mindegy is hol gyártják(kezeit széttáró)
Ha ezekhez nem ragaszkodunk akkor feladtuk az elveinket 😅
Cigi nem a enyém csak a kávé meg a pia 😋 😂
A tuzeket is igy oldod meg?
Megnéztem, menthetetlen öreg fos volt - kerestem a műhelyben egy sokkal jobbat, és kivittem nekik.