Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a lényeg a kőbányai sört legközelebb ne fotózd le, mert egész este gépelhetek miatta 😅
a bmw-s témát én hoztam fel az 5822277 hozzá szólásomban (meghajlós)
nem (kezeit széttáró)
és azt sem, hogy mindenki beképzelt majom aki bmw-t vesz(kezeit széttáró)
és azt sem, hogy a tojota a világ legjobb autója(meghajlós) Mindegy is hol gyártják(kezeit széttáró)
Ha ezekhez nem ragaszkodunk akkor feladtuk az elveinket 😅
Tényleg, az is volt, de azt nem kellett vennem.
Ja, negyed kg omnia közepesre darálva hetente 2x, 2 daráló volt a pénztár utáni pulton a finom és közepes. Gyerek korban évekig küldtek.
Kevés.
A zöld, én is azt vettem, de csak pár éve tudom miért lett zöld a sör üvegének a színe, de később a barna is lett ugyanabból az okból, de a zöld üveg maradt meg a népben.
Itt tudnak termelni a barátok én meg csak fogyasztgatok 😆
Banán chips 😉 kisütés közbe 😁 nagyon finom
Cigi nem a enyém csak a kávé meg a pia 😋 😂
Az A és B oszlop függőlegesen áll, nem baj?
Soha nem állítottam ilyet,felőlem mindenki azt vesz amit akar.Passat is csak egy autó.És ma sem én hoztam szóba a passatot,azt történetesen pont te tetted,se a bmw-t.
Ezek a számok teljesen értelmetlenek,az A és a B oszlop magassága a földtől mérve a mérvadó.Az pedig egyik képen sem szerepel.
Azt a részt nem ugorhatnánk át egyszer, hogy "mindenki hülye, aki nem Passatot vesz"?
Nem azt mondtam hogy nem lehet,hanem hogy szar beszálni.Nyilván megszokja a hülye,csak mert kompromisszumot köt.
Látod, ennek ellenére Bléd nem tud beszállni... sztem csak annyi a gond, hogy túl mélyre hajol az embléma láttán! 🤣 ezt érzi megterhelőnek.
Óriási difit nem látok a méretek tekintetében... Az F30 6mm-rel több függőleges helyet ad az első ülésen, az E90 meg 7.2 cm-rel kevesebbet. Utóbbi lehet alacsonynak hat a Passat után, de az F30 ránézésre secko jedno.
"már a ........... sem a régi" ez egy vicces szólás-mondás, tudod? Nem kell szó szerint venni... de ha nem tudtok egy korszerű, közép méretű autóba beülni, akkor ott veletek van a baj.
Jo,tippelgetsz.
A tuzeket is igy oldod meg?
20éve? 🤣Tehát nem tudod hogy volt-e gerincsérve valamelyiknek.
20 éve láttam közelről párat, bent hédereltek a szálláson (vagy minek nevezitek) Kicsit el voltak hízva 😁 Egyébként egy PC-t adtam nekik ajándékba... behozta a boltba egy fiatal újonc, és mondta, hogy szar, javítani kéne, ez az egy szórakozásuk van, de nincs keret újra.
Megnéztem, menthetetlen öreg fos volt - kerestem a műhelyben egy sokkal jobbat, és kivittem nekik.
Nekem mindegy hogy oldja meg,de a fizika az mindenhol ugyanaz.
Az egyik igen. A másik inkább addig pofozza, amíg meg nem unja, utána megint dobni kell neki.
Visszahozzak?
Mert a régi tűzoltó milyen,azt tudod?Nem csak ketten voltunk,tudod ilyenkor körbe álljuk és úgy kezdjük hogy:Á,ez hengerfejes.majd körbetapogatjuk mindent elállítunk majd véleményt nyilvánítunk.
Honnan tudod ha nem lattad,te vagy boborján utódja?