Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog névnapot Zsoltik!
ott majd nem lesznek ám meg a te igényeidnek megfelelő dolgok 😆
Miért kéne bármely bolygót terraformálni? Majd alkalmazkodunk és mindenki megtalálja a maga számára élhetőt, én a vénuszt néztem ki, eleinte kicsit szar lesz, de hát az élet nem habostorta. 😱 👽️ 🙃
Mar tul vagyok rajta,a nagyobb fesztavot fogom holnap megprobalni,tobb helyen befogva egymas mellett.Nagyobb radiusszal.Hatha.
Az mondjuk nem vékonyfalú.......valami idomszer kéne a felfekvési pontokra amibe a cső befekszik. Mondjuk egy számmal nagyobb cső darab félbevágva......
Talan 3mm,vagy 2.
Az vastagfalu csövekhez jó. Ha vékonyfalú a cső akkor kézi hajlitó lehet jó.
Rohadt regi cucc,vizszintes munkahenger,ket vastag lukas femlap,benne az ellendarab es a pofa.Tul vekony,meg probalom nagyobb fesztavra rakni az ellendarabokat,amik megtamasztjak a csovet ket oldalon.
ha nincs benne a csőhöz passzoló belső rész meg fog rogyni mindenképp
régi cégnél voltak csőhajlító gépek 5-10 fokos hajlításkor is benne volt a dió
Dugózd le a végeit úgy jó lesz. Kormányt már csináltam így kérésre, bár hunyorogtam de jó lett.
Csőhajlitó?
Amugy mi az anyaga?
Homokkal is be fog......
Nagyon fini, főleg barna sör pálesz mellé. A többi tényleg jelentéktelen, labdába sem rúgunk. Amúgy meg nagyon jó az élet amíg éled. Utána meg...
ha megkérdeznénk mindenkit mit szeretnének akkor az örökélet és az ingyen sör többnyire benne lenne az első 5 kérésben
szóval nem szabad sokat kézdezősködni 😂
En probalok egy 18mm es csovet hajlitani,de berogyott mar ketto.holnap probalom homokkal toltve. 😆
Terraformálni a Marsot... B+, a Földet nem tudjuk élhető állapotban tartani :D

Kérlek, mesélj még a répatortáról, az volt a legjobb poszt ma :D
Holdnál tovább nem jutunk csak nyugalom. Max a Mars de az már messze van nem éri meg majd.
Amúgy meg itt a legjobb nekünk asszem. 😁
Nem erről beszélek, ez már csak a következmény, de erről azokat is meg kéne kérdezni akiket érint, városban vagy erdőben szeretnének élni természetesen mindkét környezetben természetesen ahogy ott kell. 😶
Elhinni elhiszik, de csinalni is kell.
De nem.....jó helyen járok......de ez a kirajzás, világmegváltás, visszalépés a fenntarthatóságban.......tiszta dezsávű...... 😆
az hogy erdőket tarolunk le és városokat építünk helyette az nem élettér növelés
Tiszta barátok közt..... kimarad pár epizód, de semmit nem veszt az emberfia 😁
Persze az is lehet én léptem véletlen a topicban pár hetet vissza 🤣
Látod csak kéne a galaktika, nem csak a földönkívüli határok tágulhatnak sőt mióta van ember azóta a földi határai tágulnak az ánuszán kívül. 🤭
Huhh,nem szurkolok senkinek.
Realista szemlelodes.
Amugy segitene ha nem total hulye europai vezezok lennenek akiket a kutya se valasztott meg.
a nemzetközi űrállomást nem nevezném nagy élettér tágulatnak
ezen kívül nincs más földön kívüli hódításunk
A fantázia hiánya miatt hiheted, hogy zárt a rendszer, nem az, mindig tágítjuk a határait minden téren, javaslom a sajnos megszűnt galaktika folyóiratot olvasni kezdetnek. 😄