Miért kéne bármely bolygót terraformálni? Majd alkalmazkodunk és mindenki megtalálja a maga számára élhetőt, én a vénuszt néztem ki, eleinte kicsit szar lesz, de hát az élet nem habostorta. 😱 👽️ 🙃
Az mondjuk nem vékonyfalú.......valami idomszer kéne a felfekvési pontokra amibe a cső befekszik. Mondjuk egy számmal nagyobb cső darab félbevágva......
Rohadt regi cucc,vizszintes munkahenger,ket vastag lukas femlap,benne az ellendarab es a pofa.Tul vekony,meg probalom nagyobb fesztavra rakni az ellendarabokat,amik megtamasztjak a csovet ket oldalon.
ha megkérdeznénk mindenkit mit szeretnének akkor az örökélet és az ingyen sör többnyire benne lenne az első 5 kérésben
szóval nem szabad sokat kézdezősködni 😂
Nem erről beszélek, ez már csak a következmény, de erről azokat is meg kéne kérdezni akiket érint, városban vagy erdőben szeretnének élni természetesen mindkét környezetben természetesen ahogy ott kell. 😶
A fantázia hiánya miatt hiheted, hogy zárt a rendszer, nem az, mindig tágítjuk a határait minden téren, javaslom a sajnos megszűnt galaktika folyóiratot olvasni kezdetnek. 😄
régi cégnél voltak csőhajlító gépek 5-10 fokos hajlításkor is benne volt a dió
Amugy mi az anyaga?
Homokkal is be fog......
szóval nem szabad sokat kézdezősködni 😂
Kérlek, mesélj még a répatortáról, az volt a legjobb poszt ma :D
Amúgy meg itt a legjobb nekünk asszem. 😁
Persze az is lehet én léptem véletlen a topicban pár hetet vissza 🤣
Realista szemlelodes.
Amugy segitene ha nem total hulye europai vezezok lennenek akiket a kutya se valasztott meg.
ezen kívül nincs más földön kívüli hódításunk