Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne, hogy azt hidd. A statisztikákat is ugyan úgy kozmetikázták mint az összes adatot a koviddal kapcsolatban. Szerintem olyan 30-40 %-ot tudtak az oltással becsapni, rákényszeríteni(kezeit széttáró) Pl. az én ismeretségi körömből kb. ez az arány. (kezeit széttáró)
nem csak receptírásra(ujjával nemet mutató) Szakorvosi beutalót is Ő ad(kezeit széttáró)
neked is vett az asszony áhított béjemvét csak jó buli lehetett az 😅
Szocié inkább nem, burkina fasoé viszont lehetséges. 🧐
😅
(gondolkodós) Azt mondtad te szeretsz fürdőzni(kezeit széttáró)
Itt a hosszabb verzió 4 perces, ha esetleg valaki el akar mélyedni a témában, több tudományos MTA munkatárs is kifejti a véleményét az értekezleten (kezeit széttáró)
http://youtu.be/7uNWbmHMBUg
Lábtőresre a legjobb,inkább mint a gipsz.
Ugye nem akarod azt kihozni hogy egy háziorvos képes egy szív transzplantációra,csak mert ugyanott tanultak.A cipész maradjon a kaptafánál,a háziorvos a recept és a tp papír írásnál.
Ez nem dogma hanem tény. Egyetemi tananyag.
A professzor Úr az MTA előadásán is kifejtette az igazságot nagyon izgalmas előadás volt(meghajlós)
http://youtu.be/uH5ZgGF8IEM
nem titok a kgb beépített ügynöke voltál(kezeit széttáró)
Azt tudtad hogy mind ugyanazt az egyetemet végzi el? amire te nyilván nem lennél képes...
előzetesélt láttam, nekem annyira nem jön be szerintem sehol nem lenne bérlőm ha mindenhol lenne ilyen önkéntes rendőr a környéken 😅
Akkor te is meg fogsz halni kovidba.
Egy oltást se kaptam. Szerintem jóval kevesebben vagyunk mint aki kapott valamilyent.
Propolisz a legfaszább cucc,csak rohadt szar bejuttatni.Én kenyér darabra szoktam csepegtetni,de úgy se esik jól.
Ugyan,én valós érintett orvosokról beszéltem.Nem háziorvosról,aki csak a nevében orvos és recept írásra van.
én inkább csinálok magamnak mindenre is jó vakcinát
a propoliszban jobban hiszek mint bármi másban
lassan vége a télnek aztán még az orromat se kellett fújni.......
doki alig ismert meg olyan ritkán járok hozzá 😄
A kettő is csak kényszerből volt anno, de szerintem emlékszel rá te is.
Ha azt hiszed, hogy a kovid miatt kaptunk bármi külön pénzt, jó hülye vagy.. meló viszont volt vele bőven
Mindent félbe hagysz?Nehogy azt hidd hogy ettől csak fél hülye vagy. 😁
Hiszen pont néhány hete írta hogy most is van,sőt éppen akkor tetőzött,szerinte.Szóval ez van olyan marha hogy még mindig tolja magába a szart.Mondjuk anyuci csak profitált belőle,lett is új autó.Hát hiába,Orvostól felfelé mindenki aki valamennyire is érintett volt benne csak nyert rajta.
Nr add fel mingyá az elején 😀
Nekem volt kettő ruszki oszt befe.
Minden bagó mellé. Kompenzálásnak a tüdőbaj ellen