Érdekes ez a felesleges 1-2milla dolog,akinek az van annak van havonta felesleges 20ezre is szerintem a villanyszámlára,azért kár szarakodni a napelemmel .
a napelemre még mindig azt mondom hogy ha van felesleges 1-2 millád akkor napelembe kell tenni
jobban megéri mint pl az autó csere vagy az államkötvény
mert bár nem hoz sokat de nem is veszít az értékéből
villanyos kocsi lehet nem hozna ennyit ha csak nem ejjeliőr vagy és a napról töltöd közvetlen a kocsit
Ugye most van itt az, amit a kezdetek kezdetén, éppen úgy mint a napelemmel is, a sok HA-val adtak el, hogy miért vegyen a polgár olyant. HA ennyi km-t mész, HA ennyi lesz az áram, HA ennyit süt a nap, HA annyi lesz a fogyasztásod... megtérül 10 év meg 100 km alatt.
Persze, tudom, háború, szemét kormány megszüntette a visszatáplálást, de a sok hülye szeme előtt ott csillogott az ingyen furikázás meg az ingyen medencefűtés lehetősége.
Aztán elérkeztünk 2023. 04. 08-be.
Most minden marha drága.
MVM leuralta a piacot, és fixálta magasabb áron, ahol lehetett.
Teslánál gyakorlatilag önköltségi áron megy a töltés, és így 230Ft/kWh.
De 320 az általános. Egy töltőről tudok ahol 180. Polgári TEA töltőnél.
Ja az eddig drága Ionity is jó üzlet, mert 280 ott a töltés még mindig, ők nem emeltek.
karbon nem a barátom, múlt évben tört el egy egész drága karbon pecabotom
alu jobb lennen csak azt nem tudom hegeszteni
az avi módszert meg kellett volna tanulni legalább 10 éve
nekem van ilyen 1 személyes, simán kibír, de geci hideg és ha fordulsz egyet tuti felébredsz
ettől jobb azok a fajták amiben szivacs is van, önfelfújónak reklámozzák, többségét fel is szívja de rá kell fújni párat hogy kényelmes legyen
nincs jó ágy
néztem egyet ami 170 kilót bír papíron https://www.marlin.hu/Delphin-...
tényleg erős meg robusztus volt, de behajlott középen és nem volt kényelmes plusz nekem kicsit rövid is volt
én meg spaniferből akarok fonni fekvő felületet az nem nyúlik meg
most a nyaralóba találtam ilyen vendégágyfélét valaki otthagyhatta. felfújja magát tök fasza. Mondjuk 220 ról működik(kezeit széttáró) Az szerintem az ilyen ini féle bálnákat is elbírja(gondolkodós)
Barmibol csinalod nehez lesz mint a sár.
Kocsiba rakva nem a legjobb.
Vegyel egy osszecsukhato vendegagyat.
Bar 160 kilonal inkabb az anyagold a legerősebb.
Mintanak jo lenne mit hogy kell.
ez teljesen egyértelmű, hogy az olajipar minden más hajtástnak betett. Mindig meg voltak azok az emberkék fizetve akik eldöntötték az irányvonalat. Most valami oknál fogva a villany lobby győzött, legalább is egyenlőre úgy néz ki. és tök mind1, hogy ez jó e vagy sem(kezeit széttáró)
esetleg nem láttál videót összecsukhatós ágyról?
nekem se ártana csinálni egy erős ágyat 40x40(esetleg 40x30) zártszelvényből de legalább ketté kellene hajtani hogy tudjam szállítani minumum 6 lábbal de ha van 8 az sem baj
jobban megéri mint pl az autó csere vagy az államkötvény
mert bár nem hoz sokat de nem is veszít az értékéből
villanyos kocsi lehet nem hozna ennyit ha csak nem ejjeliőr vagy és a napról töltöd közvetlen a kocsit
Persze, tudom, háború, szemét kormány megszüntette a visszatáplálást, de a sok hülye szeme előtt ott csillogott az ingyen furikázás meg az ingyen medencefűtés lehetősége.
Aztán elérkeztünk 2023. 04. 08-be.
MVM leuralta a piacot, és fixálta magasabb áron, ahol lehetett.
Teslánál gyakorlatilag önköltségi áron megy a töltés, és így 230Ft/kWh.
De 320 az általános. Egy töltőről tudok ahol 180. Polgári TEA töltőnél.
Ja az eddig drága Ionity is jó üzlet, mert 280 ott a töltés még mindig, ők nem emeltek.
de előbb megtanulok repülni 😂
alu jobb lennen csak azt nem tudom hegeszteni
az avi módszert meg kellett volna tanulni legalább 10 éve
ettől jobb azok a fajták amiben szivacs is van, önfelfújónak reklámozzák, többségét fel is szívja de rá kell fújni párat hogy kényelmes legyen
néztem egyet ami 170 kilót bír papíron https://www.marlin.hu/Delphin-...
tényleg erős meg robusztus volt, de behajlott középen és nem volt kényelmes plusz nekem kicsit rövid is volt
én meg spaniferből akarok fonni fekvő felületet az nem nyúlik meg
Ennel passzolom.Faradt vagyok,holnap folyt köv.
http://youtu.be/K2UJMOSSgwk
Kocsiba rakva nem a legjobb.
Vegyel egy osszecsukhato vendegagyat.
Bar 160 kilonal inkabb az anyagold a legerősebb.
Mintanak jo lenne mit hogy kell.
nekem se ártana csinálni egy erős ágyat 40x40(esetleg 40x30) zártszelvényből de legalább ketté kellene hajtani hogy tudjam szállítani minumum 6 lábbal de ha van 8 az sem baj