Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lányom látja a helytelen nevelés eredményét, és ez elég erős indok.
Pont elmondja, hogy naponta mit lát a munkahelyén az iskolában.
Ne fogadj, de komolyan. Nagyszülőnek nincs más dolga a nevelésen kívül, csak minden egyéb más az unokával. (kal)
Az a szerencse, hogy ez így is fog maradni.
A lányom az én nevelésem. Soha nem mondom, hogy soha, de erre azért sokat mernék fogadni.
Vénleány vs öreglegény adó. Jogos lenne, mert az öreg szűzek nem tettek le az asztalra adófizető utódot. Ebben a cigók jeleskedenek. Ja nem! 🤣
Egyáltalán nem, amit én ma elfogyasztok ők abból profitálnak majd mert a fogyasztásommal a gazdaságot gerjesztem ami nekik a megélhetésük lesz. Aki minél kevesebbet fogyaszt az az országát és polgártársait károsítja meg mert ellopja tőle az adóbevételeit amiből az állam fenntartja a működését aminek hasznát a spúr is élvezi az ellátásokban ami miatt a fogyasztóktól még több adót kell beszedni. Én kivetnék egy nem fogyasztó adót is a spúrokra becsült érték alapján, hogy mennyi fogyasztást nem követtek el. 🧐 👁️
pedig pont neked kellene mert egy tengernyi utóddal fogsz rendelkezni, aztán amit ma elpazarolsz az nekik is fog hiányozni
Igen, ez az a jövőkép amit nem szabad engedni és talán sikerül tenni a saját érdekünkben ellene, én magunknak drukkolok nem a fajtánk ellenségeinek.
Dehogynem, pont a szerinted pazarlás adja azt a pluszt amit a szüleim és az ő őseik nem élhettek meg, ne engem akarj kisebb fogyasztásra bíztatni hanem saját magadat ha már ezt hirdeted, minek autó, minek net és gép hozzá, minek lakóház mikor a pajta vagy jurta is elég, minek vezetékes víz, villany vagy bármi mikor anno a puszta kéz is elég volt............csak annyi, hogy kinek mi a nélkülözés.
Pont norvegia jelentette ki hogy a kornyezetvedelem es zold atallas miatt nem kezd uj mezők kitermelesebe.
A tobbieknel afrikaban ne viccelj,a politikai kornyezet miatt nincs befektetes,amugy is kina felvasarolta afrikat,es te nem kozoskodsz kinaval, 😆,delamerikaban olyan nagy olajvagyon nincs,hacsak nem startolnak ra venezuellara,a tobbiek meg inkabb a brics-hez huznak,annyit baszakodott veluk az usa.A volt szocikat nem engedi a muszka annyira megizmosodni,tul kozel vannak.
A hidrogen meg 15 even belul nem lesz alternativa.
Az arabok most nyero helyzetben vannak,nem veletlen yuanban kereskedik szaudarabia meg kuvait kinaval.
Hidd el coresz lesz ha bekemenyitenek az usakok,europa meg olyan lepkefing ervenyesitesi erovel rendelkezik.
az utcán élő csöves is pazarol, mert cigire meg piára koldul.....
egységes energiafelhasználás sosem lesz, mindig lesz aki különbnek gondolja magát a többitől
Az engem jobban stresszel, hogy a valóban sokat fogyasztó emberek, ha elhagynák a fogyasztásuk 10%-t mondjuk, azzal lehet, hogy többet nyerne a környezet, mint amikor énvelem hagyatnál el a fele fogyasztásomat.
pár sört feltennék arra hogy el fogják
elég sok kisgyerek van az ismerettségi/rokoni körben következetesség: 0 utána meg panaszkodnak hogy nem bírnak a gyerekkel
Köszönöm. Most arra kell figyelnem, hogy kurvitsák el a gyereket, mint általában ahogyan az az elsők sorsa. Szerencse, hogy a lányom tanárnő, így azért érti is, amit mondok neki.
ez rossz hozzáállás
attól hogy pazarolsz nem élsz jobban
minél több mindened van annál stresszesebb az életed mert attól félsz hogy ezt elveszítheted
persze vannak fokozatok hogy éhezel, vagy éppen majd megfagysz télen, de a jelenlegi életvitelünk nagyon pazarló, ha fele ennyi energiát használnánk fel még az se lenne nélkülözés
és az energiát nem csaka villany-gáz stb kell érteni hanem az összes használati tárgyunkat + amit megeszünk energiával állítjuk elő
Nem nagyon, tegnap ugyan megnéztünk egy étlapot az etele plázában egy vegán kajáldáét, de a vége mégsem az lett, lehet, hogy rosszul döntöttünk viszont jót ettünk a mozi után. 😁
Akkor nem vagy vegán. 😄
Ez csak neked járható út, én szeretek élni nem csak vegetálni.
Hogyne tudna épp folyik a kitermelés bővítése főleg ha eldől kié lesz az újabb tengerrész meet az oroszok mellett a dánok is bejelentkeztek rá, de legnagyobb eséllyel usa támogatással a norvégoknak van, afrikában is van még bőven, dél-amerika na meg a szovjet utódállamoknál is akad ha az oroszok nem kebelezik be őket újra, már nem emlékstem pontosan kikről és a honnanról mit beszélt a szagértő, de akad még szabad forrás na meg továbbra is ott van a kiváltó energia, gáz helyett hidrogénnel is terveznek erőnűveket üzemeltetni amit a megújulókkal állítanának elő, de mindegy is főleg nekem, én se a villany se más ellen nem vagyok mindössze azon, hogy akik árthatnak nekünk az energia zsarolással azokat úgy leépíteni, hogy esélyük ne legyen mégegyszer bárhogy ártani nekünk, mi csináltuk magunknak ezt a helyzetet és most ránk vár, hogy megoldjuk bármi áron.
Drakula az uncsihoz! Teljesen más lesz mint a gyerekeddel, de nagyon jó... 😁
Köszönöm szépen.
Köszönöm neked is.
(Nálam ne legyen, ott nem érdekel.)
nálunk szénhidrát csökkentett disznópöri volt
meg is ettem nemrég egy 3 literes kis tállal, most már uzsonnáig elvagyok
Köszönöm szépen.