ezek az igazi sóher gecik akik a saját szarukat is megennék
mint régen a gazdag parasztok akik építettek 100-150 nm házat és leélték az életüket a 30nm kiskonyhában, sok esetben még aludni is ott aludtak
de sok ilyen volt felénk
utána jött a templomba járós kocsi divatja amit 15 évesen pár ezerrel adtak el mert a foshalom ezerkettessel jártak mindenhová
volt ilyen ismerős is
corolla a garázsban, zsiguli a szőlőbejárós, pecázni meg szimóval járt aztán a millák a bankban pihentek
ekadta a szőlőket aztán a zsiguli elporladt, a toyota a garázsban és ugyanúgy szimóval járt pecázni
alezeknek el kellene szedni kinden vagyonukat ésxa sanyi féléknek odaadni az legalább használná
nem(legyintős) veled olyan szinten nem is volt probléma, mert amikor nózsiból quimby lettél onnan folytattad ahol abbahagytad percig nem merült fel senkiben, hogy más is lehetnél(kezeit széttáró) Mondjuk madzsik húzott bennünket néhány hónapot aztán trüsszentett egyet és kiderült a valódi énje 😅 Nem is értem mire jó ez a névváltoztatgatás? Te például miért alakultál át quimbyre, mikor pont ugyan olyan hülye voltál nózsikén is? 😅
ezt pl. csak én gondolom így vagy lehet te is én nem vagyok annyira ütőképes 😆
Ha ketrecharcos lennék akkor nekem is lehetne nagyobb a pofám 😅 Bár valszeg akkor sem akarnék ilyenbe keveredni van nekem jobb dolgom is(kezeit széttáró) Na minden esetre ebben az életben már nem derül ki(gondolkodós) Szerintem nem leszek már se 2 fejjel magasabb és nem lesz rajtam még + 20 kg izom se az elkövetkező 20-25 évben 😅
Persze ez mindig akkor derülne ki amikor megvalósul az adott helyzet(kezeit széttáró) Ha itt morfondírozgatok a lottó 5-ösön, hogy mi lenne ha... Most azt mondom ha megnyernék 3-4 mrd-ot akkor sem költeném a lóvét max kapna a pözsó valami fasza visszapillantó tükröket mint mondjuk a fordon van azok helyett a gyári szar homokozó lapát méretű tükrök helyett(kezeit széttáró) Aztán amikor felbaxnám a konyhaasztalra a két utazó bőröndnyi pénzt lehet megfordulna a fejembe, hogy a 2 tükrön felül kapna az autó új gumikat is(kezeit széttáró) 😅
De geci vagy pipi 🤣 én csak próbálom meg találni zsidó énemet azért változtatam nevét 😂😂😂😂😂😂 te kis antiszemita 🤣😂🤣😂🤣
Mellesleg igyekszek nem minősíteni a másikat.......... a hogy a kutya rúgja meg ,a hétszázat nekije , pékfaszát verje belije 😂 😂😂😂
olyan vagy már te is mint a sógorom 😆 Tart 2-3 autót azt egyet használ(kezeit széttáró) Attól a hondától már rég megszabadultam volna, emlékeim szerint van még egy kék robeszed is, meg a trómf(gondolkodós) De mi a fenének? Trómffal nem tudsz melóba eljárni? Azzal évente eltúrázgatod azt az 1200 km-ert + melóba jársz oszt kész. (kezeit széttáró) Nekem van 1 kocsim azt mindent is tudok vele csinálni amit akarok. (kezeit széttáró)
Csövet?Persze,a csatlakozással.
Ott tartottunk hogy megkérdeztem megcsinálod,te meg azt hogy igen.
A többi gerinctelen szokásodhoz hű feltételrendszer utána jött.
Még mindig nem egy kibaszott formázott lapot kell gyártani hanem térhálós csövet bekötési pontokkal együtt.
Facebookon lehet utána nezni.
A leendő pár tette nyilvánossá ezirányú kérésüket. Nyilvàn a látvány és az egész hype ami ezzel jár teszi még boldogabbá őket.
Na,tehát ma ott tartunk hogy ezt bárki megcsinálja,tegnap még az volt hogy én nem tudom.Egyébként nem is állítottam hogy olyan marha nehéz lenne,főleg ha még a szálirányra sem kell figyelni.Próbáltam keresni maradék ülést,de nincs.Csak a fúrósablonja.
Ne sajnáld, a carbon már vagy 8 éve kínos, gagyi, 20 éve volt nagy szám, de hát az rég volt. 😁 Gondold el, legyártaná és kénytelen lennél naponta az a kellemetlen dolgot nézni. 😟
Mit erdekel teged mennyibe kerul?
Amugy carbont laminálni barki tud,meg vakumzsakot is tud hasznalni,az alapanyag se draga.
De ezt a format te a budos eletbe nem csinalod meg az fix.
Bar probalkoznod kellene.
nem kell oda precíz mérőkar
ha csak egyet hegesztesz akkor a helyzínen kell megcsinálni
mi is a motoron pontoztuk össze azrán lett véglegesen megcsinálva
2 napig tartott mert a sok ívvel sokat szarakodtunk
el is lett baszva kb másfél méter cső, mert csak az egyik fele volt jó helyen 😁
mint régen a gazdag parasztok akik építettek 100-150 nm házat és leélték az életüket a 30nm kiskonyhában, sok esetben még aludni is ott aludtak
de sok ilyen volt felénk
utána jött a templomba járós kocsi divatja amit 15 évesen pár ezerrel adtak el mert a foshalom ezerkettessel jártak mindenhová
volt ilyen ismerős is
corolla a garázsban, zsiguli a szőlőbejárós, pecázni meg szimóval járt aztán a millák a bankban pihentek
ekadta a szőlőket aztán a zsiguli elporladt, a toyota a garázsban és ugyanúgy szimóval járt pecázni
alezeknek el kellene szedni kinden vagyonukat ésxa sanyi féléknek odaadni az legalább használná