Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Labdajáték csak a macskákkal....
Így igaz, az eredeti zacsiba kellett visszadarálni a cuccot.
Mondja ezt egy zsírdisznó,te már a harmadik percbe kihullanál.
Ja,és ő máshogy mészik be mint mindenki más, értem.
akkor lassan te is jelentkezhecc 😅
téged mire idomítanak(kérdőjeles) 😂 lasztit vissza viszed már a szádba(kérdőjeles) 😆
Én sosem daráltam mert nálunk senki nem kávézott. Arra emléxem, hogy a nénik-bácsik felbontották a kv-t. azt az ezüstszínű papirosat, majd beleöntötték a garatba, aztán ugyanazt a zacskót az adagoló nyílás alátették visszadarálták a saját zacskójába (kezeit széttáró)
Alacsony a lec,valszeg gyenge emberanyag kerul oda.
Kollégádnak meg neked is gerinc sérvetek van? Hiába, már a tűzoltó se a régi... 🤣
Te hülye,most mondtad hogy nem lattad.
Csak a pontosság kedvéért, a Passatot Zoli írta először - amire viccel reagáltam, BMW szóba se került.
Hajaj, épp a minap említettem az idomáromnak, hogy ilyennel daráltam az Orient mokkát anyámnak a nyolcvanas években!
Rendszeresen daráltam ilyenen fiatal koromban... míg meg nem tiltották, mert mindenki az osztrákból hozott szemes kávét darálta rajta - nálunk is az előtérben volt, a kasszákon kívül.
Te hülye,mert máshogy nem lehet.Érted?Alacsony az A oszlop és a tető síkja
Tehat jobb a passat.
Pakolni bele?Talán.....Nem vennék szedánt.
Mert meg vagy gyozodve rola, hogy úgy ü bele mint egy rőzse hordó néne.

"Persze mert ahhoz vagy szokva hogy úgy ülsz bele mint egy rőzse hordó néne."

Ezt irtad.
Ülés állítható fel-le, majdnem legalul van, karom nyújtva... fejem fölött van bőven hely, sose mértem, mennyi
arra nem emléxem(gondolkodós) mákot otthon is tudtunk darálni minden háztartásban volt kalapácsos őrlő. Én még a kristálycukorból is porcukrot csináltam vele(meghajlós)
Szerintem nálunk a fehér,a mákdaráló biztos hogy kék volt.
Minek a kombi?
Amugy mindent IS tudsz.
A sima passat jobb a phaetonnal,es te ha nem kombi lenne melyiket venned?
nálunk a boltokban az 1 képen látható sárga színű volt a divat(kezeit széttáró)
Őt miért láttam volna?
Ja,a kasszával szembe.Meg a mák daráló.
nem hiszem, hogy megfogna egy slagot, bár tűzoltó parancsnoknak az irodába elmehetne 😅
Nincs kombi phaeton.
szimultánban nyomod? (gondolkodós)