Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ilyeneken csak a felvonulásra kell minél több motoros, szóval felesleges odamenni a daciáddal, úgy sem kapsz kaját 😆
Jó, de Baján hol? Vagy csak kövessem a többi motorost?
Igen én vagyok, te idióta. 🤣 😆 😘
Mert szerinted én úgy gondoltam hogy erre valóban igény lesz?szerinted mibe kerülne egy darabot legyártani?Ennek a költséghatékonysága mindig a mennyiségen alapul.Minél többet gyártasz annál olcsób/db
A hulye ravagta hogy megcsinalja.Mondjuk egy percig se gondoltam hogy valóban.
A gond hogy egyszerűen nincs meg a kepessege carbonbol legyartani.
Es iríigykedik az en megoldásomra. 😆
Én meg lettem hívva,de szívesen átadom a tiszteletjegyem.Állítólag nekem ott beszélgetnem kéne vele,azt nem tudom mi lenne a téma.
Szerintem nem volt véletlen a változtatás
na neeee....
egyébként én nem értem ezeket a névváltoztatásokat(gondolkodós) Aki ezeket változtatja az menekül valami elől? Vagy fél? Mer azt látom egyedül az én pofázmányomat lehet látni az egész fórumról, meg nem tervezek kimenni visszajönni más névvel osztani a frankót azt osztom úgy is, hogy vállalom magam mindenki más itt olyan titkos 😂
😅 jó lesz ez 😂
na busa fórumot nem nagyon olvasgatok(kezeit széttáró)
mindenki mehet? Asszem a zárónapom van 6-án merenyén ingyen zabálásra én elmennék(meghajlós) Nem lehetne pécsre rakni az közelebb lenne(meghajlós)
Ha figyeltél volna tudnád. Nem rég kireggelt a fórumról kb ugyanezzel a névvel, kicsivel előtte meg nevet változtatott. Itt keveset fordult elő. Inkább a busa topicban volt jelen.
először nózsira gondoltam de az több helyesírási hibával ír, bár az s itt is lemaradt a zsanettből 😅 Aztán rájöttem, hogy madzsik az neki szokása még nikket változtatni meg amikor bebaszik akkor a kedves énje átfordul durvába.(kezeit széttáró) De ki is lehet próbálni ha tiltod akkor tiltja minden nikknevét azt kiderül ki a helyi hunyó öreg katona😂
Így szoktad...ráadásul képernyőnyi hosszúságban kifejtve részletesen a teremtést is idekeverve 🤣
Karbon nem jó. Az törékeny, és baromi pepecs meló. Az ára amúgy nem vészes.
A rozsdamentes hegesztve, és lecsiszolva szép, de iszonyat melós.
Tudom hogy csak a blődit szívatod, de én meg tudom tervezni neked ha ez az igény.
A legnagyobb szopás az egészben nem a tervezés, hanem a meglévő méretekhez illesztés, szóval ha van méretezett vázlat a felfogatási pontok elhelyezkedéséről az sokat tud segíteni, amíg nem veszek egy precíz, lézeres mérőkart 😁
ennyi 😅
hát ezt meg miből gondolod? (kérdőjeles)
Ja nem a kocsi a gáz, hanem a csomagtartó cső hajlításra. Ilyen szeletelős technikát csak nagyon vékony falu és nagyobb átmérőjű csöveknél szokás.
A kocsi fasza 👍️
De mindkettőből megélnél ha pénzt is kérnél érte.
én ebből a szerelmi cívódásból ki szoktam maradni(kezeit széttáró)
Na,megalakult a triumvirátus.Nívós kis csapat.
Ha 40 perc alatt mindez kiderült számodra, akkor azt kihagytad, hogy

- Gyorsan barátkozik. 🤣
De sikerült,csak nem teszem fel.2016óta vagy itt?Nem azt mondtad hogy régebb óta mint én?Sehogy nem jön ki a matek.
- 12 év alatt nem sikerült egy fotót sem készítened. Értem. Szerinted életszerű amit írsz? (1 hazugság)

- Én 2016 óta vagyok itt. Te sehol nem voltál akkor barátom. (2 hazugság)
Miért kéne ott lennem?