Mert szerinted én úgy gondoltam hogy erre valóban igény lesz?szerinted mibe kerülne egy darabot legyártani?Ennek a költséghatékonysága mindig a mennyiségen alapul.Minél többet gyártasz annál olcsób/db
A hulye ravagta hogy megcsinalja.Mondjuk egy percig se gondoltam hogy valóban.
A gond hogy egyszerűen nincs meg a kepessege carbonbol legyartani.
Es iríigykedik az en megoldásomra. 😆
egyébként én nem értem ezeket a névváltoztatásokat(gondolkodós) Aki ezeket változtatja az menekül valami elől? Vagy fél? Mer azt látom egyedül az én pofázmányomat lehet látni az egész fórumról, meg nem tervezek kimenni visszajönni más névvel osztani a frankót azt osztom úgy is, hogy vállalom magam mindenki más itt olyan titkos 😂
Ha figyeltél volna tudnád. Nem rég kireggelt a fórumról kb ugyanezzel a névvel, kicsivel előtte meg nevet változtatott. Itt keveset fordult elő. Inkább a busa topicban volt jelen.
először nózsira gondoltam de az több helyesírási hibával ír, bár az s itt is lemaradt a zsanettből 😅 Aztán rájöttem, hogy madzsik az neki szokása még nikket változtatni meg amikor bebaszik akkor a kedves énje átfordul durvába.(kezeit széttáró) De ki is lehet próbálni ha tiltod akkor tiltja minden nikknevét azt kiderül ki a helyi hunyó öreg katona😂
Karbon nem jó. Az törékeny, és baromi pepecs meló. Az ára amúgy nem vészes.
A rozsdamentes hegesztve, és lecsiszolva szép, de iszonyat melós.
Tudom hogy csak a blődit szívatod, de én meg tudom tervezni neked ha ez az igény.
A legnagyobb szopás az egészben nem a tervezés, hanem a meglévő méretekhez illesztés, szóval ha van méretezett vázlat a felfogatási pontok elhelyezkedéséről az sokat tud segíteni, amíg nem veszek egy precíz, lézeres mérőkart 😁
Ja nem a kocsi a gáz, hanem a csomagtartó cső hajlításra. Ilyen szeletelős technikát csak nagyon vékony falu és nagyobb átmérőjű csöveknél szokás.
A kocsi fasza 👍️
De mindkettőből megélnél ha pénzt is kérnél érte.
A gond hogy egyszerűen nincs meg a kepessege carbonbol legyartani.
Es iríigykedik az en megoldásomra. 😆
A rozsdamentes hegesztve, és lecsiszolva szép, de iszonyat melós.
Tudom hogy csak a blődit szívatod, de én meg tudom tervezni neked ha ez az igény.
A legnagyobb szopás az egészben nem a tervezés, hanem a meglévő méretekhez illesztés, szóval ha van méretezett vázlat a felfogatási pontok elhelyezkedéséről az sokat tud segíteni, amíg nem veszek egy precíz, lézeres mérőkart 😁
A kocsi fasza 👍️
De mindkettőből megélnél ha pénzt is kérnél érte.
- Gyorsan barátkozik. 🤣
- Én 2016 óta vagyok itt. Te sehol nem voltál akkor barátom. (2 hazugság)