Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem érted,ha egy vállalkozás nem bír ki 3hét szünetet akkor azt szarúl csinálják.
jaa az megvan(meghajlós) Azt használom is 8 km.
Mi a faszt nem értetek meg rajta? Egyedül van. Egyedül intéz mindent is, nincs kire bízza a fútó dolgokat. A mai világban nem lehet magára hagyni 3 hétre egy vállalkozást. Nem úgy van mint tűzoltóéknál, hogy kiveszel 3 hét szabit meg nem mégy el maszekolni a komádnak. Itt nem a három hét megkeresett vagy nem megkeresett pénz csak a lényeg, nyílván van annyi tartalék amiből ez fedezhető. De ellenben egy vállalkozásnak kiadásai vannak amit a haszonból kellene kigazdálkodni nem a megtakarításokból finanszírozni. egy 1200 nm2 üzlethelység bérleti díját szerintem neked 2 havi teljes bevételed sem takarná(gondolkodós) én sem érezném jól magam 3 hétre nem termelne a cég aztán nyaralgatnák csak úgy jókedvembe és a nyaralás kiadásain felül még néhány millát kiürítenék a zsebemből a vállalkozás kiadásaira mert épen nyaralni volt kedvem csak épen nem volt aki megtermelje a vállalkozásnak a pénzt 😅 De jó is(kezeit széttáró) Ez nem úgy van, hogy te elmégy nyaralgatni az állambácsi meg utalja a fizudat mert neked az jár akkor is ha nyaralsz ám(ujjával nemet mutató)
nem nagyon ildomos megszakítani egy folyamatot. A mai világ arról szól, hogy harcolni kell a vevőért nem elküldeni a konkurenciához de ezt te nem értheted(kezeit széttáró) Nem úgy van mint rég, hogy van egy állami bútorbolt településenként de egyébként sincs benne más csak erika szék meg varia bútor. Ha megy a vásárló azt látja, hogy a bolt nincs nyitva 3 hétig előveszi a telefonját azt házhozrendel inkább. Aztán rákap erre már is veszett a vásárló örökre.
nincs már meg az a kis vékony tsz út? ki is volt táblázva hogy saját felelősségére használhatja az ember
arra mentem régen miskolcra volt egy fasza erdő mindig ott álltam meg hugyálni, tök barátságos volt
legutóbb már nem volt meg az erdő, de ha az út sincs akkor nem is megyek többet miskolcra
Na most azért abban van valami hogy aki nem teheti meg azt hogy három hétre lehúzza a rolót,az tényleg szarúl csinálja.
ugyanmár
aki kitol egy vadi új motort a szalonból ( még ha angol is) az nem hal éhen ha 52 hétből 3 hétig nyaral
színtiszta sóherság csak az egész szar dumával körítve
ez nem a kocséri út(kezeit széttáró) Egyébként tavaly megcsinálták az utat kécskéig sztráda minőség. Az ellenkező irányba lajosmizse felé is vadi új az is tavaly lett kész, most a kecskemét nagykőrös szakaszt csinálják 2x2 sáv lesz kecskemétig(meghajlós) meg itt a falu határában jön az m8-as a telkem közepén csatlakozik bele az M44-be (fetrengős)
ez így igaz.(kezeit széttáró)
láccik nem sok fogalmad van arról amit zotya ír (kezeit széttáró) a 3 hetes éjsazkai portásról meg annyit, hogy az örszág 75 % a hónapról-hónapra a fizetésből él. Ha kimaradna a fizu már úszna is az adósságban ez a 75%.k. Te viszonylag könnyen vagy, nincs hiteled, meg eltartanak ha a szükség úgy hozza nagyon sokan nincsenek ilyen szerencsés helyzetben(kezeit széttáró)
Mondom hogy halvany lila lövésed sincs.
a zene szar a csaj viszont namber van(meghajlós)
nézegetné a faxom. ez az özönvíz előtt guruló ház még ronda is ráadásul 😅
nekem egy lakóhajóm volt egy darabig tetszett aztán ráuntam. pont azokra a vele járó kényelmetlenségekre mint itt már többen felsoroltak a lakókocsival kapcsolatban. Szerintem az ilyen nyűg és kínlódás. ez csak a megkattant fanatikusoknak való (kezeit széttáró)
mi meg a munkásszállókat(kezeit széttáró)
szeretik a faszt. Azt mondják,mert nem akarnak megbántani(gondolkodós)
hát én sem vagyok híve az ilyen lakókocsis szarakodásoknak csak a nyűg meg a kínlódás értelme meg kb. konvergál a nullához (kezeit széttáró) Ha elmegyek pecázni inkább bérlek egyet napi 4 ezerért azt a józsi kihúzza a traktorral ahová kérem(fetrengős) igaz nem olyan patika állapotba vannak az ottani lakókocsik mint a tiéd, egyik másik már elhagyta az új színét 😅 De arra, hogy esténként leheveredjek, meg bepakolgassam a horgászmotyóimat az eső elől arra tökéletes(meghajlós) Itt pl. egyedül voltam egy hétig a sógorom jött volna csak a 3 oltása ellenére kovidos lett indulás előtt 2 nappal augusztusba 😂 Egymerő láz meg nátha volt. nekem oltás nélkül szinte tünetmentes volt minden kovid nyavajám(gondolkodós)
az az út már 10 éve is egy rakat fos volt annyi a kocsi, ki kell kerülni kocsér felé ha sietős, arra olyan szar az út hogy senki sem jár arra, lehet haladni, 100 felé csak úgy repülsz át a lyukak többségén
én mindig ráérek, szóval az idő nem számít
plusz olyan szarul alszok hogy tökmindegy mikor kell felkelnem
kint ha nincs forgalom 70 felé megyek, faluban meg 60, ez a kényelmes a lábnak 😁
hát náluk meg a németeknél a pályán is ez van állandó stau van ott se haladsz lófaszt se soxor(kezeit széttáró)
ne3kem mennem kell horvátba, hogy tudok olcsón kijutni a furgonnal(gondolkodós) ha leveszem a rencámot azt nem fizetek sehol az úgy frankó?
Nos a mol kúti kereszteződésbe raktak egy körforgalmat ami nem készült még teljes el, mert elbaszták az előzőt és újból csinálják.
Képen ahová került a körforgó. A másik képen térkép, meg, hogy a körforgótól a ceglédi úti nagykanyarig állt a sor cegléd felől jövök. A kecskemét felől érkezők meg már majdnem katonateleptől araszolnak(fetrengős) itt most nálunk nagy szükség lenne a te nyugalmadra 😂
Kár erre több szót fecsérelni.Rendszámot letakarjuk alapból és nincs probléma .
inkább araszolsz a sok hülye mögött meg 30 városon keresztül cammogsz(tapsolós) Bár így utánagondolva szerintem te utánad araszol a többi te vagy az a kalapos Úr aki 90- helyett 60-al megy a városi 50 helyett meg 30-al(fetrengős) Most itt kőrösön jól járnál csinálják a körforgalmat amit múltkor elbasztak kecskemét nagykőrös 15 km-ere olyan óra tizenőt pec(óranézegetős) Ebből 1 óra az amíg kijutsz a városból a másik 15 perc amíg átérsz kecskemétre és fordítva is igaz(fetrengős)
ugyanmár
haver boltját is bezárta a nav egy hónapra, ment a sírás ezerrel hogy éhen fog halni, aztán nyutás után az elő 2 hét kicsit lazább volt utána ugyanúgy ment minden mint előtte
telefonálgatott fél délelőtt mire lemondott minden rendelést, aztán ennyi
egy hónapig felvágottat evett a család hogy ne kelljen kidobálni a készletet
nekem fogalmam nincs a boltodról ez igaz, de többszázfős cégek meg tudnak állni hetekre neked is sikerülne, csak egy kicsit előre kellene gondolkozni és úgy intézni a megrendeléseket és a kiszállítások teljesítését
én úgy godolom simán csak sóher vagy kihagyni 3 hetet, és jobban esik ha sírsz is mellé egy kicsit 😁
amúgy ha egy üzletben 3 hét kihagyás miatt éhen akarnál halni akkor ott nagyon szarul csinálsz valamit, egy éjszakai portás nem hal éhen ha kimarad 3 hét fizetés.... persze ha tud rá számítani előtte