Nem vagyok hülyébb mint te csak nem érted mire válaszoltam(kezeit széttáró)
"első körbe csak a rendszámot olvassa be és arra rá jelez hogy nincs matrica ,max utána fogják a képeket elemezni hogy nem a saját lábán megy a gépjármű .................. motor " erre írtam, hogy elemezgetnek a faszt ha van rendszám kiküldik a büntit és kész(kezeit széttáró)
Ha le van takarva honnan a faszból tudnák 😅 Hol láttál leírva ilyet a részemről ahol azt írom, hogy ha le van takarva a rendszám kiküldik a büntit 😂 Te blődi(gondolkodós) Néh felül múlod önmagad 😅
A stejjerrel készültök e már a locsolkodásra?
Győr mellől hozam a motort futón de szerencsére eszembe jutott a téma
Rongyot papírt és a pékfaszát is rá tekertem a rendszámra meg sok szigetelőszalagot hogy pékfasza le ne essen 😂 😂 😂
Ez most nekem is kiderül, talán 1 hónapja vettem a burgmant, azóta nem jött igaz 2 nap múlva került névre így lehet, hogy első körben az előző tulajnak megy.
én is meglepődtem múltkor 7000 ft-ot fizettem. Előtte literje ilyen 160 ft körül volt. Szerintem akkor emelkedett meg az ára amikor elkezdtek hisztizni, hogy nem lesz(kezeit széttáró) Mondjuk nem aggódtam mert ki lehet írni a rendszerből, hogy ne kelljen(kezeit széttáró)
nekem 25 rémlik, mintha(gondolkodós) Mondjuk a mini rometet nem tudom mennyiért tankoltam már az utcában motoroztunk vele jogsi még nem volt egész pontosan úgy 12 éves lehettem (gondolkodós) szóval 36 éve volt vagyis akkor (gondolkodós) 1987-be(kezeit széttáró)
Senki nem hiszi el de elég megnézni. Minden hu-go az első rendszámot figyeli, én évekig jártam motorrral matrica nélkül. Aztán azóta nem mióta kitereltek parkolóba.
"első körbe csak a rendszámot olvassa be és arra rá jelez hogy nincs matrica ,max utána fogják a képeket elemezni hogy nem a saját lábán megy a gépjármű .................. motor " erre írtam, hogy elemezgetnek a faszt ha van rendszám kiküldik a büntit és kész(kezeit széttáró)
Ha le van takarva honnan a faszból tudnák 😅 Hol láttál leírva ilyet a részemről ahol azt írom, hogy ha le van takarva a rendszám kiküldik a büntit 😂 Te blődi(gondolkodós) Néh felül múlod önmagad 😅
A stejjerrel készültök e már a locsolkodásra?
.. Bár annak is le lehet takarni a rendszámát😃
Rongyot papírt és a pékfaszát is rá tekertem a rendszámra meg sok szigetelőszalagot hogy pékfasza le ne essen 😂 😂 😂