Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha Audival húzom nem kell mert D1 , ha a transporterral húzom D2 , akkor kell az utánfutóra is ! 🤨
A kocsiet is,minek kivancsiskodnak? 😆
Nem vagyok hülyébb mint te csak nem érted mire válaszoltam(kezeit széttáró)

"első körbe csak a rendszámot olvassa be és arra rá jelez hogy nincs matrica ,max utána fogják a képeket elemezni hogy nem a saját lábán megy a gépjármű .................. motor " erre írtam, hogy elemezgetnek a faszt ha van rendszám kiküldik a büntit és kész(kezeit széttáró)
Ha le van takarva honnan a faszból tudnák 😅 Hol láttál leírva ilyet a részemről ahol azt írom, hogy ha le van takarva a rendszám kiküldik a büntit 😂 Te blődi(gondolkodós) Néh felül múlod önmagad 😅
A stejjerrel készültök e már a locsolkodásra?
Az utánfutóra egyébként vesztek matricát? mert kéne...
.. Bár annak is le lehet takarni a rendszámát😃
Pipi hülye,dehogy küldik ki ha le van takarva a rendszám.Szállítmányra nem kell fizetni.Le kell takarni és kész.Ha pékfaszával akkor azzal 🤣
Győr mellől hozam a motort futón de szerencsére eszembe jutott a téma
Rongyot papírt és a pékfaszát is rá tekertem a rendszámra meg sok szigetelőszalagot hogy pékfasza le ne essen 😂 😂 😂
Na,ez pont igy van.Kiderul.
Elfelejtettem, most majd kiderül jön-e bünti.
Ha a rendszám le van takarva akkor nincs mire küldeni,és ezt így is kell,tréleren rendszám takarás,alap.
Mióta nem maszek vagyok engem sem érdekel. 😄
Motorra csak félár. 😁
neked akkor pünkösdi ajándék lesz nekem meg húsvéti lett, 18750 pengő 😅
igen csak, hogy a hugó max tsanyit érdekli nekünk a védától kell tartani engem onnan büntettek megint(fejét fogó)
Ez most nekem is kiderül, talán 1 hónapja vettem a burgmant, azóta nem jött igaz 2 nap múlva került névre így lehet, hogy első körben az előző tulajnak megy.
ja nekem a február 3-ik akcióm, most jött meg március végén.(óranézegetős) úgy, hogy nyugtával a napot 😅
Tavaly ilyenkor olyan 700 körül is lehetett a kék hugy.
szarnak rá kiküldik a büntit akkor is.
én is meglepődtem múltkor 7000 ft-ot fizettem. Előtte literje ilyen 160 ft körül volt. Szerintem akkor emelkedett meg az ára amikor elkezdtek hisztizni, hogy nem lesz(kezeit széttáró) Mondjuk nem aggódtam mert ki lehet írni a rendszerből, hogy ne kelljen(kezeit széttáró)
ha rajta van a rendszám akkor igen
már elmentél az új forddal 10 ezret?
nekem 25 rémlik, mintha(gondolkodós) Mondjuk a mini rometet nem tudom mennyiért tankoltam már az utcában motoroztunk vele jogsi még nem volt egész pontosan úgy 12 éves lehettem (gondolkodós) szóval 36 éve volt vagyis akkor (gondolkodós) 1987-be(kezeit széttáró)
Engem meg büntettek motorral oda-vissza 3 nap eltéréssel az m5-ön az ócsai lehajtónál lévő véda alapján.
De ha az utóbbi időben változott a dolog akkor azt érdeklődéssel várom a most érintettektől, mert hát minden változhat.
Senki nem hiszi el de elég megnézni. Minden hu-go az első rendszámot figyeli, én évekig jártam motorrral matrica nélkül. Aztán azóta nem mióta kitereltek parkolóba.
Akko vanremeny.