hát néztem a táblázatot az utánfutóra pont ugyan annyi a matrica, mint egy személyautóra. és igen kellene rá venni. Amikor a ladikot húzgáltam az autópályán a trélerre is ugyan annyi volt mint az autóra(kezeit széttáró)
nem vettem figyelembe mert a mondat első fele ráutal, hogy mit kellene csinálni ilyen esetben a többi része a mondatnak meg azt taglalja, hogy hogy működik a rendszer. és én arra válaszoltam, hogy hogy működik a rendszer és nem úgy, hogy elemezgetnek hanem automatikusan megy a büntetés ha van látható rendszám(kezeit széttáró)
Itt próbáltam megértetni veled, hogy mire ítam,hogy szarnak rá és kiküldik a büntit(gondolkodós) De feleslegesen fecsérlem veled az időm valószínűleg a halakat is hamarabb tanítom meg fingani mint veled ezt megértetni 😅
idióta(fejét fogó) Arra írtam, hogy quimby azt írta, hogy leolvassák a rendszámot első körben majd arra bejelez a rendszer, hogy nincs matrica, majd utána elemezgetnek. Erre írtam, hogy elemezgetnek a faszt ha van rendszám kiküldik a büntit azt majd reklamálj. Aztán soxor nincs is kedve bajlódni ezekkel a faszokkal az ember hamarabb szabadul ha kifizeti aztán legközelebbre már megtanulta a leckét 😅
De én ezt már elmagyaráztam egyszer akkor ezek szerint nem értetted, ami nem lep meg, most elmagyaráztam még egyszer egész meglepődnék ha a hangyafasznyi agyad ezt megértené(fetrengős)
Nem fog menni a fogás találás mert én olyan vagyok, hogy ha valaki felveti a kempingezést, az első vagyok aki toporzékol hogy induljunk. Na de horvátba vagy olaszba menne a faszom ilyen csigaházzal.
Persze, meg is értem, én is csinálnám ezt nyugdíjasként de én egy busszal. Abban berakok két elektromosbicikit és mamával bejárunk mindent, Vitya küldi a nyugdíjamat és elvagyok.
Na de így családdal biztosan nem szopatnám magam.
Probaltal mar ugy hogy attol fugg az egesz megelhetesed otthagyni 3hetre?
Nem ugy hogy a fiad youtube keres meg az asszony is dolgozik igy nekd csak hobbira kell?
Hanem kajak ha nincs bevetel nincs szamlak fizetese?
Azonkvul vannak 1-6 hetes futo rendelesek,sok,azok beerkezesevel mit kezdesz?
Te varsz valamire 6 hetet mint vevo,pont telik le,telefonalsz hogy hol van mert koltoznel,vagy kesz a felujitas es a boltos aszongya most nyaralok majd 3-4 het mulva viheted.
Siman ugrott nekem is meg a vevonek is az uzlet.
Ha egy ilyen 3 hetet megcsinalok akkor mar ki se kell nyitni.
Latszik hogy halvany fogalmad sincs errol a melorol,csak homalyos fantazialas.
A hazi keszitesu miatt neztem ezt a csatornat.Nem tudok nemetul,de egyuk videojukban neztem 5:30 tol az a hely ahol leparkoltak a verdat az kurvajo.Hasonlot siman csinalnek vegig az alpokban.Sajnos sok ido.De ugy hogy par szaz km-enkent mad-mas ilyesmi helyszinen taborozik at ember az siman megeri.
Voltam én is lakókocsi kempingben, Semmi nem volt az enyém, mindent béreltem, illetve a helyi illetékek. Ha így számolom, tulajdonképpen nem volt olcsóbb, mint egy apartman, igaz, apartmanból a határ a csillagos ég.
Összehasonlítani nehéz a kettőt, a kempingben tucatméterekben volt a tenger (Lopar), viszont a körülmények spártaibbak voltak némileg.
A lényeg, hogy az idősebb ember nem fogja szeretni, a fiatal előbb megszokja (első alkalomról beszélek). A 80 éves anyámékat nem tudnám belekényszeríteni őket szerintem.
De miért gondolod hogy az anyagiak döntenek ebben?Max a lakókocsi méretében.Szerintem aki ezt választja az már rég nem az anyagiak miatt teszi.Ez olyan érzést ad amit egy apartman nem fog adni soha
Ez mas eletforma,sokkal tobbet hasznaljak,nem nyaranta 2x1 het valahol.
Lasd nemet-holland-belga turik.
Meg szeptember vegen is vandoroltal fel-le a 8-on,de szerte az alpok is dugig van.
Rengetegszer foglaltunk olyan szállást hogy a teraszról tudtam ugrani a tengerbe. Nem tudom a mai árakat, de nem tudom elhinni hogy annyival olcsóbb lenne most a lakókocsi(pláne ha beleszámoljuk hogy meg is kell venni és karban tartani) hogy megérje levonszolni a plusz 150-200eurós díjjal, többlet idővel, többletfogyasztással.
Vagy 20 évig volt saját vagy bérelt, pár éve apartman, hát van különbség az érzésben, sokszor néztük éjjel 2-kor a lakókocsitól pár méterre a vízben ülve a távolt......a szállás komfortosabb, de a kemping sokkal jobb hangulattal bír.
De én ezt már elmagyaráztam egyszer akkor ezek szerint nem értetted, ami nem lep meg, most elmagyaráztam még egyszer egész meglepődnék ha a hangyafasznyi agyad ezt megértené(fetrengős)
Na de így családdal biztosan nem szopatnám magam.
Nem ugy hogy a fiad youtube keres meg az asszony is dolgozik igy nekd csak hobbira kell?
Hanem kajak ha nincs bevetel nincs szamlak fizetese?
Azonkvul vannak 1-6 hetes futo rendelesek,sok,azok beerkezesevel mit kezdesz?
Te varsz valamire 6 hetet mint vevo,pont telik le,telefonalsz hogy hol van mert koltoznel,vagy kesz a felujitas es a boltos aszongya most nyaralok majd 3-4 het mulva viheted.
Siman ugrott nekem is meg a vevonek is az uzlet.
Ha egy ilyen 3 hetet megcsinalok akkor mar ki se kell nyitni.
Latszik hogy halvany fogalmad sincs errol a melorol,csak homalyos fantazialas.
a magad ura vagy bezársz 3 hétre aztán lehet mászkálni amerre akarsz
nem élelmiszerbolt vagy kocsma vagy hogy átszokjon a nép máshová....
http://youtu.be/cu-eWvBEd0o
Összehasonlítani nehéz a kettőt, a kempingben tucatméterekben volt a tenger (Lopar), viszont a körülmények spártaibbak voltak némileg.
A lényeg, hogy az idősebb ember nem fogja szeretni, a fiatal előbb megszokja (első alkalomról beszélek). A 80 éves anyámékat nem tudnám belekényszeríteni őket szerintem.
Lasd nemet-holland-belga turik.
Meg szeptember vegen is vandoroltal fel-le a 8-on,de szerte az alpok is dugig van.
http://youtu.be/fhBO04XZRvE
nekem igazándiból ez a stílus nem jön be de ez valamiért tetszik