Ahogy az mindig is volt hisz a gyártása jóval olcsóbb mint a benziné csak egy ideje a kereslet növekedés miatt drágábban adták, ennek így kéne maradnia, de sokkal nagyobb mértékben, úgy mint régen.
honvédségnél olyan volt hogy 2 tabletta, egyik leírtott minden kórokozót a másik meg semlegesítette az elsőt
azért ettől a szűrő csak kevesebb vegyszerrel jár.....
Állítólag van olyan tabletta, hogy beqrod egy pohár szennyvízbe, pezseg mint állat 1 percig, aztán leülepszik az alsó 2 centibe a dzsuva. Fölötte meg tiszta, iható...
nekem alig volt több az lc4 éves biztosítása mint a robogóé
a robogó majd 5 ezer az lc4 meg nem volt 7 ezer se
robogó biztosítás nagyon felment, pár éve még 2500 körül volt csak
Miért, mit gondolsz, otthon a csapból mit iszol? 😁 Megy a szaros csatornalé egy nagy medencébe, ülepedik, baktériumok kieszik a kakit 😁 aztán folyik át a másodikba, utána a harmadikba... és megy vissza az élővízbe, bejut a talajba, onnan meg a csaptelepedbe.
Elvileg az esővíz a legtisztább, abban csak por van, de mivel desztillált, nem kimondottan használ a humanoidnak.
ilyennel már láttam buscraft harcost a csatornából inni
biztos fizetett reklám volt de akkor is megitta... https://www.conrad.hu/p/lifest...
nekem fizethetnének akármennyit akkor se ittam volna ha nem tuti a védelem
fene se tudja
ami igazán érdekelt volna a különböző bajtériumik meg egyéb dolgok szűrése
amúgy a lifestraw-ból van többféle kivitel nem mind szűr egységesen ki mindent
ez a nagy zsákos vízszűrő arra jó ha jön ismét a felszabadító cccp akkor ne fossak 3 hétig a csatorna vizétől a nádban bujkálás közben 😆
ez ilyen hasbaakasztásos baromság. A hazai kútvizek ha megfelelő rétegig meg van fúrva simán ihatóak.
ezt a sok kórságot amit ez itt felsorol a Everglédsz mocsárban nem lehetne mindet összeszedni 😅
Szerintem kidobott pénz. (gondolkodós) pattincs meg az árán inkább 4 qrvát a végén még marad is egy ebédrevalód 😅
nálunk pl. simán iható a kútvíz itt szinte mindenhol(kezeit széttáró) A vastartalma kicsit nagyobb mint a hálózatinak cserébe nincs telebaszva klórral(kezeit széttáró)
Na nem is ez a lényeg Pisti(ujjával nemet mutató) Hanem ez a kút lejelentgetés. Tulajdonképen azon lamentálgatunk miért van erre szükség(kezeit széttáró) Na te azt mondtad valami előadásokra jársz víz témában ott az oktató is megmondta, hogy elszennyezzük a kutakkal a vizeket, meg egyébként a németek sem furkálhatnak kedvük szerint,meg különben is ez európa trendi(kezeit széttáró) Nagyjából úgy mondod, hogy ez egy szükséges jó dolog (gondolkodós)
én meg azt mondom amit tésanyi is mond, hogy ennek nincs más értelme, mint,hogy lehúzzanak még egy bőrt amikor kijön rá a lépés(kezeit széttáró)
Vegyük az én példámat(kezeit széttáró) Egyszer valamikor volt a tulajdoni lap a kezembe emlékeim szerint a 80-as évek közepe felé épülhetett a házam(kezeit széttáró) Én feltételezem,hogy egy közműmentes új telekre épült és első lépésként, hogy legyen víz az építkezéshez fúrtak egy kutat (kezeit széttáró) Én ebből indulok ki és akkor már meg is érkeztünk ahhoz az információhoz, hogy van egy kutam telken belül szűk 40 éve(óranézegetős) Én arra utaló csövezést nem láttam, hogy valaha ez a kúti víz be lett volna vezetve a házba(kezeit széttáró) Tehát mióta megvan gondolom az előző lakók is arra használták amire most mi is használjuk locsoltak vele(kezeit széttáró) Van itt kb. 80-100 m2-nyi fű, az asszonynak sziklakert meg, szamóca, paradicsom, dísznövények meg a búbánatos faszom tuggya még mi(kezeit széttáró) Abban a néhány hónapos nyári időszakban használjuk nagyjából 3 hónapot egy évben(óranézegetős) A reptéri kutya meg nem kérdezte eddig még,hogy van e vagy se.(kezeit széttáró) Egyébként is tudja az összes szomszéd, hogy van én meg tudom, hogy az összes szomszédnak van mindenki locsol vele, nekem a locsolórendszer megy róla(kezeit széttáró) Én egyébként is ilyen naív féle ember vagyok én mindent elhiszek mindenkinek neked is elhiszem, hogy vizes előadásokra jársz ha azt mondod, hogy nő vagy azt is elhiszem(meghajlós) 40 évig senkit nem érdekelt ez a kutas téma most meg hirtelen olyan qrva fontos lett(gondolkodós) Egyetlen egy dolgot válaszolj meg nekem légyszíves. Ha én ezt lejelentem azt bekerül ez valami központi nyílvántartás félébe(szemeit körbeforgató) mi a holdkóros faszomat kezdenek ezzel az információval ha mégsem adóztatni akarnak????
azért ettől a szűrő csak kevesebb vegyszerrel jár.....
de robogó meg jó ha van 3 kw szóval fura ez az árképzés
a robogó majd 5 ezer az lc4 meg nem volt 7 ezer se
robogó biztosítás nagyon felment, pár éve még 2500 körül volt csak
de ez a zacsis izé állítólag a pocsolya vizet is ihatóvá teszi
Mondjuk igyis draga,35584.-/év.
Elvileg az esővíz a legtisztább, abban csak por van, de mivel desztillált, nem kimondottan használ a humanoidnak.
biztos fizetett reklám volt de akkor is megitta...
https://www.conrad.hu/p/lifest...
nekem fizethetnének akármennyit akkor se ittam volna ha nem tuti a védelem
ami igazán érdekelt volna a különböző bajtériumik meg egyéb dolgok szűrése
amúgy a lifestraw-ból van többféle kivitel nem mind szűr egységesen ki mindent
ez a nagy zsákos vízszűrő arra jó ha jön ismét a felszabadító cccp akkor ne fossak 3 hétig a csatorna vizétől a nádban bujkálás közben 😆
http://youtu.be/ja0ioX6GSz0
ezt a sok kórságot amit ez itt felsorol a Everglédsz mocsárban nem lehetne mindet összeszedni 😅
Szerintem kidobott pénz. (gondolkodós) pattincs meg az árán inkább 4 qrvát a végén még marad is egy ebédrevalód 😅
én meg azt mondom amit tésanyi is mond, hogy ennek nincs más értelme, mint,hogy lehúzzanak még egy bőrt amikor kijön rá a lépés(kezeit széttáró)
Vegyük az én példámat(kezeit széttáró) Egyszer valamikor volt a tulajdoni lap a kezembe emlékeim szerint a 80-as évek közepe felé épülhetett a házam(kezeit széttáró) Én feltételezem,hogy egy közműmentes új telekre épült és első lépésként, hogy legyen víz az építkezéshez fúrtak egy kutat (kezeit széttáró) Én ebből indulok ki és akkor már meg is érkeztünk ahhoz az információhoz, hogy van egy kutam telken belül szűk 40 éve(óranézegetős) Én arra utaló csövezést nem láttam, hogy valaha ez a kúti víz be lett volna vezetve a házba(kezeit széttáró) Tehát mióta megvan gondolom az előző lakók is arra használták amire most mi is használjuk locsoltak vele(kezeit széttáró) Van itt kb. 80-100 m2-nyi fű, az asszonynak sziklakert meg, szamóca, paradicsom, dísznövények meg a búbánatos faszom tuggya még mi(kezeit széttáró) Abban a néhány hónapos nyári időszakban használjuk nagyjából 3 hónapot egy évben(óranézegetős) A reptéri kutya meg nem kérdezte eddig még,hogy van e vagy se.(kezeit széttáró) Egyébként is tudja az összes szomszéd, hogy van én meg tudom, hogy az összes szomszédnak van mindenki locsol vele, nekem a locsolórendszer megy róla(kezeit széttáró) Én egyébként is ilyen naív féle ember vagyok én mindent elhiszek mindenkinek neked is elhiszem, hogy vizes előadásokra jársz ha azt mondod, hogy nő vagy azt is elhiszem(meghajlós) 40 évig senkit nem érdekelt ez a kutas téma most meg hirtelen olyan qrva fontos lett(gondolkodós) Egyetlen egy dolgot válaszolj meg nekem légyszíves. Ha én ezt lejelentem azt bekerül ez valami központi nyílvántartás félébe(szemeit körbeforgató) mi a holdkóros faszomat kezdenek ezzel az információval ha mégsem adóztatni akarnak????