Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.penzcentrum.hu/ott...
Na megint kezdődnek a hülyeségek(gondolkodós) Oszt ez vajon mire jó?
Boxer,jumper,ducato!
Ilyet vett haverom 2 éve....... ebből 1-et szerelőnél töltött mikor elhozta nem lett jó a motor, de ment viszont a váltó vezérlése behalt és kurva drágán javítanák ...........erősen megbánta.
Akkor még mindig Sharan/Alhambra/Galaxy
én csak annyit szeretnék hogy legyen hátul kb 220 centi hely és egyenesen ülve elférjek az ajtó nyílásban
nekem nincs egyéb igényem
mixer megy b jogsival? mert akkor megyek 😁
Ilyen a Brabus , de a "nagy csirke"is jól néz ki , az is v8 benzin !
Gyere mixerezni , a főnökömnek van "nagy csirķéje " meglehet egyezni vele , de van egy Brabus G Mercije , vagy Nissan terepjáró ha drágábbat szeretnél mégis , esetleg A8 v8 ?! 😉
keresek valami fasza melót aztán ez az első projekt
Majd megbánod mikor valamit csinálni kell rajta,márpedig kell.
Hajrá!
Mindig igszam van na.
amúgymeg egy ilyenre gyűjtögetek, 50ezer már megvan, már csak 2.2 milla kell hozzá és meg is van a tuti gép
inkább lenne 300 ezer rendszámosan, az egyik exc-t rendszámoztuk pár éve...... soha többet
azt mondta ember hogy 120 a hatósági egy héten belül 20 egy hónapon belül ingyen meg majd egyszer mert 3 hónapon túl járnak időponttal
aztán még ami baszakodás volt vele, óra cseréktől kezdve minden egyéb
bár a robogóval szerintem nem lenne ilyen baj mert csak van benne 5000+ meg nagyjából minden előírt elem rajta van
Háhogyne 😁
https://www.hasznaltauto.hu/motor/malaguti/password_250/malaguti_password_250-19203829#sid=bac79ee1-334c-490c-b489-04e8fcd64d3f nézd ini szinte ingyér van.
Azt elfeledtem... a multkor a kis tyúk első lábait renoválva vettem észre, hogy a buzi labanckán a becsúszószár vége szépen le van törve rádiuszosra, így még csak szigszalag sem kellett a porvédő/szimering cserénél, mert így nem kell nagyon óvatoskodni, elég simán gazdagon a zsír cserekor.
Minden mas csak bizgere.
Kurva szép motorka, meg gechi jók ezek a sor3as blokkok. 👌 👍️
No,lemostam........ 😂

Mehet vissza a pincebe.
Nem biztos. Volt túrázni egyszer egy pályamenő, de közúton ritkán motorozott. Ahogy felértünk a,hegyekbe, a kanyarokban már lemaradozott. Kérdeztük mi van? Aszonta itt jönnek szembe is......meg az aszfalt se olyan. Szóval lehet ott is van olyan aki közutra sose ment még ki.
ez az....
ezt adta volna a szimó 😉
Panni robogó volt az első, de azzal örültem ha a háztömböt sikerült megkerülni így igazából rigával kezdtem és utána rögtön p10-es a suhanó tehén volt így szimó nem, ugyan haverokén néha ültem, de akkor már pannónia vagy mz volt tehát nem volt esélyem megtanulni motorozni. 😄
Egyébként meg azt írta hogy aki a simsonnal nem szikráztatta.......nem azt hogy akinek nem volt.
Akkor a fiatalok kilőve,nekünk a simson még alap volt,majd onnan mz etz.....
Vasakat