gyerek ment a2 tanfolyamra egy supermoto drz-vel
egy sportgépes se volt ellenfél, mondta is neki az oktató hogy menjen lassabban a pályán mert túl gyorsan végigér rajta 😁
40+ évesen szerintem nem sok olyan van aki nem a szimón kezdte
aki fiatalabb az már inkább robogón
volt ismerős aki úgy tanult meg egykerekezni hogy a robogóval úgy járt dolgozni kilométereken át
az bárhol elment egykeréken is még terepen is vagy akár 2 személlyel
Akkor megvan hogy miért nem menne nekem az 1400-zal a gymkhanna ! Nem én vagyok az életlen kès , a szüleim tehetnek róla , csórók voltunk , és Simson helyett csak Romet Pony jutott nekem ! Pedig most én is leömlőig tudnám baszkodni a Zi-Zi-t ! ☹️
50es robogóval olyat verettem lefelé a szerpentinen hogy egy motoros se ért utol, pedig jött mögöttünk nem egy
felfelé már nem volt ennyire vitéz a minarelli blokk 😂
Felesleges ezen sokat rugózni.
Van akit utolérek kanyarokban a rotokapával is, más meg úgy megy el mellettem a gülün ülve, összevissza szégyenlem magam. 😆
Ja nem, mert b@szottul nem érdekel.
A lényeg a motorozáson van, amit meg szeretünk ugye úgy, hogy még jó motorosnak sem kell lenni hozzá. 😇
Meg érzék ami nem pótolható bármennyi gyakorlással sem, pl. munkagép, konténer terminálon volt egy kalmáros aki a kezdetektől már vagy 30 éve csinálta, de olyan szarul, hogy azt rossz volt nézni ahogy rácsapkodta a kamionokra a konténereket úgy, hogy még sokszor harmadjára sem sikerült a helyére tenni és nem múlt el hónap anélkül, hogy fülkét tört volna míg volt olyan kezdő fiatal srác aki 1 hét múlva menetből fordulva lendületből leengedve kocc nélkül a körmökre tette, ugyanígy a motornál is volt fiatal haver aki ahogy életében először ráült jobban érezte mint én pár év bp. belvárosi gyakorlat után.
Azért engem elszomorít , mikor nézem őket , mennyire közöm sincs a motorhoz , szemben velük , akik a motor utolsó porcikáját is úgy ismerik mint a tenyerüket ! Vagy egy kicsit jobban ! 😉
Pont ez a lényeg,nem elvitatom a tudását,eszembe sincs De ő azért nyomja így ezt a pályát,mert begyakorolja,egyáltalán nem biztos hogy valós szerpentinen is nagyot alkot.Ha te nem mész ilyen pályára és és gyakorlod amit ő akkor valóban soha nem fogod tudni.Nem szabad elfelejteni,ez egy pálya.Folytonosság és semmi szokatlan mozzanat.
Szerintem itt már nem a félelem érzetről van szó , hanem a rengeteg gyakorlás ,amit mi még sejteni sem tudunk hogy mennyi ! És gondolom a határ rengeteg átlépése , hogy ennyire tudják , hogy hol van az ! Szeretnék csak az árnyékuk lenni , akkor is baszottul tudnék , de sajna ha 400 évig élek mint a "teknyősbéka" sem fogok tudni még csak hasonló szintet sem megközelíteni ! 🤔(
vannak emberek akikben nincs félelemérzet, azok ezekben a dolgokban mindig jobbak
ez már a gördeszkázástól kezdve jelen van, aki attól tart hogy elesik és valami eltörik az sosem lesz jó ezekben a sportokban
Baszottul tudják forgatni / jobbra -balra egèsz a blokkig lerakva /úgy gondolom ,na ők már érzik a gépet és tudnak motorozni ! Egy szerpentinen elkennének pár nagyarcot ! 😉
egy sportgépes se volt ellenfél, mondta is neki az oktató hogy menjen lassabban a pályán mert túl gyorsan végigér rajta 😁
aki fiatalabb az már inkább robogón
volt ismerős aki úgy tanult meg egykerekezni hogy a robogóval úgy járt dolgozni kilométereken át
az bárhol elment egykeréken is még terepen is vagy akár 2 személlyel
felfelé már nem volt ennyire vitéz a minarelli blokk 😂
Van akit utolérek kanyarokban a rotokapával is, más meg úgy megy el mellettem a gülün ülve, összevissza szégyenlem magam. 😆
Ja nem, mert b@szottul nem érdekel.
A lényeg a motorozáson van, amit meg szeretünk ugye úgy, hogy még jó motorosnak sem kell lenni hozzá. 😇
amúgy motorral aki a szimóval nem szikráztatta a lábtartót az sosem fog "jól motorozni" közlekedni persze attól még közlekedik de extra nem lesz benne
https://youtube.com/shorts/ZKf...
ez már a gördeszkázástól kezdve jelen van, aki attól tart hogy elesik és valami eltörik az sosem lesz jó ezekben a sportokban