Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minimum egy eve irtad ezt a sotet hideg boltban tologatom a butorokat faszsagot,nem errol a hsz-rol beszelek.Ezt toled vettem es beillesztettem.
Tudom neked az emlekezes nem erosseged,sose voltal fejben nagy.De azert probald meg.
Akkor te vagy a hülye,és még le is tagadod.
Ja,van egy portás állami állásod,bevallottan szar fizetesert.
Te vagy hulye.Sosem irtam hogy sotet,te talaltad ki.Erre hogyafaszba lrhatnan?Ehhez te kellesz.
Egy költő veszett el benned.
Te hülye vagy,pont ezt idéztem amit blackiex is kijelőlt.Ezt tettem én is idézőjelbe,ezt te írtad.
Aztán szerinted ha a fényezést kilőném akkor nem maradna más,ugyan már.Vellen ellentétben én nem egy bérelt bolttól teszem függővé az életem.
Hű de keserves az időjárás , de legalább nincs mínusz ! 😉
Én a utak csicskája vagyok (futár) ha valaki csettint egyet ott kell lenem és vinni kell
Én még amiatt is remegek ha azt kell mondanom hogy két és félóra múlva érek oda .........................nem hogy 3 hét múlva ,és nem azért mert akkor nem keresek 8000-10000 ft -ot, hanem azért hogy mindig elégedetten hívjon legközelebb is és ne azon filózón hogy nem kéne-e mással dolgoztatnom .
Természetesen lelehet fikázni engem vagy Zolit hogy miért nem tartunk ott hogy lenne 20 alkalmazott és elmenjünk Kubába csajokat kúrni 3 hónapra , és akkor is megy a cég magától . Én a magam nevébe beszélek mert sajnos csak idáig tudtam fejlődni vagyok én plusz két fő és beválom perpillanat őrülök ha nem vissza fele fejlődik a cég
Minden vállalkozás más vannak olyan szolgálatatok hogy kereskedők akik nem tudnak bezárni független mennyire vannak teli pénzel ........................ persze ha kevesebb a pénz és úgy egyensúlyozik a vállalkozás az plusz még nehezíti a bezárást .
És irigylem a gazszerelőt autószerelőt villanyszerelőt akinek határidőnaplója három hónap tele van max x-el bele egy kis szünetet ................................vagy a laptopos cégeket hogy tök mindegy hol nyitja fől a szarját kádba ,kávézóba ,tengerparton
Munkavállalóként sem megyek el 3 hét szabira a leghosszabb 2 hét amikor a nyári leállás van. Évközben meg a hosszabb hétvégék erre-arra. Az idei első május elején Pécsett. Aztán menni kell Szófiába is, meg azért párszor a kedvenc helyünkre a Bakonyba is egy kis pihenésre.
Meg lesz egy 4 napos romániai motorkázás is, remélhetőleg minél többen tudunk menni a kis csapatunkból.
Nem,ez egy regi hsz-e emlegetese,nem voltal meg erre mikor irta ezt a hulyeseget,kolto veszett el benne.
Annak ellenére, hogy tökéletesen megértem a helyzeted, te írtad, hogy sötét - ha csak barokkkos túlzás volt, akkor is magas labda neki.
Sose irtam hogy sotet,az te vagy,hozzakoltotted.Azt irtam hogy nincs szigeteles,semmi.
Megtehetem balfasz,csak utana nincs visdza,felfogod.
Vedd ugy hogy a haverod akin eloskodsz azt mondja elmesz ne gyere vissza,elj a tuzolto fizetesbol,es tesz rola hogy sehol ne dolgozz fenyezokent.Minimum 3 megyeben.
Azt mondod nem ilyen.De az lenne?
Te írtad hogy hideg sötét,nem én.
Te azert vagy huly,vagyis inkabb tudatlan gyoker mert csak ezt emeled ki.
Amugy annyira vagy balfasz hogy ez a kep a viziod,es meg csak azt se fogod fel,hidegnek hideg de sotet sose volt.
Elmondtam husszor minuimum hogy 3x 30 meter 4 meteres ablak van fullban.Te kretén. 😆
De van,nem teheted meg hogy elmenj három hétre.Oda vagy láncolva.
Nincs hiba.
Agyhalott,szerinted hanyan csinaljak ugy es olyan minosegben a munkadat?
Most vagy olyan jo ahogy mondjak vagy szarul dolgozol es tizen megcsinaljak helyetted ugyanugy?
Mert egy butorboltbol van 40 masik.
Nem mindegy hogy harom fenyezo van 60 km-en belul vagy 60 bolt 5 km-en.
Felfogod vagy csak a bullshit lozungot tolod?
Akkor most olvasd vissza amit írtál,aztán láthatod is hogy mi a hiba.
"Fizettel te valaha is tobb mint egymillot egy hideg sotet raktaret amiben tologatod a butorokat?"
Hát ezért ne én legyek már a hülye,legyen az aki ezt teszi.
Te heg hulyebb vagy a vallalkozashoz mint ket par szetegett tuzoltobakacs,a budos eletbe nem vallalkoztal.A haverod hatan eloskodve szarsz a vallalkozasra,foleg nem fogsz fel semmit az enyembol.
Csak ezt a bullshit kozhelyes dumat nyomod.
Fizettel te valaha is tobb mint egymillot egy hideg sotet raktaret amiben tologatod a butorokat?
Mert azzal a nyomoroc fejeddel csak ez ragad meg az egeszbol?
Kb harommilo kaukciom van benne,ha nem fizetem a berleti dijat mert nyaralok akkor az a berbeadoe es mehetek a cuccal egyutt mashova.
Es hasonlo meretu ingstlan nincs a kornyeken,ami van az kb 10 euro felett van /negyzetmeter netto.Plusz futes,vilagitas rezsi,villany.
Ha tudsz szamolni nosza rajta.
25 eve csinalom,ugy hogy nincs hitel minden szamla idore vagy elotte fizetve.Van olyan ceg amelyik meg ad bizomanyba arut,a tobbi is ket het-egyhonap atutalasra siman,egy-ket ceg van aki kp.A sokbol.Nem jellemzo manapsag.
Inkabb nagyon ritka.Sok melo van benne szarul.
Nem is mondtam hogy az vagyok,de voltam.De ha a munka részét nézzük,most is úgy dolgozok.Megrendelés van én meg teljesítem.Ha olyan van előtte szólok hogy x hetet nem melózok.Úgy kalkuláljanak,ennyi.Nincs mit túlciffrázni ezen,nem picsogni kell.Ha valakinek nem tetszik valami,lehet keresni mást.....
Mert szarúl csinálod.Jobb helyeken ez úgy van:természetesen megcsinálom,3 hét múlva.Manapség mindenki hónapokat vár mindenre.Ha meg nem tetszik ,kereshet mást,az sem fog mást mondani.Boltod van?ültess be mást 3hétre.De még mindig azt mondom,hogy ha a válalkozásod nem bír ki három hetet nélküled akkor ott baj van.
Tökéletesen látszik hogy fogalmad sincs milyen egy vállalkozás. Az hogy te főállás mellet dolgozgatsz, nem jelenti hogy vállalkozó vagy.
Meg mindig nem fogod fel.Ha megszakitod 3 hetre akkor kakukk.Lehet megszuntetni.A piac otodevel csokkent.
Ez nem a szar culagerkedes ahol ha nem matatsz hatom hetig budos motorokat akkor az asszon harom vodros napolyi helyett csak kettot vesz.
Nincs atiranyitott szallitas meg majd a vevo megvarja.
Ha nem latja azt,akkor ami kell lep egyet a masik 40 fele.
Nincs sohersag.Meg majd visszajon.
Az mindennapos hogy a vevonek annyit mondok 28.-an mevan megyek a matracert,amikor odamegyek 7 re aszondjak bocs nem lett kesz,majd 30.-an megvan szolok hogy johet erte,a valasz az hogy ja,most akartam szolni hogy mar nem kell kosz.
Es ez olyan volt akinek 3 kb 400ezres konyhat szallitottam mar.
Csak egy csettintes es fordul mashova.
Ami januar-februar tobb mint a tavalyi 15% al az mara kevesebb 20-al.Nincs kiszamithatosag.
Ja es tartalek.
Van raktaron uszve 50millio forgalmi erteku cucc.
Hidd el,nem sohetseg de szarabb az ize mint a teszkos tejnek.
Ez csak holt teher amit ha nem forgatok baszhatom a a nyaralast.