Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lakoautóval mennek az okosak. Lakokocsival nagy szopás lejutni, persze van egy autód amivel tudsz mászkálni, de minek? Fizetsz egy raklap pénzt a pályán, szenvedős a közlekedés egy szerelvénnyel. Lakóautóval egyszerűbb az élet, persze drágább is megvenni, de lehet bérelni is 🤷🏼‍♂️
A vadkemping vagy a park4night alkalmazásban lévő bivak és parkoló helyek simán használhatók,nem kell mindenképp kemping.De egy vontatott cucc túl macerás erre.
Elég sok nem normális ember van , mert a kempingbe nincs hely csak ha foglalsz előre ! Szép számmal magyarok ! Neked valami óriási gondod van a lakókocsikkal ! 😉
Ha süt a nap akkor fasza ez… van ülésfűtés, markolatfűtés, nagy plexi, jó ruha 🤷🏼‍♂️
Gecihideg van meg nekem egy ilyenhez.
Hétvégén Karlobag ?
Mondjuk nincs 5e egy út motorral.
Ha nincs rendszám mindenhol gyorsabb.
Én rendszeresen arra járok, ha nincs rendszám, gyors a főút is 😂
Budapestre viszont fixen jobb megvenni a motoromatricát nálunk és károlyvárosig pályázni a horvátnál.
Normális ember nem húzza le a csigaházat az adriára.
Budaörsi ikeába mi is a régi 1es úton megyünk misz dézibe. Tök nyugi alig forgalom közbe nézegelődünk. Jobb időben meg tető nélkül krúzolunk... 😁
Asszem egy ismerős mondta amikor faszagyerekként lábon pálya nélkül mentünk senjbe hogy ha sziszeknél megunod menj fel a pályára.
Olyat röhögtem egy sziszeknél lévő autópályát jelző táblanál állva mikor szóltak a többiek hogy húzzunk fel.
Én mondtam hogy karlovácig nincs alternatíva.
KB a zágráb nagykörnyéki rész mint a bécs környéki aglomerációs dzsungel.
Végtelen szopás autók mögött faluzni napestig.
Hát ha Dubrovnikig mennél országúton Pesttől, leszopnád magad útközben párszor... 😃 de nyugaton is ez van, osztrák másik végébe elmenni nem pályán - az egy egész nap lenne...
Nekem horvátban volt, hogy több volt a pályadíj, mint az üzemanyag (mind2 az egész útra számolva) Egy ideje az Isztriára járunk, szlovén pályán, az 10 juró 10 napra - a horvát pályák meg baszódjanak meg 😄 Ráadásul a szlovén gyorsabb, nincs az útban 12 kapu...
én meg nem megyek pályán
szinte mindig hosszabb az út, többet is eszik a kocsi és még fizessek is érte...
időben se mindig járnék jobban, meg aztán időm van sok és az nem kerül pénzbe
Lakokocsinál ugyan így alakul , D1 nél semmi más nincs , kint meg horror , Horvátorszàgban csak az útdíj 70 000 Ft volt tavaly !
Ugyanez Audival összesen 5500 Ft
8000+5500 transporter , plusz utánnfutó
Sajnos !
D2 -vel kell az utánfutóra is !
Horror karaván mind alól fel van mentve
😂 😂
Ha meg román kamikaze kaszkadőr, akkor olyfasz mindegy. 🤣
Ha teher autó húzza kell venni ,ha személy autó hozza nem kell
mi előtt .................................ezt csinálom 😊
De igaz,én az első sorát is figyelembe vettem a migirinek.Feltételeztem hogy te is.
Nekem ez itt eléggé úgy tűnik.