Kinek mi tetszik úgy nyaral, pihen, hétvégézik. Éppen olyan mint a motor választás... érzelmeken alapul ez is.
Mi a félpanziót szeressük így azt míveljük.
Igaz ma csak malackát puceváltam. 😎
Nem kell kerülgetnem , saját kertemben saját garázsa van , nem ázik egész évben , és nagyon szeretem húzni ! A 2x2 hét jól hangzik , nagyon eltudnám viselni , de még a 2 hetet is ! Sajna inkább 1 hét és hétvégék ami összejön ! De mi így szeretjük , az egész család ! 😉
Így igaz ! Sokáig sátraztunk itthon és külhonban , de egy átkozott nagy vihar után döntöttünk , hogy kipróbáljuk a lakózást ! Aztán minket is rabul ejtett a filing ! 😉
Nyitott vagyok mindenre 😀 az kéne, hogy egy csigaházfan egyszer elmagyarázza.. de tényleg...
Talán olcsóbb (ha bérled, biztos nem, ha megveszed - az megint külön történet, mikor térül meg) de ha olcsóbb is, mennyit spórolsz? Ha mennél évi 3 nyári hónapra, OK, de mennyire mész? Max 2x2 hétre? Hol éri meg ezért fenntartani a sajátot? Kerülgetni otthon? A már emlegetett vontatási + pálya költségek, a menetidő 2x annyi... hirtelen ennyi jutott eszembe 😀
A lakót húzni szerelvénybe nekem szórakozás , nagyon szeretek szerelvénybe menni ! És hidd el megvan a filingje , hogy a saját "lakásodat" oda viszed bárhova , és mindíg otthon laksz , alszol ! Nem mindenki tudja elképzelni , de sokakat rabul ejt ha kipróbálta ! Nekünk ez a harmadik lakókocsink , elötte nagy sátorral mentünk , hogy a motor is befért , mert azt is felraktam utánfutóra , akár olaszba vagy horvátba is . 😉
én ehhez nem nahyon értek
utoljára 2008-ban kempingeztem, de már akkro számoltuk hogy 1 gyerek meg 2x2 felnőtt + a 2 kocsi meg a sátor hely meg minden egyéb szar igazándiból kurvára nem olcsóbb mint egy faház ugyanabban a kempingben
egy nagy előnye volt hogy bármikor helyfoglalás nélkül lehetett menni ha akartunk 1 napra ha akartunk 2 hétre
plusz nekem a sátor nagy kedvencem, én inkább sátrazok mint egy vellnesz szállóban hédereljek
de gazdaságilag nem nagyon éri meg
neked meg azt a lakókocsit meg is kellett venni és karban is kell tartani, szóval hobbinak biztos fasza, de nem ettől fogsz meggazdagodni
Kemping díj... külön fizecc az autóért, a lakókocsiért, legtöbb helyen személyenként +díj +a helyi IFA, meg ha áram kell, az is pénz...
A legszűkebb apartman is min. 3-5x akkora, mint a lakókocsi. Plusz lehúzni is fullxopás...
Egyszer érteném meg, mi benne a jó...
Balatonra jártunk hosszú évekig , de most hogy a gázszerelő megvette a kempinget , és apartman lesz a helyén , döntöttünk Makarska mellett ! Nem mentünk rendszeresen külföldre , néhányszor Olaszországba , többször Horvátországba ! 🙃
Napi 50-70euroert szoktunk szállást foglalni, mikor hogy sikerül van hogy csak 1szoba és nappali, van hogy sikerül 2szoba+nappalit. Nem hiszem hogy megéri lakókocsizni, mégiscsak komfortosabb egy lakás.
A kemping díj egyáltalán nem volt drága , messze nem egy apartman ára , ez hülyeség ! Bükkfürdőn egy éjszaka volt 30eFt , Makarskán ennek töredéke , pedig előre kellett foglalni mert full tele van minden ! 😉
ismerős évek óta nem huzigálja a lakókocsit, pedig fanatikus lakokocsis
azt mondja az út drágább is meg lassabb is és a kempingben a lakókocsira annyit fizetnének mint egy apartman(4 gyerek+2felnőtt)
aztán egy ideje hanyagolják
azt mondja nem adja el mert ha az asszony felbassza akkor kimegy aludni 😆
ha ittas akkor meg be sem megy, inkáb a lakókocsiban alszik
Ez így igaz ! Sajna nincs annyi pénzem hogy lakóautót vegyek , így ha a család úgy dönt húzzuk ahová szeretnék ! 15 évet lerántottam gabonás kamionnal , 620-as Scaniával 8,5m-es póttal , nem igazán okoz gondot a szerelvénnyel való közlekedés , ahogy a kemping helyekre való beállás sem ! Egyedül a qrva drága pályahasználat fáj , mert ugye mérik a magasságot , hosszúságot , és mindíg a legmagasabb díjba estünk sajna ! Makarska oda-vissza csak a pályadíj 70eFt volt , plusz a magyar D2+U ! 😉
Mi a félpanziót szeressük így azt míveljük.
Igaz ma csak malackát puceváltam. 😎
Talán olcsóbb (ha bérled, biztos nem, ha megveszed - az megint külön történet, mikor térül meg) de ha olcsóbb is, mennyit spórolsz? Ha mennél évi 3 nyári hónapra, OK, de mennyire mész? Max 2x2 hétre? Hol éri meg ezért fenntartani a sajátot? Kerülgetni otthon? A már emlegetett vontatási + pálya költségek, a menetidő 2x annyi... hirtelen ennyi jutott eszembe 😀
utoljára 2008-ban kempingeztem, de már akkro számoltuk hogy 1 gyerek meg 2x2 felnőtt + a 2 kocsi meg a sátor hely meg minden egyéb szar igazándiból kurvára nem olcsóbb mint egy faház ugyanabban a kempingben
egy nagy előnye volt hogy bármikor helyfoglalás nélkül lehetett menni ha akartunk 1 napra ha akartunk 2 hétre
plusz nekem a sátor nagy kedvencem, én inkább sátrazok mint egy vellnesz szállóban hédereljek
de gazdaságilag nem nagyon éri meg
neked meg azt a lakókocsit meg is kellett venni és karban is kell tartani, szóval hobbinak biztos fasza, de nem ettől fogsz meggazdagodni
A legszűkebb apartman is min. 3-5x akkora, mint a lakókocsi. Plusz lehúzni is fullxopás...
Egyszer érteném meg, mi benne a jó...
Még egy pár év és mehetsz az M6-A5-A1 vonalon… 10-15év… 😂😂
azt mondja az út drágább is meg lassabb is és a kempingben a lakókocsira annyit fizetnének mint egy apartman(4 gyerek+2felnőtt)
aztán egy ideje hanyagolják
azt mondja nem adja el mert ha az asszony felbassza akkor kimegy aludni 😆
ha ittas akkor meg be sem megy, inkáb a lakókocsiban alszik