Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok.
Nekem is utólag jutott eszembe mikor hazahoztam a burgonyát, de eddig még nem jött papír.
Valami 9ft körülire emlékszem a 86-os benyánál.
Nekem kb. 2 hét vagy kevesebb 50l, igaz dolgozni is járok. 😒
Rendszámot le kell takarni olyankor
Mert első körbe csak a rendszámot olvassa be és arra rá jelez hogy nincs matrica ,max utána fogják a képeket elemezni hogy nem a saját lábán megy a gépjármű .................. motor
Tuti
Remelem.
Most 700 alattszinte nincs is
Nem.
vicces ez az adblue
5-6 éve kb ásványvíz árban volt most meg szinte a házipálesz árában kapható
Futon a motorra remelem nem szamolnak palyadijat. 🤔
jó-jó ha nem kéne mennem messzebb akkor odajárnék.
Mehh,mar reg 574. 😆

https://www.auchan.hu/benzinku...
Szerencsére megvártam a napot a tankolással, igy hosszu ideje végre megint 600 alatt tankoltam a gázolajat. Bár ez nem igaz teljesen mert azt a nyomorult adblue-t is kellett tankolni igy már árnyaltabb a kép.
a jól kiürült, kb. 7 literes tankot mindig 98-ért tankoltam, kettő volt a borravaló a semmire, mert mindig én tankoltam, a kutas csak meresztette a valagát.
Az amúgy nem kevés, két gombóc fagyi ára volt akkor, mint ha most egy ezrest kapna a semmire. Akkoriban nem volt nagy a pofám mint most, most leshetné bármelyikük a borravalót. Meg lesi is. A kártyahasználat csak megkönnyíti a dolgot.
én 100 forintra emlékszem hogy abból teli lehetett csorgatni a szimót kb üres tanknál
akkoriban 50 ft volt egy pb gázpalack és avval 160-180km elment a zsiguli
Én 16,50-el kezdtem a fatertől lopott Simsonnal.
Kabriókat kerüld. 🤓
lassan megindulok pecázni, most már intenzíven használom
heti szintem belemegy majd 50-60km
etetni a robogóval járok van még csomó rezsicsökkentett benzinem
mol benzin olyan fos lett mintha belehánytak volna, omv benzin még kb olyan mint volt
szerencsére robogó nem finnyás, 3-4 éves benzinnel is elmegy
Ja és a lom idomhulladékai egyév után ujra rajta,szarul néz ki,mondjuk hodda,ez minimum egy nehezítő tény.
A 2T litereje 18ft volt mikor kezdtem a motorozást. Mindjárt jön valaki a 3ft-os benyával. 😁
De ammeg már jóval öregebb motoros.
Ha leállítod jövő januárig akkor tuti nem fogy ki.
Mivel a taxisblokád idején még suliba jártam az autós korszak már ilyen 90-100 forint körül ért.
én pénteken tankoltam 12 ezerért gázt
előtte karácsony előtt nem sokkal tankoltam, elég jól bírta
Én a ramatyba tankoltam először 5lityi/90ft azt adtam egy piros százast borravalóval. 😋