Rendszámot le kell takarni olyankor
Mert első körbe csak a rendszámot olvassa be és arra rá jelez hogy nincs matrica ,max utána fogják a képeket elemezni hogy nem a saját lábán megy a gépjármű .................. motor
Szerencsére megvártam a napot a tankolással, igy hosszu ideje végre megint 600 alatt tankoltam a gázolajat. Bár ez nem igaz teljesen mert azt a nyomorult adblue-t is kellett tankolni igy már árnyaltabb a kép.
a jól kiürült, kb. 7 literes tankot mindig 98-ért tankoltam, kettő volt a borravaló a semmire, mert mindig én tankoltam, a kutas csak meresztette a valagát.
Az amúgy nem kevés, két gombóc fagyi ára volt akkor, mint ha most egy ezrest kapna a semmire. Akkoriban nem volt nagy a pofám mint most, most leshetné bármelyikük a borravalót. Meg lesi is. A kártyahasználat csak megkönnyíti a dolgot.
én 100 forintra emlékszem hogy abból teli lehetett csorgatni a szimót kb üres tanknál
akkoriban 50 ft volt egy pb gázpalack és avval 160-180km elment a zsiguli
lassan megindulok pecázni, most már intenzíven használom
heti szintem belemegy majd 50-60km
etetni a robogóval járok van még csomó rezsicsökkentett benzinem
mol benzin olyan fos lett mintha belehánytak volna, omv benzin még kb olyan mint volt
szerencsére robogó nem finnyás, 3-4 éves benzinnel is elmegy
Mert első körbe csak a rendszámot olvassa be és arra rá jelez hogy nincs matrica ,max utána fogják a képeket elemezni hogy nem a saját lábán megy a gépjármű .................. motor
5-6 éve kb ásványvíz árban volt most meg szinte a házipálesz árában kapható
https://www.auchan.hu/benzinku...
Az amúgy nem kevés, két gombóc fagyi ára volt akkor, mint ha most egy ezrest kapna a semmire. Akkoriban nem volt nagy a pofám mint most, most leshetné bármelyikük a borravalót. Meg lesi is. A kártyahasználat csak megkönnyíti a dolgot.
akkoriban 50 ft volt egy pb gázpalack és avval 160-180km elment a zsiguli
heti szintem belemegy majd 50-60km
etetni a robogóval járok van még csomó rezsicsökkentett benzinem
mol benzin olyan fos lett mintha belehánytak volna, omv benzin még kb olyan mint volt
szerencsére robogó nem finnyás, 3-4 éves benzinnel is elmegy
De ammeg már jóval öregebb motoros.
előtte karácsony előtt nem sokkal tankoltam, elég jól bírta