Már-már az ember a rengeteg motoros km után úgy gondolja "talán" tudhat motorozni "picit" akkor megnézek egy ilyen kib@szott moto gymhkana videót , vagy hasonlókat , / https://www.sportmotor.hu/vide... / és rohadtul elkeseredek , hogy sehol sem vagyok , és közöm nincs az egészhez ! 🤔 Ha 400 évig élek , mint a teknősbèka , sem fogok megtanulni motorozni ! 🙂
Üdv mindenkinek. Lenne egy kérdésem Kymco Xcinting 250 es van szó, tudja valaki hogy mennyi a szelephézag hidegen szívó és kipufogónál?
Választ köszönöm.
Én azt várom, hogy az afrikai gyerekek menjenek motorozni. Éhesen sokkal könnyebb és szerintem simán csak súlytartást csinálnak és ezért nem esznek, sportos egy földrész az.
A baj NEM a niggerek lustaságából fakad, az egy állapot. A baj az állapotot bajként feltüntető- és abból jól megélni akaró szarházi, tolvaj, magukat baloldalinak vagy lippppsinek nevező okádékok miatt van.
Én még - fotelmotoros létemre - várok egy kicsit. A kertben mondhatni minden kész. Kivágtam egy baszom nagy fenyőt, a gyökerével nem bírtam, egy fejszét használtam éknek, az benne is maradt, kiraktam az utcára, hogy majd egy szállítóval elugrom érte és elviszem szétcsapatni, amire hazamentem érte, valaki behúzta. Nincs vele meló, igaz, kisfejsze sem.
:-)
Lac ! Nem csak a motorozásról van szó , egész nap a hideg vízben mosogatni a pumpát , nem kellemes ! Az a népcsoport akiről te írsz , kicsit talán dolgoznának , tenni akarnának , nem csak a segélyt várnák , talán nem halnának éhen , de olyan dög lusta nép , még arra is lusta , hogy a legyet elhajtsa a szája vagy a szeme sarkából ! 😐️
kell 3 nagyméretű kutyabox aztán a gyerekekre nincs gond pár óráig 😂
nehogymár a hobbi rovására menjen minden egyéb dolog 😉
Álmaimban mindenképp 😅
Választ köszönöm.
:-)
Holnap 13fok rotokapa indít, azt lődörög... 😋