attól még melegszik az idő
csak meg kell nézni mennyi hó esett az utóbbi 5 évben meg 80 előtt bármelyik 5 évben
plusz mennyi hőségriadós nap volt most meg 80 előtt
jelentős az eltérés
Az igaz , de folyton a globális felmelegedésről papolnak , az miatt kell szemetet tankolni a motorokba is ! Arról nem is beszélve , hogy a mixert és a pumpát is vízteleníteni kell még áprilisban ! A franc essen az időjárásba , lyukadjon ki a gumija ! 😉
Ez a tetü időjárással történhetne valami ! Néztétek a jövő hétvégi időjárást ? Az is ilyen tetü lesz ! A jövő heti minuszokról nem is beszélve ! Hétfő kedd szerda -3 fok reggel ! 🤒
amin 1 szar szektor is van én azt már kidobom a gecibe
egyszer kihalt egy hdd aztán azóta nem szarozok, azon is úgy kezdődött hogy pár szektor szar volt, kiiktatta a rendszer és boldogság
utána még lett pár azokat is beszögekte a rendszer hogy ne tegyen oda semmit
aztán egyszercsak megállt a vindóz, újraindítottam és nem indult, hdd másik gépben nézve totál halott lett
szerencsére csak 5-6 évi motoros kép veszett el, mert kurva lusta voltam a picasára feltölteni őket
a töredezés mentesítés jó dolog régen olyan is volt az xp korszakban sűrűn, kb minden nagyobb telepítés-másolás után
vicces hogy egy üred hdd-re is már a win telepítés is össze vissza áll
Töredezettség mentesítettem, most csendes lett és szépen működik. Akkor lehet jót tettem vele így bolondok napján. Most a másik egy terikéset fésülgetem... marad benyára meg sörre. 😇
én is csak annak tettetem magam a sok ittlévő hülye ezt kívánja(kezeit széttáró) Ha kiderülne milyen okos is vagyok kinéznének(kezeit széttáró) A sok bolond nehezen tudja megérteni, ha valaki okos(szemeit körbeforgató) így titkolom(kezeit széttáró)
Egyik havernak meg ma van a szülinapja mindjárt hívom is 😅
ssd-re pendrivéről percek alatt fent van a vindóz
ha megvannak a driverek akkor nem gáz a telepítés
ha úgy kell összevadászni mindent akkor megfő a csirkepöri mire végez az ember
nekem csak külső hdd van ami csiga lassú
kellene egy nas helyette de az meg drága
időm meg van sok, szóval marad a hdd 😄
A rendszer egy 1 teráson van az jól működik, nem akarok új winfost megint. ami szarakodik azzal futt a torrent az van használva rendesen.
A kék wd-t nézegetem szerintem az lesz.
Afrikában gyerekek halnak éhen, ti meg azon siránkoztok, hogy mikor lehet motorozni.