Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Működhet, rézkefe, féktisztító vagy efféle.
Igénytelen vagy.Gyertyát kell cserélni,nem pucolgatni.Szar gyertya kinyírja a trafót.
😊
Bocs, fiúk. Mellé.

Folytassák, kérem.
De van hobby-d, családod, valami, Akinek nincs, az gondolkodik és rendszerint hülyeségeken. Vagy iszik.
Attol hogy en milyen vagyok te siman lehetsz trehányabb.
Ami igaz is.
Nekem "túl" jó dolgom van, mégsem agyalok ilyenen. Magyarán, rohadtul jó élni, csak ajánlani tudom mindenkinek. 👍️
Hát amilyen kupi van a képeken amit eddig feltettél,pont nem hiteles tőled.
Takarítsd el azt tedd vissza próba.
Túl jó dolga van, nem dolgozik és ráér hülyeségeken agyalni.
No,csak hogy legyen motor is.
Hodda.Ez a gyertya lehet a nem indulas oka?
Mukodhet a rezkefe gázlampa combo,vagy az 2t robogokhoz van?
Be kene inditan ezt a foshalom hoddat.
Baszki nem tudom mi kell az ilyenhez fejben...
Csak trehány.
50? Akarsz cserélni?
3 hónap múlva nekem is meglesz az 50
valahonnan nyugdíjat kell igényelni mert nem akarok már többet dolgozni 😁
öreg vagyok én már ehhez, most már el kell kezdeni intenzíven lazulni

egyik haver épp pár napja kötötte fel magát, megunta az egész szarakodást amit életnek hívunk, most már meg tudom érteni ezeket, 20 éve el se tudtam képzelni miért csinálják
Kinek mi a fontos. Idén betöltöm a 50et nem túlórázok egy percet sem, befe. Minden hétvégém szabad. Akinek kell a pénz az hajtsa.
ki kellebb baszkódni a maradékot aztán 20+ évig úgy se lesz nagy, azt meg kivágja aki akarja, én már nem fogom hallani a láncfűrészt
jövő héttől talán összejön a peca aztán az rendbehoz, ősszel még lelkes voltam a mínuszokban is kint aludtam de most valahogy nem szánom rá magam, megvárom hogy legyen legalább 5-6 fok
De még mindig én vagyok az aki lehúzhatja a rolót 3 hétre......
Ez igy igaz,egy trehány ember vagy.
Van aki meg egész életében hajszolja a pénzt,élni meg nem él.
Nem kéne ilyeneket csinálnod a betegséged mellett.
vágtunk egy kis fát azóta kicsit szar állapotban vagyok hiába iszogatom a kanabisz kivonatot eléggé fáj a gerincem
pedig már 2 hete vége a fának rendbe kellett volna jönnie, előzö körben kb 2 hét alatt nagyjából fasza lett minden, fekvés közben kicsit se fájt
Kis pénz nagy nyugalom (by ini) 😉
az a lényeg én bárhová el tudnék menni 3 hétre
márc 1 óta melóhelyem sincs csak téblábolok a nagyvilágban 😁
jelenleg a padlást túrom miből lehetne pénzt csinálni aztán mehet a peca egészen őszig