Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem,valóban nem ezt tettem,én máshogy írtam.De ha azt írom hogy 3hét+1nap,akkor mi a 3hét és mi az 1 nap?.De hát akkor már írhattam volna a pontos napot is,nem igaz?Sőt órában is meghatározhattam volna.
Hol?
Azt irnad hogy 3 het+1 nap.
De nem ezt tetted.
Csusztatsz.
Jó eséllyel.Bár ők biztos elvannak vele.
Zoli, annyit mondok esik az eső és 3fok van 😂 jó szar motorozni…
Kínába ?????
Te szerencsétlen,ha előtte utána nincs egy hét csak pár nap,pontosan 4elötte 4utána,akkor mi mást írnék mint hogy két hét plusz előtte utána pár nap.Ennyire ostoba ne legyél!Nincs itt csúsztatás,de bizonyítod ismét hogy egy egyszerű sötét bástya vagy,aki kínlódva próbál okos lenne de nem megy.
😂 😂 😂
Dehogy,te knkretan ezt írtad:
"Tavaly,idén is megyek nyáron,minden évben.Pont tegnap foglaltam a szállást két hét,meg előtte utána van pár nap itthon."
Nem azt hogy 2 het nyaralas meg melo mentes 3 het.Vagy tobb mint harom.
Legalabb ne csusztass egy fel nap alatt ilyen jelentoset.
Van az a szint ahol számít minden mm.
Nem számit mekkora a f@szod, hogyha nagy! 😂
Sacc per 😂 😂 😂
De mindjárt kiugrok a garázsba tolómérőért 😂 😂 😂 vagy tizedek - századok nem olyan fontosak ???????? 😂 😂
Becsült vagy mért adat?
Mivel írtam hogy a tényleges nyaralás két hét,a meló mentes idő 3,illetve több mint három .El lehet dönteni melyik vág a témához,a nyaralásban töltött napok vagy a munka nélkül töltött napok.Egy a lényeg,én megtehetem hogy három hétig ne dolgozzak,és jól is van ez így.Te meg poshadj a bérleményedbe és várd hátha be esik valaki.Majd küldök képet.
16 centis a farkam 😂 😂 akkor az nagy vagy kicsi ....................... mert ugye közelit a 20-hoz 🧐
Amúgy ha nem cetivel járnak a kurvák kefélni simán mondhatom hogy 20 centi , nem tudom szerintetek észreveszik az a 4 centit ???????????? 😏 😆
😂 😂 😂 😂 tudom erős téma váltás 😂 😂 😂 😂
Ha az 7 vagy tobb akkor 3 hetet mondtal volna.
De mivel nem tetted eztert az kevesebb mint 7 nap.
Igy nem voltal 3 hetig nyaralni.
Miért,mennyi a pár nap?Akkor előbb ezt kéne meghatározni ahhoz hogy elmondhassuk hogy a pár nap nem fedhet le egy hetet.
Ket het+par nap,ezt irtad.Az nem 3 het.
Vagy nem tudod mi az a 3 het.
Hiba.
Párszor már elmagyaráztam,ha sokadjára sem sikerült megérteni,akkor a hiba ott van.
Valami olyasmi. 😋
Az milyen rasszista buzi.

Amikor Lovas István, george sorost emlegette valami kapcsán, a szar-szemét aljas lipppsi hazaárulók azt írták róla, hogy antiszemita meg rasszista, mert nem soros györgyként hivatkozik rá, így a gyuri idegenségét szándékosan erősíti, hogy nem a magyar neve szerint említi!
És ez rossz.
Te tényleg ilyen hülye vagy? Augusztus 7én dolgozok utoljára és 29én megyek legközelebb.
Aha, nem kötöttem össze a kettőt, de így már értem.