szoptatásig volt gond a görcsökkel
az összes akkoriban fellelhető praktika ki lett próbálva többször is
miután elutasította a kannás tejet elmúlt a görcs, amikor ment a tv-ben a rosalinda elaludt aztán aludt egész éjjel
24 elmúlt de még most is sokszor alszik délután szóval jól lett nevelve alvásügyileg 😆
a dzsipszi egy eredeti pali, nekem több mint húsz éve spanom , ezért nem is tudok elfogulatlan lenni az ügyben, bár amióta szegény krézidzsó a felhőkről lógatja a lábát, asszem nem is találkoztunk
Cigi odadobta neki a papírokat, nővérem meg ugye lusta, ki nem tölt ő semmit más helyett (pl a munkalapot mindig mi csináltuk, mert úgy is csak elbassza az ügyfél). Cigi megmondta neki, hogy elkényeztetett hülye picsa és kiment, persze otthagyva a papírokat.
Tesóm utána ment, Cigi nekifogta az egyik kamionnak, hogy álljon le, erre tökön rúgta.
Nagy családi balhé volt, mert apám se állt tesóm mellé.
Igazából mindkettő egy tuskó, szóval egyiknek se adnék igazat most se.
A titok, hogy minden este fürdés előtt tornáztatni kell, hogy kijöjjenek a pukik. 2 hónap volt mire rájöttem az elsőnél, a többinél születésüktől kezdve csináltam 😅
Ja, meg nem kézben altatni 😂 mondjuk nem egyszerű önálló alvásra szoktatni, de én soha nem sétálgattam órákat velük meg ilyenek és mai napig fürdés, esti mese oszt alvás. Egyedül, önállóan, baszakodás nélkül.
Nekem a középső ingerkereső szenzoros. Na azok általában kibaszottkurvaszar alvók. Az enyém alszik 😏 követezettség a titok, de ezt úgy se meri senki bevallani, mert inkább feladják és maguk mellé szoktatják a gyereket, vagy hagyják nem lefeküdni délután. Egy ilyen alkalom oszt veszett fejsze, onnantól kezdve szopás. De a gyereknek se jó, hogy napi 5-6 óra alvás van, mert ugye éjjel is felkel, mert tudja, hogy megteheti.
Pár hete a Zuram beszélt egy kollégájával telefonon. Szóba jöttek a gyerekek. Hallja a telefonban a kolléga, hogy küldöm aludni ebéd után a gyerekeket.
- Mi, alszanak délután? Hány évesek is?
- 2,5 , 4 és 5.
H Mi a fasz? Nekünk már 2 évesen feladta a délutáni alvást...
Nem a gyerek adta fel, a szülőknek nem volt kedve baszakodni...
Ismerősök, akik úgy szoktatták alvásra a gyereket, ahogy én tanácsoltam, mindegyiknek jó alvó lett.
Könyvet nem írok, mert amúgy tudtommal erről a módszerről van már egy 😂
nekem sokkal jobb volt amíg bent volt
majd 8 hónapig elég szar volt az éjszakai alvás, utána már sokkal jobb lett a helyzet
hasfájósság elmúlt utána már szinte mindig végig aludta az éjszakát
mert itt kb mindenki bolond 😂
persze én nem, de úgy csinálok mintha az lennék, hogy ne lógjak ki a sorból
az összes akkoriban fellelhető praktika ki lett próbálva többször is
miután elutasította a kannás tejet elmúlt a görcs, amikor ment a tv-ben a rosalinda elaludt aztán aludt egész éjjel
24 elmúlt de még most is sokszor alszik délután szóval jól lett nevelve alvásügyileg 😆
Tesóm utána ment, Cigi nekifogta az egyik kamionnak, hogy álljon le, erre tökön rúgta.
Nagy családi balhé volt, mert apám se állt tesóm mellé.
Igazából mindkettő egy tuskó, szóval egyiknek se adnék igazat most se.
Ja, meg nem kézben altatni 😂 mondjuk nem egyszerű önálló alvásra szoktatni, de én soha nem sétálgattam órákat velük meg ilyenek és mai napig fürdés, esti mese oszt alvás. Egyedül, önállóan, baszakodás nélkül.
Nekem a középső ingerkereső szenzoros. Na azok általában kibaszottkurvaszar alvók. Az enyém alszik 😏 követezettség a titok, de ezt úgy se meri senki bevallani, mert inkább feladják és maguk mellé szoktatják a gyereket, vagy hagyják nem lefeküdni délután. Egy ilyen alkalom oszt veszett fejsze, onnantól kezdve szopás. De a gyereknek se jó, hogy napi 5-6 óra alvás van, mert ugye éjjel is felkel, mert tudja, hogy megteheti.
Pár hete a Zuram beszélt egy kollégájával telefonon. Szóba jöttek a gyerekek. Hallja a telefonban a kolléga, hogy küldöm aludni ebéd után a gyerekeket.
- Mi, alszanak délután? Hány évesek is?
- 2,5 , 4 és 5.
H Mi a fasz? Nekünk már 2 évesen feladta a délutáni alvást...
Nem a gyerek adta fel, a szülőknek nem volt kedve baszakodni...
Ismerősök, akik úgy szoktatták alvásra a gyereket, ahogy én tanácsoltam, mindegyiknek jó alvó lett.
Könyvet nem írok, mert amúgy tudtommal erről a módszerről van már egy 😂
majd 8 hónapig elég szar volt az éjszakai alvás, utána már sokkal jobb lett a helyzet
hasfájósság elmúlt utána már szinte mindig végig aludta az éjszakát
mára volt beígérve az unoka születése, de valamiért a pulya másképpen gondolta.