Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van dagi,unatkozol?
Te olvasod amit írsz? Egyre biztosabb vagyok abban, hogy egy trollbot vagy. 😁
De azt tetted.
Ha jo parameterrel vetted volna fenn lenne a kocsin.
Azert ennnel jobbnak tüntel.
De kutyaütő pancser vagy.
Hülye akkor lettem volna ha olyat veszek aminek más paraméterei vannak mint ami nekem kell.
Tehat nem elbasztad,direkt hülye voltal.
Direkt vettem gyári felnit olyan paraméterekkel ami elő van írva az enyémre.Egyébként vissza is vihettem volna de a kolléga lecsapott rá.Szóval mindenki jól járt.
Ja,direkt vettel gen 1 re felnit,ami nem jo a tiedre,hogy legyen a kolleganak.Ertemen,de mert nem vettel elsore a tiedre valot?
Nem történt semmi elbaszás.
Egyszoval elbasztad,csak a kollegad mrntett ki azzal hogy atvette.
Luzer vagy na,ilyen pro lettedre.
Megengedhetetlen hiba ilyen tapasztalat es tudas mellett.
Nem hát,ezt pofázom.A méret azonosság ellenére nem jó az mk1 gyári felnije az mk2-re,pedig mindkettőre ugyanaz a méret való.
..de valamiért mégse lett jó neked a régi - akkor csak van eltérés.
Más, de kapcsolatos: a maiak is buzik, mert a Totya Yaris Crossra felmegy a Vitara alufelnije, minden stimmel, de hogy mégis kibasszanak a néppel, a vitaránál kúpos a csavar ülék, a Totyánál meg lapos-hengeres. Szóval kellett vennem egy csavarkészletet is... de volt egy olyan érzetem, hogy ezen tényleg csak azért variálnak, nehogy minden jó legyen.
Nincs szövegértési probléma,csak felesleges a részedről a hasonlítgatás,a bmw-nél van eltérés ,a bódénál azonos minden megadott méret
A bódénál viszont az összes motornál azonos a méret.És mindegy hogy Mk1 vagy Mk2.
Mintha pont ezt mondtam volna, hogy a dízelé nem uaz... 😅 Megint szövegértési probléma... 😁
...a lényeg, hogy én erről tájékozódtam, mikor a téli felnit megvettem az autóra anno.
Az total biztos hogy a regi ducato 16 os felnije felmegy a 2009-esre.
Mar regen fennvan,a nagyobb feknyereggel. 😆
Illetve az e60 sem lesz jó az f10-re.
😂 felmegy a 46 felni a 90re csak kb 2centivel beljebb van mert az et nem passzol. Pogácsázni kell hogy jól mutasson a kocsin. Tudom mert nővéremék is azt hitték hogy jó lesz. Végülis fent volt, mentek vele de csúnya volt.
Hát nekem úgy tűnik azért még sem stimmel minden adat.
Mi a baromság? Hisz te mondtad, hogy nem jó rá... vagyis mégse rávaló.
E46 BMW felni felment az E90-re - de csak a kis benzinesekre, a dízelre már nem... mert minden méret stimmelt, de a dízelen nagyobb fék van, és az nem fért el.
De ezt ugye tudtuk, hogy a régiét nem kókányoljuk fel az újabb modellre - de te ezt nem tudtad, fax vótá megint, pedig ehhez elvileg értesz.
"Régi elavultat akartad föltenni az újabb modellre, vagyis arra gagyi"
Miféle egy baromság ez már megint?
Régi elavultat akartad föltenni az újabb modellre, vagyis arra gagyi. Ennyi erővel Valami török felnit is rápróbálhattál volna...
Háát, nem tudom mit csináltak vele de szerintem nem olyan egyszerű. Eleve kb ennyi a munkadíja hogy szétszedjék a váltót és akkor gépmunka még nincs is 🤔
Kollégámnak volt ilyen gondja,neki kuplung cserénél 40ből megvolt.
Te ezt írtad"ha valami gagyi, és nem fér el a nyereg"
Erre már írtam hogy nem gagyi hanem gyári.Gyári felni,gyári méretekkel.