Direkt vettem gyári felnit olyan paraméterekkel ami elő van írva az enyémre.Egyébként vissza is vihettem volna de a kolléga lecsapott rá.Szóval mindenki jól járt.
Egyszoval elbasztad,csak a kollegad mrntett ki azzal hogy atvette.
Luzer vagy na,ilyen pro lettedre.
Megengedhetetlen hiba ilyen tapasztalat es tudas mellett.
..de valamiért mégse lett jó neked a régi - akkor csak van eltérés.
Más, de kapcsolatos: a maiak is buzik, mert a Totya Yaris Crossra felmegy a Vitara alufelnije, minden stimmel, de hogy mégis kibasszanak a néppel, a vitaránál kúpos a csavar ülék, a Totyánál meg lapos-hengeres. Szóval kellett vennem egy csavarkészletet is... de volt egy olyan érzetem, hogy ezen tényleg csak azért variálnak, nehogy minden jó legyen.
Mintha pont ezt mondtam volna, hogy a dízelé nem uaz... 😅 Megint szövegértési probléma... 😁
...a lényeg, hogy én erről tájékozódtam, mikor a téli felnit megvettem az autóra anno.
😂 felmegy a 46 felni a 90re csak kb 2centivel beljebb van mert az et nem passzol. Pogácsázni kell hogy jól mutasson a kocsin. Tudom mert nővéremék is azt hitték hogy jó lesz. Végülis fent volt, mentek vele de csúnya volt.
Mi a baromság? Hisz te mondtad, hogy nem jó rá... vagyis mégse rávaló.
E46 BMW felni felment az E90-re - de csak a kis benzinesekre, a dízelre már nem... mert minden méret stimmelt, de a dízelen nagyobb fék van, és az nem fért el.
De ezt ugye tudtuk, hogy a régiét nem kókányoljuk fel az újabb modellre - de te ezt nem tudtad, fax vótá megint, pedig ehhez elvileg értesz.
Háát, nem tudom mit csináltak vele de szerintem nem olyan egyszerű. Eleve kb ennyi a munkadíja hogy szétszedjék a váltót és akkor gépmunka még nincs is 🤔
Ha jo parameterrel vetted volna fenn lenne a kocsin.
Azert ennnel jobbnak tüntel.
De kutyaütő pancser vagy.
Luzer vagy na,ilyen pro lettedre.
Megengedhetetlen hiba ilyen tapasztalat es tudas mellett.
Más, de kapcsolatos: a maiak is buzik, mert a Totya Yaris Crossra felmegy a Vitara alufelnije, minden stimmel, de hogy mégis kibasszanak a néppel, a vitaránál kúpos a csavar ülék, a Totyánál meg lapos-hengeres. Szóval kellett vennem egy csavarkészletet is... de volt egy olyan érzetem, hogy ezen tényleg csak azért variálnak, nehogy minden jó legyen.
...a lényeg, hogy én erről tájékozódtam, mikor a téli felnit megvettem az autóra anno.
Mar regen fennvan,a nagyobb feknyereggel. 😆
E46 BMW felni felment az E90-re - de csak a kis benzinesekre, a dízelre már nem... mert minden méret stimmelt, de a dízelen nagyobb fék van, és az nem fért el.
De ezt ugye tudtuk, hogy a régiét nem kókányoljuk fel az újabb modellre - de te ezt nem tudtad, fax vótá megint, pedig ehhez elvileg értesz.
Miféle egy baromság ez már megint?
https://youtube.com/shorts/9Wc...
Erre már írtam hogy nem gagyi hanem gyári.Gyári felni,gyári méretekkel.