Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg 1 órája 😊 persze megállok a de 170 km 😎 sötétedés után kurva hideg van 🥶 kb 18 óra után nem mondhatom hogy öröm motoroztam 😂 😂 csak haza akartam érni 😢
Mert olyat csak a leghülyébbek vesznek... a gs-t meg az újgazdagok, abból meg sok van.
Pösze vagy bakker. Az a becenevem majdnem. 😂
ez jó lenne peca kocsinak, nem hinném hogy valaha leérne az alja 😂
https://youtube.com/shorts/-aM...
csecs, pocsecs valami ilyesmi neved volt mielőtt a varázsló bőrébe bújtál 😂
Ki az a pocsecs Pipi? 😁
mégis csak tele van velük az út pocsecs szerint akkor csak egy ócska özönmotorrá süllyedt le nem?
H2 kawasakiból miért nem lehet dunát rekeszteni?
Majd 10 milla egy GS. Az nem éppen tömeg motor
ha az elmúlt 5 év havazását egymásra helyeznénk se jönne ki a 30 cm hó 😂
hát eddig felülre pozicionáltuk ugye, de így, hogy már mindenki számára elérhető erősen vesztett a presztízséből (kezeit széttáró) Már nem csak a felső vezetők, cégvezetők engedhetik meg maguknak ahogy mamlasz vizionálta, hanem a gyári melós is tehát özönmotor lett(kezeit széttáró)
Mondhatnám azt is hogy elhaláloznak.......és?Miben más a végeredmény?Segítek,semmiben.Ismét leírom,ezek a tények,az hogy neked bántja a lelked a kifejezés attól a számokon még nem változtat.
akkor minek vett annó 😅
papának egy villany stílje van ha még valahol egyáltalán megvan, 80 évesen már nem használja de 10 éve még használta kint a tanyán az is nagyon bitang gép(meghajlós) Vitte a fát mint cigány fasza a gyepet 😅 Nem volt túl hosszú a vezetője de amit átért azt ugyanúgy vitte, mint a benzines társai(meghajlós) Mamának egy no néjm gagyi van na az viszont nem sok mindenre jó(szemeit körbeforgató)
mert puha pöcsök vagytok, én kentem egész évben, nem rettentett el még 30 centi hó sem
Dettó. Ezért van a mindenS legkisebb közös többszörös.
Az enyém még a garázs végében van pozícionálva amíg melegebb nem lesz ott is marad
nem gondoltam hogy kibír ennyit
faternak vettem hogy ne kézzel fűrészelgesse a gyümölcsfák vastagabb ágait
ráadásul ilyen 40 ezer körüli volt csak az ára
Na akkor jó a gép.
Ma legtöbb motor bmw volt az utakon, akárhová is pozícionáljuk. 🤓
láncvezető kicsit megsérült, de használható még, buzi szél rádöntötte a fát a vezetőre aztán megszorult mint a picsa
kb ennek a kétszeresét már kivágtam felkugliztam a másik lánccal, az sajna elkopott....
ellenben a villanyos oregon kibaszott jól bírta, nagyon megérte megvenni, 100 méter kanóc végén is vág legalább úgy mint egy kisebb benzines láncfűrész
45ös láncvezető, aztán ilyen 5-10 centiket lógott kifelé a vége akkora törzsek is voltak
nagybátyámnak makita volt, az lófasz ehhez képest, igaz a súlya is fele
Nincs itt semmi ellentmondás, Zotya simán utálja a Hondát 🤣
Meg is ellett?
villanyos oregon egy napja.....
Most értünk haza sokan voltak kint az utakon motorral. Csak óvatosan még nagyon...
sose mondta, hogy Ő jóember 😅