Én meg 1 órája 😊 persze megállok a de 170 km 😎 sötétedés után kurva hideg van 🥶 kb 18 óra után nem mondhatom hogy öröm motoroztam 😂 😂 csak haza akartam érni 😢
hát eddig felülre pozicionáltuk ugye, de így, hogy már mindenki számára elérhető erősen vesztett a presztízséből (kezeit széttáró) Már nem csak a felső vezetők, cégvezetők engedhetik meg maguknak ahogy mamlasz vizionálta, hanem a gyári melós is tehát özönmotor lett(kezeit széttáró)
Mondhatnám azt is hogy elhaláloznak.......és?Miben más a végeredmény?Segítek,semmiben.Ismét leírom,ezek a tények,az hogy neked bántja a lelked a kifejezés attól a számokon még nem változtat.
papának egy villany stílje van ha még valahol egyáltalán megvan, 80 évesen már nem használja de 10 éve még használta kint a tanyán az is nagyon bitang gép(meghajlós) Vitte a fát mint cigány fasza a gyepet 😅 Nem volt túl hosszú a vezetője de amit átért azt ugyanúgy vitte, mint a benzines társai(meghajlós) Mamának egy no néjm gagyi van na az viszont nem sok mindenre jó(szemeit körbeforgató)
nem gondoltam hogy kibír ennyit
faternak vettem hogy ne kézzel fűrészelgesse a gyümölcsfák vastagabb ágait
ráadásul ilyen 40 ezer körüli volt csak az ára
láncvezető kicsit megsérült, de használható még, buzi szél rádöntötte a fát a vezetőre aztán megszorult mint a picsa
kb ennek a kétszeresét már kivágtam felkugliztam a másik lánccal, az sajna elkopott....
ellenben a villanyos oregon kibaszott jól bírta, nagyon megérte megvenni, 100 méter kanóc végén is vág legalább úgy mint egy kisebb benzines láncfűrész
45ös láncvezető, aztán ilyen 5-10 centiket lógott kifelé a vége akkora törzsek is voltak
nagybátyámnak makita volt, az lófasz ehhez képest, igaz a súlya is fele
https://youtube.com/shorts/-aM...
H2 kawasakiból miért nem lehet dunát rekeszteni?
faternak vettem hogy ne kézzel fűrészelgesse a gyümölcsfák vastagabb ágait
ráadásul ilyen 40 ezer körüli volt csak az ára
kb ennek a kétszeresét már kivágtam felkugliztam a másik lánccal, az sajna elkopott....
ellenben a villanyos oregon kibaszott jól bírta, nagyon megérte megvenni, 100 méter kanóc végén is vág legalább úgy mint egy kisebb benzines láncfűrész
45ös láncvezető, aztán ilyen 5-10 centiket lógott kifelé a vége akkora törzsek is voltak
nagybátyámnak makita volt, az lófasz ehhez képest, igaz a súlya is fele