nekem az ajtóba szerintem nem sok uv érhette mégis el volt mállva, bár egy sötét szekrényben még annyi sincs
de ha akarok valamit hallgatni elviszem a gyerek jbl kishordóját aztán halgatom, de peca közben inkább a szelet hallgatom meg a madarakat
nekem vannak 20+ éves infinity hangszóróim azok még mindig szépen szólnak, csak nem fért bele az opelba a helyére, és ennek a hangszórónak nincs külső része gyors szét lett volna rugdosva
Biztos mert sokan kicserélik... elég vacak, ill. a gyári 5 W-s fejegységgel szólt valahogy, de ha kicsit jobban megküldtem 20 W erősítővel, recsegett-ropogott-torzított... a Focal az jó lett...
Akkor beleugrott a Vetrába kb. 400 ezernyi Hi-Fi 😁 Nem voltam normális már akkor se 😅
szélek faszák? mert ezek szeretnek elporladni, ha a kocsiban volt ha nem
nekem is elporladt, aztán vettem bele sal hangszórót mert az volt méretben egyező, azóta a rádiót is kikötöttem a kocsiban mert olyan hitványak azok a hangszórók
Köszi egyelőre csak egy db kell. Nem tudom mért torzít, de van amikor meg rendesen szól. Nejem rágja a fülem már régebb óta így kicserélem végre. Legalább lesz nőnapi ajándék. 😋 😆
Baszod, hogy nem előre kérdezed meg... sztem van itthon egy pár, még a G Aszmába volt, de kicseréltem sokkal jobbra (akkoriban még autó-hifiztem) Valahol megvan, ilyesmit sajnálok kidobni, ha jó... és jó, mert fél éves autóból vettem ki.
Én már ezt autóba biztos nem teszem, nincs Opelem, másba meg nem illeszkedik.
Kell cseréljek hangszórót a tájgerbe mert vagy torz vagy nem a jobb első. Találtam is bontóplázán 4papírért, jópár fajta opelbe ilyen való.
Amúgy nem is szól rosszul a gyári fejegység benne.
na megjött az új gigaerős wifi(meghajlós) Teljesen egyedül dugdostam össze és működik(meghajlós) Kész informatikus vagyok 😅
Jó hülye kialakítású mondjuk ez ilyen állólófasz úgy néz ki mint egy torony(gondolkodós)
de ha akarok valamit hallgatni elviszem a gyerek jbl kishordóját aztán halgatom, de peca közben inkább a szelet hallgatom meg a madarakat
Akkor beleugrott a Vetrába kb. 400 ezernyi Hi-Fi 😁 Nem voltam normális már akkor se 😅
nekem is elporladt, aztán vettem bele sal hangszórót mert az volt méretben egyező, azóta a rádiót is kikötöttem a kocsiban mert olyan hitványak azok a hangszórók
Én már ezt autóba biztos nem teszem, nincs Opelem, másba meg nem illeszkedik.
Amúgy nem is szól rosszul a gyári fejegység benne.
idegesített a sok villogó fény
Jó hülye kialakítású mondjuk ez ilyen állólófasz úgy néz ki mint egy torony(gondolkodós)