Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akit nem várnak haza annak miért is lenne fontos.......
A hazatalálás mindig a legfontosabb, eltévedni meg egyébként is jó😃
Akkor találja a legszebb helyeket az ember😃
Nem egyertelmu........sosem..... 😆.....de inkabb a celpontmegtalalas a fontosabb.
Hazatalálsz vagy nem?
Egyelore legyen jo ido,kiprobalnam a navigaciot valos korulmenyek kozt.
Amúgy meg van valahol egy papírom hogy 135lóerő lett a propteches beállítás után. Csak nem értem miért lett gyengébb mint gyàrilag. Azóta ki is szedtem belőle a PC-t.
Annyira nem erdekel.Ktm sose lesz,ronda is,szovan tokmindegy.
Próbáld követni a párbeszédet.
Megoldottam.
ezt neked kell megoldani, mert ha én csinálom feljelentenek aztán mehetek állampusztára a cigók közé kapálni a mezőre
én meg utálok minden olyan botot aminek vas van a végén
Na, azt hittem, mostanra már bocsánatot nyertél otthon a tetteidért és elnyugodtál.
Ó, kibaszni? Nem olvasod, hogy csak rájuk tett megjegyzésem milyen mentális problémát okoz itt egyeseknél?
:-)
De írd meg a címedet, küldöm a kiccsaládot hozzád továbbképzésre.
Itt szo se volt 1190 rol.
"Azt dobjátok a kukàba. Gyenge motoron finom gázkezeléssel lehet hogy jó de egy erősebb motorod ha húzod is a gázt. Kalap szar. Plàne ha társul hozzà 200kg vagy fölötti tömeg. Utassal inkább ne is beszèljünk róla. Fix gázzal megyek, kanyar csúcsponton összerogy a road5, érezhető hogy leül a motor."
de ha zavar miért nem baszod ki a picsába mindet? én összeszedtem volna egy kukazsákba és kibasztam volna az összeset, és ha lett volna ugatás akkor mondom nekik hogy irány az ikea vegyetek valami lófasz polcot és tároljátok azon a szarjaitokat

gyereknek volt szokása régen hogy amikor ment fürdeni a kanapéra dobálta a levetett ruháit aztán szinte mindig otthagyta akkor is ha ment volna a mosásba, párszor mondtam neki hogy ez így nem fasza, utána kibasztam az ablakon és mondtam neki hogy ha siet akkor a kutyák nem szedik szét a rongyokat....
azóta nem vagy nagyon ritkán van ruha a kanapén 😁
de volt hogy a cipőjeit dobáltam fel a tetőre amikor 15x is felbuktam bennük amikor reggel mentem dolgozni
mondjuk evvel magam is megszopattam mert 3x annyi idő volt úgy feldobálni hogy fent maradjon mint lepiszkálni, de megérte, azóta nincs nagy széjjelség
Aha. Tehát az asszonyállat nálad egy poén. Értem én, csak sokszor a kontextus nem ezt sugallja.
De emlékeim szerint a kádas dolognál itt valami nagyobb, menőbb duma hangzott el hogy kidobod a kukába az összeset és talán még volt pár degradáló szó is a család női tagjaira.

Milyen fajtámra gondolsz? A normàlis emberre ? Elhiszem hogy ez nagyon messze áll tőled.
Nem nem írtam ilyent, mondhatnám a fajtikáidnak megfelelőan hazudsz.

Azt írtam, hogy a huszon-sok flakon CSAK a kád szélén zavar, mert rúdugrással tudok csak csobbanni.
Anyósom hülye, a kutyája meg zavar, mert egy állatot a lakásba zárva tartanak, és ez nem tesz jót senki elméjének, még egy állatnak sem.

Ha az asszonyállat elnevezésnél egy JELLEMZŐEN férfifórumon nem érted a poénját - dehogynem érted, csak bele kell kötni valamibe, ugye? - az legyen már a te bajod.
De nem, veled nincs baj, te nem tehetsz róla.
Mi bújt ki?
Az hogy te idejössz siránkozni mert otthon nem teheted meg ? Itt hangoztatod hogy kidobod a fürdőből a család dolgait mert téged zavar? De nem mered megtenni, nem mered mondani nekik mert szavad nincs otthon.
Anyósod hülye, a kutyája hülye.
Aki aláírta a papírt hogy a feleséged, azt asszonyállatnak nevezed ès akkor velem van a baj ? 😂
Zoli, te most direkt vagy hülye vagy valaki bíztat ? :D ott írom hogy 1190, az 150ló. Direkt leírom hogy az egyiken 5 a másikon 6 és hogy előtte használtam a yamahán is.
Az csak kb 3%,tipustól függően.
Ugye, csak kibújt.
Add vissza a mamának amit kivettél a pénztárcájából, akkor nem fenekel el minden nap.
Az akra dob 35 lovat?
Huhhhh,akkor veszek gyari triumph akrat.Es lenyomom a gsxr 750 eket izombol. 😆
Hát haver, nem szidom az egész családomat hogy milyen hülyék. Nem belőlem ömlik folyamatosan, hogy mikor mi a rossz. Itt aki sarokba van szorítva az te vagy. Tudom, nem fogod beismerni.
Hivatalosan 116+az akra. Ezen road5 volt, a 1190-en meg a road6. Pont ugyanolyan szar mind a kettő. A yamahán volt road2 és road4. Azok is ilyen fosok voltak. Gyenge a szerkezete.
Mondjuk ezek a technikai oldalak nem 150 lovat irnak.
De mivel ronda mint az ordog oregannya minden ktm nem foglalkozom veluk.

https://bikez.com/motorcycles/...
Vannak nagy jutazsákjaim, a nagyfutóval átmennék és féláron megveszem a gázodat. 🤑