Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott mi is inkább a forró csokit preferáltuk 😅
gyári melósok voltak(legyintős)
így emléxem,így jegyeztem meg oszd be 😅 (kezeit széttáró)
csaj is jó lenne(gondolkodós) Egy kellemes negyvenes(szemeit körbeforgató)
Ez hülye duma.Mond el hogy miért probléma?Meg tudod indokolni hogy miért probléma ezt itt használni ,miközben máshol elfogadott?
Ha magadtól nem érzed akkor a magyarázat is értelmetlen.
Megnéztem és fagyiztunk itt párszor és inkább el sem mondom, hogy albán jellegű a cuccuk és utoljára már a nej is eldobta több mint a felét, de hangsúlyozom, én ilyet nem mondok egy kolléga által favorizált vendéglátó egységre. 🤫
Nyah...fagyizós motoros....
Vagy szar ducatiból, ami erősen felette van árban......is.
Tucatmotor.....igy hivják
Érdekes,nem?Az emberek használják ezt a kifejezést.
Arról nem is beszélve hogy ez a szó használat csak a te kis lelkednek idegen.Csak írj be a keresőbe mondjuk annyit hogy "hullanak az emberek" és nézd meg mi fog történni.Bérmennyire is fáj ez a kis érzékeny lelkednek ez egy sokak által használt kifejezés.Kár rajta picsognod.
Ne borultál ki?Hisz most is itt hisztizel miatta .Na most akkor magyarázd el hogy a hullanak és a meghalnak között mi a különbség!
Hát figyelj, én nem borultam ki. Egyszerűen csak te mutattad meg hogy egy suttyó vagy. Egy nem motorozó embertől is undorító amikor ha azt mondja a motorosokra hogy hullanak így tavasszal. Egy motorostól meg aztán pláne. Mondom úgy hogy én nem reklámozom sehol hogy motorozom, csak motorozom. De te megmutattad most hogy egy féreg vagy.
Meg fogom nezni.
Eh, cseszd meg a linked, Google...
https://goo.gl/maps/xaFu1qUCDjecgLAw9
Talán ez.
Harkány, Amadeus fagyizó

https://www.google.com/maps/@4...!3m6!1e1!3m4!1sd2Pc2D6kXt7XBzcVq2jaag!2e0!7i13312!8i6656
Na milyen?Képzeld azt el mikor meg szokták kérdezni hogy milyen a hullákat szedegetni,én mindig csak azt mondom hogy olyan mint a tescoba a hentespultnál.Na most aztán ez meg már a főszemétség,mi?Képzeld el ha mindenki olyan lenne mint te,hogy már egy szótól így kiborúlsz,ki szedegetné össze?Mindenki rohanna visítva.
Hol fasza a fagyi? 🤔
Kardinalis kedes. 🧐
Ó,aztán miért nem?Egyem a kis érzékeny lelketek.
Volt koffer... nejem megint mondta, minek az ilyenkor... 😁
Aztán... nem az a lényeg... hanem ami... 😇
Bárki hull6 engedd el. Motoros így nem beszél.
Itt is sorakoztak a fagyizónál. Kofferes boxer volt vagy három, mintha egy F650 is lett volna velük, meg egy-két Power Ranger. Két kormányhínáros denevér épp akkor fordult ki onnan. Mondjuk fasza a fagyijuk, az is igaz.
Ennyie?
Csak egy godollo-aszod vonalon jott vagy 3 szembe.Szombat egy korul.
Nincs semmi baj, mutatod milyen vagy. Te is hullhatsz…