Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze persze. Azt tudod ugye hogy ezt most csak magadnak bizonygatod?
Nincs szükségem arra hogy neked bármit is bizonyítsak,ez csak egy kis segítség a tudatlanságod csökkentésére.
Az is jo celpont,de inkabb ketnap hetvege.
Majd meglatom.Iden nem akarok annyi munkaval elhavazodni.
harkányon én is ettem fagyit, nem volt rossz, igaz azóta eltelt majd 20 év lehet változott a minőség
Akkor már ne buziskodj, irány Papuk. Eszel egy csevapot egy koktával és kanyarogsz egy jót. Én fixen nem állnék meg Harkányban fagyizni, akkor állj meg inkább Kakasdon az Anna cukrászdában.
Mondom, tök felesleges tovább magyarázd. Bizonyítottàl most itt eleget.
Itt is finom a fagyi. 👌
Soltvadkert nem erdekes,de harkany fele van egy kicsit izgibb kanyargos ut,bar atlagosan szar minoseg.
soltvadkertre is elért a motoros világ
fészbukon láttam fotókat hogy ott parkoltak sorban, fasza kis program nem mondom, kezdek irigykedni 😂
Javaslom hogy tanulmányozd,aztán pofázzál!
Az.
A legfontosabb.
Ilyet nem mond,de olyat mond a motoros egy motorosra hogy patkány,aha értem.Mit kéne kijavítanom?Talán tettem olyan megjegyzést hogy ez engem örömmel tölt el?Fogd már fel te ostoba,ez a köznyelvben is használatos kifejezés,az hogy neked ez bántó ,hát menj el sirdogálni a sarokba.
Ez nem hiszti. Teljesen felesleges egy ilyen suttyónak mint te megmagyarázni hiszen nem érezted akkor sem amikor leírtad és most sem érzed mi a különbség. Az egész mondatodat kellene nézni. Ez egy motoros fórum, neked elvileg motorod is van bár lehet csak unatkozol a kapunyitogatás közben és azért vagy itt. Tehát egy motoros nem mond ilyet hogy hullanak is a motorosok tavasszal. Te mondtàl ilyet. Mit jelent ez? Hogy egy patkàny vagy.
És mellé még egy komplexusos fasz is mert ahelyett hogy kijavítottad volna egy olyan szócskával, hogy sajnos. “Sajnos tavasszal hullanak” teljesen más képet mutatna rólad. De nem. Te bizonygatod itt hogy egy barom vagy.
De magyarázatot nem tudsz adni,csak a hiszti megy.Csak ezt hajtogatod,suttyó vagy.......suttyó vagy.......
Felesleges magyarázd a bizonyítvànyt. Megmutattad hogy egy suttyó vagy. Ennyi.
ehhez annyit tennék hozzá hogy az átlag motorosnak van némi kötődése a többi motoroshoz, emiatt érzékenyebben érinti őket ha bármi "rossz" történik a motorosokkal
szóval ha a motoros "hullik" akkor az amúgy is rossz érzet, de ha pl az ukrán/ruszki "hullik" a csatában az már nem annyira zavaró evvel a kifejezéssel, mert vagy semlegesek számunkra vagy épp nem is kedveljük őket
de ha az arab terroristák "hullanak mint ősszel a legyek" annak meg még egy kicsit örülünk is mert nagyon nem szeretjük őket
Ez megint csak a te egyéni véleményed.Az hogy számodra mit sugall,tévesen,azt megint nem a szó használójának kell rendberakni hanem neked .Szerinted jogosan vannak kiakadva,szerintem meg nem.Hol van az leírva hogy ha azt mondom hogy hullanak akkor tiszteletlen vagyok?Tehát szerinted az emberek előbb elolvassák a cikket mert az van írva hogy 100an elhullottak mint hogy 100an meghaltak?Hát szerintem meg csak addig érdekes az olvasónak hogy 100.
Ott a pont ennyi.
Remélem nem bánod ha válaszolok
Te a szó értelmén lovagolsz hogy hullanak meg halnak kifinganak ez mind ugyan azt jelent
Többiek a szó mélyebb értelmén az az hogy lelki részén vannak ki akadva (szerintem jogosan)
Hogy meg adjuk a tiszteletet hogy elhunytnak nevezzük és nem kifingottnak vagy elhulltnak
Szóval ha valaki azt írja hogy sajnos sokan halnak meg ilyenkor ,akkor van a mondatnak egy részvét nyilvánítása
Viszont ha azt írod hogy hullnak a utakon ,akkor meg olyan sokan vannak ,minek mentek oda , vessen magára sugallata van . Bár a mondat végeredménye mind a két esetbe halál .
És persze értem hogy akinek ez a szakmája az meg szokja és egy másik szakmabelivel zárt ajtó mögött nem picsogva beszél ,hanem hasonlom módon beszél ,de átlag emberek között nem szokás .
A sajtot meg azért olyan amilyen mert kell a kirívó bunkó hajász fő cím (érdemes nem követni a médiát lesüllyesztve embert egy bizonyos színt alá )
Ja hogy te nem fogadod el.....akkor ne mást minősíts miatta,mert hogy ez a köznyelvben is használatos.Szóval ha neked ez nem tetszik az csak a saját hülyeséged.
Vennék egy kompresszort, valakinek nincs egy megunt? Ugyanitt gumilövedékes kis cucc is érdekes lehet. 🤑
Sehol nem fogadom el emberre.....galambbal sakkozás.
10 kor elaludtam aztán én 5 max 6 órát tudtam aludni gyerekkorom óta (kezeit széttáró)
Nem bírsz aludni? nálad még korai ez, nem vagy elég öreg...