Hát ezzel a hozzáállással nem jósolok neked sok jövőt itt 😋
Tessék rendesen fikázni a másik motorját.
Ha Triumphod van akkor a Hodda a szar, ha a Hondád van, akkor a Triumph a szer, de a Suzuki mindenhogy az 🤣
pedig kurva jó cucc én rengeteget szórakozok a hülyéken
van pár téma (pl villanyautózás) ami úgy vonzza be a hülyéket mint szar a legyet
aztán ha van kedvem még cinkelem is őket
csak meg kell találni ezeket a helyeket a sok szemét között mert a fészbuk posztok legalább 80% semmitérő szemét
És ebbe mi a jó? Hogy itt nem szidják a triumfot 😅 Tasi videójából legalább hasznos dolgokat lehet megtudni, hogy pl. a bandit jó motor(meghajlós) Ebből a videóból mit lehet tanulni? Hogy 2 órás kompozásra, hogy basszunk ki 50 ezret?
Látom a lányomon, mikor együtt van a barátaival (bár némelyiket elnézve...phhh..b.szki) és talán még is értem valamennyire. (bár ahogy egyre idősebb lett, gondoskodott róla hogy ne nagyon tudjak képben lenni)
De szerintem az én felfogásom kissé régimódi ehhez, mert bennem még az van hogy ugyanezt mondanám-e annak, ha személyesem beszélgetnénk ugyanerről.
Ismeretlenül.még inkább érdekes a dolog 😃 vannak.itt már ebből a generációból akik már csak az interneten szocializálódtak és igy is kommunikálnak. Számukra minden virtuális csak.
Tessék rendesen fikázni a másik motorját.
Ha Triumphod van akkor a Hodda a szar, ha a Hondád van, akkor a Triumph a szer, de a Suzuki mindenhogy az 🤣
Azonkivul az hogy annyi kozod van a motorozashoz hogy a hiace-on is van kerék meg a motoron is.
Ma kirándulunk, holnap meg meglátom lehet gurulok 1et malackával.
van pár téma (pl villanyautózás) ami úgy vonzza be a hülyéket mint szar a legyet
aztán ha van kedvem még cinkelem is őket
csak meg kell találni ezeket a helyeket a sok szemét között mert a fészbuk posztok legalább 80% semmitérő szemét
Ő nem rakja le bmeg. 😅
De szerintem az én felfogásom kissé régimódi ehhez, mert bennem még az van hogy ugyanezt mondanám-e annak, ha személyesem beszélgetnénk ugyanerről.