az az osztókör.Nem,egyszerűen annyi van hogy a második generáción nagyobb fék van és nagyobb féknyereg,ami az első generációs gyári felnijének a küllőjébe beleér,ebben csak az a gáz hogy nincs erre vonatkozóan további adat aminek meg lehetne felelni.
Pedig a ford az jó.......lassan oda jutok hogy a családiból is az lesz jó pár próba után, bár vannak hiányosságok. A toyotáról lassan kezdek lemondani, nem az én világom. Puritán plusz cvt.......még a mazda cx ami versenyben maradt ott csak a fogyasztás a problémás.
Már tök alap hogy mai filmet nem nézünk mert a buzikota minimum 10 perc 😂
Most online néztünk elméletebe 3 különböző műfajt ,de meg a horror filmebe is voltak buzik gazadagon
Nem gagyi,gyári felni mindkettő és minden szám stimmel.Annyi a különbség hogy az egyik az első generációsé a másik a a másodiké,de a számok között nincs eltérés. https://bhpgumi.hu/autotipus/s...
na srácok 1-2 gondolat a mai tapasztalásomról(szemeit körbeforgató) Mai program a gyerekkel játszóház pesten. mondom előtte elszaladunk 1 szinema szittybe nézünk valami gyereknek való filmet(meghajlós) Szóval találtam is egy animációs gyerekeknek való családi 12 karikás filmet. Egyébként egy nagyon jó kis mese volt(kezeit széttáró) Amikor az első 8 percben azzal szembesültem, hogy a fehér embernek egy tipikus nagyseggű néger felesége van még semmi rosszra nem akartam gondolni(kezeit széttáró) Persze onnan már nem ért meglepetés, hogy a közös gyerek egy félvér volt(kezeit széttáró) De azt már elég durvának tartottam, hogy a 10 éves gyerek egy fiúba volt szerelmes ami teljesen természetes volt mindenki számára(szemeit körbeforgató) Maga a mese meg kb. arról szólt, hogy az elektromosság mint olyan megszűnt létezni és még is mindenki nagyon boldog volt, hogy ismét lóvontatású kocsik voltak a közlekedési eszközök a malmot meg víz és szél hajtotta, A befejező narráció szerint meg mindenhez hozzá lehet szokni és mindennek meg van a maga szépsége(gondolkodós) Nos ehhez képest most a viaszaton megy a terminátor isten tudja hányadik része és egy felüdülés a családi mesefilmhez képest ahol se néger se buzi 😅 Így mossák már át a gyerek tudatát is szerencsére ebből a részéből épen semmit nem értett, de mire felnő és ilyenekkel lesz a feje teletömve el hiszi, hogy ez a normális és a jó(gondolkodós) Hófehérkére meg hamupipőkére mindig meg mégse vihetem(szemeit körbeforgató) Aztán lehet inkább terminátort nézünk a mese helyett az talán nem fogja úgy összezavarni(gondolkodós)
Na jo,de ő blődi,ő mindenben jobb,meg cikkszam szerint jo felnibol is tud rosszat venni.
Mint eroszakos malacka aki pofaraeseskor aszongya hogy ő igy szall le.
Felment?
Most online néztünk elméletebe 3 különböző műfajt ,de meg a horror filmebe is voltak buzik gazadagon
https://bhpgumi.hu/autotipus/s...
En csak tesztelnem valos korulmenyek kozt.
Mint eroszakos malacka aki pofaraeseskor aszongya hogy ő igy szall le.
Ja de mégis: ha valami gagyi, és nem fér el a nyereg