Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most az került a burgiba, adta hozzá a volt tulaj, mondjuk én is dicsérem bár nem lakok mányon. 😁
Hat ha 3/4 gazon is térugrás amit megy a 765. 😆
Komolyak itt a témák. Azért én gurultam ma is. 😋
Nem tudsz? Te képtelen vagy bárkit bármiről, a sarokba beszorított lényed alkalmatlan is lenne erre. teszed amit parancsolnak vagy elvárnak, neked így jó.
Jaaaa és van egy olyan erdekes dolog ami kifogott rajtam csúnyàn. A ktm-nél jellemző hogy ha picit is rossz a kormánycsapágy, beszitál nagy tempónàl. Ez is elkezdte csinálni szépen egyre inkább. Cseréltem csapágyat (nagy neves szerelőnél volt ez is) mert szorult és berágódott. Állítgattam, majdnem jó lett de előfordult hogy 200-as tempónál beszitált. Na lekerült hátulról a road6, fel a helyére egy A41 és most ha végtelennel megyek se szitál be 🤷🏼‍♂️
Jó de te csak 3/4gázon mész. Amúgy nemhiszem hogy 150lónál erősebb lenne a 765 🙄
Mert már eleve összerogy amikor ráülsz, és ugy is marad 😅
Baze,erosebb a motorom.Ket lóval.Igaz a tied nehezrbb is. 😂
Semmi sem rogy ossze. 😆
én régen eni olajat használtam fele volt a motulnak
a fekete dobozost: https://olajshop.hu/Eni-i-Ride...

még a gyerek 2t exc váltójába is ezt tettünk mert maradt meg pár dobozzal, ránéztél a váltókarra és váltott olyan fasza lett tőle
Azt dobjátok a kukàba. Gyenge motoron finom gázkezeléssel lehet hogy jó de egy erősebb motorod ha húzod is a gázt. Kalap szar. Plàne ha társul hozzà 200kg vagy fölötti tömeg. Utassal inkább ne is beszèljünk róla. Fix gázzal megyek, kanyar csúcsponton összerogy a road5, érezhető hogy leül a motor.
Ezt mondom már régóta. Semmiben sem éri meg a 7100 azt a kb 5000forintos literárat. Én elfet rakok bele, kb 3000/liter.
Úgyse tudlak meggyőzni és felesleges is mert sajnos még azon a szinten vagy, hogy tagadsz. Majd idővel eljutsz oda is, hogy beismerd, tényleg van probléma veled. Na majd akkor lehet elindulni a gyógyulás útján.
tavasz van
most számolgattam van még 800m3 olcsósított gáz és 1000kwh olcsósított villany amit el lehet használni az októberi számlazárásig
gáz nem fog elmenni még 500 se villany a meg kb 300 ennyit tesz a napelem+légkondi(+ a meglepően enyhe tél)
pedig amikor megy a légkondi akkor egy gatyában futkosok a házban mert 24 fokra van beállítva mert alatta örökké kapcsolgat ki-be
A road 5. 😆
Pedig a vezetésoktatáson is azt sulykolták, ne megszokásból vezessünk.
Megszokásból
Fő a gulyáslevesem, nézem a zs-kategóriás jenki filmet, és arra keresem a választ, hogy jön a mindenevő marslakó baszom nagy fogakkal, szétszedte már a fél kerületet, de a helyi rendőr miért fog rá egy maroklőfegyvert és kiabál rá: ne mozdulj!?
Az egyik szerelő ismerősöm csak azt használja,annyira nem hülye gyerek,valamelyik magyar rallysnak is szerel aki megy nemzetközi versenyeken is.
Hmmmm nekem az 5100 is meg a repsol is bejött egyikre kellett rátölteni semmelyikben.
Asszem ebéd után rotyogózom 1et................
Pipit kérdezd, ő már az ősszeset tudja 😀
Nem tudom, két cimborám is dícséri a szadomazót 😁 az 5100et csipegette a trunci a 7100ből nem kér.
Na de mit?Olyan ez mint az olaj kérdése.
Annyira nem volt kellemes csalódás a 7100, kipróbáltam de semmivel se tünt jobbnak.
Legközelebb azt veszek, kipróbálom. Már megvan a 7100es motul gülükébe.