Nem tudsz? Te képtelen vagy bárkit bármiről, a sarokba beszorított lényed alkalmatlan is lenne erre. teszed amit parancsolnak vagy elvárnak, neked így jó.
Jaaaa és van egy olyan erdekes dolog ami kifogott rajtam csúnyàn. A ktm-nél jellemző hogy ha picit is rossz a kormánycsapágy, beszitál nagy tempónàl. Ez is elkezdte csinálni szépen egyre inkább. Cseréltem csapágyat (nagy neves szerelőnél volt ez is) mert szorult és berágódott. Állítgattam, majdnem jó lett de előfordult hogy 200-as tempónál beszitált. Na lekerült hátulról a road6, fel a helyére egy A41 és most ha végtelennel megyek se szitál be 🤷🏼♂️
Azt dobjátok a kukàba. Gyenge motoron finom gázkezeléssel lehet hogy jó de egy erősebb motorod ha húzod is a gázt. Kalap szar. Plàne ha társul hozzà 200kg vagy fölötti tömeg. Utassal inkább ne is beszèljünk róla. Fix gázzal megyek, kanyar csúcsponton összerogy a road5, érezhető hogy leül a motor.
Úgyse tudlak meggyőzni és felesleges is mert sajnos még azon a szinten vagy, hogy tagadsz. Majd idővel eljutsz oda is, hogy beismerd, tényleg van probléma veled. Na majd akkor lehet elindulni a gyógyulás útján.
tavasz van
most számolgattam van még 800m3 olcsósított gáz és 1000kwh olcsósított villany amit el lehet használni az októberi számlazárásig
gáz nem fog elmenni még 500 se villany a meg kb 300 ennyit tesz a napelem+légkondi(+ a meglepően enyhe tél)
pedig amikor megy a légkondi akkor egy gatyában futkosok a házban mert 24 fokra van beállítva mert alatta örökké kapcsolgat ki-be
Fő a gulyáslevesem, nézem a zs-kategóriás jenki filmet, és arra keresem a választ, hogy jön a mindenevő marslakó baszom nagy fogakkal, szétszedte már a fél kerületet, de a helyi rendőr miért fog rá egy maroklőfegyvert és kiabál rá: ne mozdulj!?
Semmi sem rogy ossze. 😆
a fekete dobozost: https://olajshop.hu/Eni-i-Ride...
még a gyerek 2t exc váltójába is ezt tettünk mert maradt meg pár dobozzal, ránéztél a váltókarra és váltott olyan fasza lett tőle
most számolgattam van még 800m3 olcsósított gáz és 1000kwh olcsósított villany amit el lehet használni az októberi számlazárásig
gáz nem fog elmenni még 500 se villany a meg kb 300 ennyit tesz a napelem+légkondi(+ a meglepően enyhe tél)
pedig amikor megy a légkondi akkor egy gatyában futkosok a házban mert 24 fokra van beállítva mert alatta örökké kapcsolgat ki-be