az összes ilyen böszme motornált direktbe nyomatnám a hátsó kerékre a lovakat, aztán az motorozna velül aki tud is
plusz lenne jó sok alkatrész, motorból is meg emberből is......
Én is nekiálltam a okosan a ház mellé ültetett baszom fenyő kivágásához, de olyan szél volt, hogy elhalasztottam a mulatságot. Ameddig tudtam az ágakat levágtam, azokat összekötöttem, de holnap ha az idő engedi, megpróbálom a tetejét levágni, aztán lefelé haladva darabolva a törzsét is felszabdalni. Jól megmetszettem az utca nyírfát is, meg a óriásivá terebélyesedő mogyoróbokrot, mit bokrot, már fát is.
Kegyetlenül elfáradtam.
tegnap voltam dokimál aztán azóta se voltam kint, kint szar a net amióta a szekrény hátamögött van a router, azóta nem nagyon filmezgetek a hintán
kellene egy router a fészerbe de nincs elég hely a falban hogy felvezessem az utp kábelt a padlásra
9-15 közt én is kint voltam egy külterületi edőben, a szélvihar kicsit kifárasztott, hosszú idő volt ez. Nem volt nehéz feladat, de akkor is, kint egész nap...
Történet lapos, szereplők gyengék, látvány semmi különös... 5. rész után már csak azért néztem, mert utálok ilyesmit félbe hagyni.
Biztos voltak benne jó jelenetek, de azokat nem láttam, mert néha bele aludtam 😃
a blöff az tényleg többször is nézhető, de a puskacsövek is jók
tarantino filmek meg nagyjából az elő nézéskor jók, vagyis akkor a nagyon jók, miután a cselekményt ismered már nem üt akkorát, és az a lényeg hogy üssön, és nagyot
Hát kérlek nem vagyunk egy formák
Én bárgyú vígjátékokat ha nem is mindet de a
Megjött apuci 1-2
Faterok a motoron
A kém
Több mint testőr
Ezeken el elnevetgélek
Szeretem Quentin Tarantino alkotásokat meg Guy Ritchie filmeket is bár ott is hullámzó teljesítmény mostanában
Pl a utóbbitól mig nagy rajongolyva voltam Úriemberek meg a The Man from U.N.C.L.E. aztán egy siralmas (Fortune-hadművelet: A nagy átverés )folytatás ami nagy csalódás
De lassan felértékelődik ha nem kerül elő a buzivonal 😂 "mekkora igények " 😂
szerintem meg ez a film full katasztrófa, nem is tudnék hirtelen egy usás "filmvígjáték" filmet se felsorolni ami jó
még anno ezek a die hard stílusú beszólások amik elviselhetőek, de az a kurva sok feszültség keltés ami van a linkelt filmben is kibírhatatlan, azt a hájas picsát kb az első percben elkezdtem volna verni egy vascsővel, egészen löncshús állagúra
Nekem a star wars animációs sorozatai bejöttek.A clone wars elejében nagyon gagyi de az utolsó pár évad már jól van kidolgozva,az Andor nagyon király,a Halo szódával egynek elmegy,a mandalori is,a boba fett szar volt.A star trek sem rossz,a discovery az elején jó felütéssel ment a történet,az akciói voltak zavaróak az ide-oda rángatott kamerával és a zavaróan tól sok robbanásával,kár hogy az utolsó két évad nem volt jó történet.
A for all mankinde is első két évad tuti utána erőltetett.
Régen láttam
Tetszett a fura megvilágításba társadalmi kérdés boncolgatása
Kép világba is érdekes szóval nem olyan rossz film
Van olyan film amit félévente elő veszek és mindig tudok nevetni rajta
Film is vicces a maga bárgyú humorával . De szerintem a parádés szinkron miatt hatalmas ,megunhatatlan dumák 😂
Pl ilyen a : https://videa.hu/videok/film-a...
egyszerűen már nincs mit nézni, torrentem kihalt az újakat nem tudom megnézni a régiek többségére emlékszem, aztán keresek valamit amit még nem láttam
ez a platform nagyon bizarr cucc volt, de összességében tetszett, még úgy is hogy feliratosan néztem
plusz lenne jó sok alkatrész, motorból is meg emberből is......