Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát... nekem nem mernék a kezembe nyomni a dögöt, hogy vigyem sétáltatni. Már ha lenne ilyen pinanyaló itt.
Áhh,több éve nem figyelem,néha belebotlok fészen,de nem figyelem.
Más
Hát figyelj, mehetnèl te is motorozni… jó az idő.
Nem érzed hogy mi volt ebben a bunkó fasz hozzáállás?!
Hullanak… gecc, te sem vagy egy jó ember.
Egészen más.
Ez a tasi a vtr-es ürge,vagy ő egészen más?
Ezek a tények,ha tetszik ha nem.Írhattam volna másképp is,és akkor mi lenne?Talán nem így lenne?
Az a baj van.időd mimdent napiszinten nyomonkövetni 😅
Nősültél volna meg inkább 🤣
Mondjuk tasi bácsinak azért sikerült a tudásával még pár éve is úgy eltaknyolnia hogy mindkét lába éltört.
Mondjuk akkor rágott be rám nagyon mikor mondta galériában hogy 258600 km-el csak izzót kellett benne cserélni.
Én meg rákérdeztem hogy a saját bevallása szerint abba vázba már minimum 8 blokk megfordult,turbóstól a 1300-asig minden kivitelben.Melyikkel is teljesítette azt a csilliárd kilométer.
Törölte a galériát. 🤔
Na ez aztán egy szép megnyilvánulás volt… okos vagy.
Nincs suzukija
Határolódjon el suzukis énje a másiktól 😂
Maradjuk annyiba ha ledöglik a Suzuki életbe egyszer is ami persze lehetetlen , na akkor se valóm be 😂
Majd azt mondom azért tolom mert spórolok a üzemanyaggal 😵 sőt ittam és nem vezethetek ..........igen ez lesz a jó 😂 😂 😂
zotyának van mind kettő neki mit tanácsolsz?
ha megérem a 70 évet azt felülök valamire téged akkor is körbemotorozlak te márk márqez 😂
A videó csak azért nem folytatódik mert onnantól kemény horror 😂
Amúgy szerinted hány pincsi kellet mire felvették ezt a szuper lassított felvételt ???? 😂 😂
Hangsebesség.... 🤣
Pincsi sétáltatásra épp jó 😋
http://youtu.be/BPJKHRPrnPQ
Makacs mint a fitymaszűkület. 🤪
Én nem értetlek titeket ,most teljesen meg vagyok hökkenve , mindenki kiválószakember a fórumon és egy motoros óladólón pont a motorhoz nem érteni .................................. ejjjjjjj hát ezt soha nem gondoltam volna 😂 😂 😂 😂
Pinkit kérdeztétek csak 5 százalékba szerel Suzuki abból is 4 százalék csak mosás és matricázás . Ezek a felmérések komoly tények és makacs dolgok 😂 🤣 😂 🤣
Ilyenkor szoktak hullani.
Ez megint csak nézőpont kérdése.Valaki azt mondta itt a napokba hogy kitartó vagyok,mondom persze hogy az vagyok,az nem egy rossz tulajdonság.
A szutyuki a legfosabb de ezt az is tugggya aki még nem. 🤣
Virágtartónak is jó ,csak jó rá kell erősíteni virágot ne hogy lesen amikor a hangsebességet átlépem 🙃 😊
Apu azt mondta hogy a Suzuki jó és akkor jó és kész 😂 😂 😂
Jó jó de mire, virágtartóbak ? 😂