Mondjuk tasi bácsinak azért sikerült a tudásával még pár éve is úgy eltaknyolnia hogy mindkét lába éltört.
Mondjuk akkor rágott be rám nagyon mikor mondta galériában hogy 258600 km-el csak izzót kellett benne cserélni.
Én meg rákérdeztem hogy a saját bevallása szerint abba vázba már minimum 8 blokk megfordult,turbóstól a 1300-asig minden kivitelben.Melyikkel is teljesítette azt a csilliárd kilométer.
Törölte a galériát. 🤔
Maradjuk annyiba ha ledöglik a Suzuki életbe egyszer is ami persze lehetetlen , na akkor se valóm be 😂
Majd azt mondom azért tolom mert spórolok a üzemanyaggal 😵 sőt ittam és nem vezethetek ..........igen ez lesz a jó 😂 😂 😂
A videó csak azért nem folytatódik mert onnantól kemény horror 😂
Amúgy szerinted hány pincsi kellet mire felvették ezt a szuper lassított felvételt ???? 😂 😂
Én nem értetlek titeket ,most teljesen meg vagyok hökkenve , mindenki kiválószakember a fórumon és egy motoros óladólón pont a motorhoz nem érteni .................................. ejjjjjjj hát ezt soha nem gondoltam volna 😂 😂 😂 😂
Pinkit kérdeztétek csak 5 százalékba szerel Suzuki abból is 4 százalék csak mosás és matricázás . Ezek a felmérések komoly tények és makacs dolgok 😂 🤣 😂 🤣
Nem érzed hogy mi volt ebben a bunkó fasz hozzáállás?!
Hullanak… gecc, te sem vagy egy jó ember.
Nősültél volna meg inkább 🤣
Mondjuk akkor rágott be rám nagyon mikor mondta galériában hogy 258600 km-el csak izzót kellett benne cserélni.
Én meg rákérdeztem hogy a saját bevallása szerint abba vázba már minimum 8 blokk megfordult,turbóstól a 1300-asig minden kivitelben.Melyikkel is teljesítette azt a csilliárd kilométer.
Törölte a galériát. 🤔
Majd azt mondom azért tolom mert spórolok a üzemanyaggal 😵 sőt ittam és nem vezethetek ..........igen ez lesz a jó 😂 😂 😂
Amúgy szerinted hány pincsi kellet mire felvették ezt a szuper lassított felvételt ???? 😂 😂
Pincsi sétáltatásra épp jó 😋
http://youtu.be/BPJKHRPrnPQ
Pinkit kérdeztétek csak 5 százalékba szerel Suzuki abból is 4 százalék csak mosás és matricázás . Ezek a felmérések komoly tények és makacs dolgok 😂 🤣 😂 🤣