Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább rád illik ez, mert te vagy az egyike azoknak, akik a saját, helytelen szocializációjának a rabja.
Látod, te sem tudsz értően olvasni, illetve te is elköveted a hibát, hogy ha érintve érted magad, hajlamos vagy beleélni magad a szerepbe.
Én NEM kívántam a halálát, egyszerűen nem érdekel, ha esetleg mégis. Nem lehet egybitesen igen-nem módon eldönteni a világ dolgait. Kurva sokan, szándékosan, előre megfontoltan, gondolkodás nélkül saját magukat nyírják ki - vagy legalábbis koptatják el a bőrüket.
Azt gondolja bárki is, hogy jobb emberré tesz valakit az, ha a hülyéket ok- és indok nélkül szánjuk? Szóban persze.
Xado?
Autót kellet volna másikat venni 😅
Mindegyik fasza :D
Abban az árban ezek voltak a legjobbak. A régi szép idők amikor egy bt016 szett 180asban 50ezer volt 🥰 elhasználtam 3-at legalább. Aztán az s20, s21, s22. Mindegyik kibaszott jó, messze jobb mint a foslein vagy a pirelli hasonló kategóriája.
Használtat,az már bizonyított.
Olajat, de milyet...? 😋
Vettem másik felnit az autóra,minden szám megegyezik a gyári számokkal,még sem lett jó rá.Járt már így valaki?
Oké. Bridgestone S16, S21 vagy S23 a legjobb? :D
Dobjatok már egy másik témát, ez már unalmas 😄
Látens pesti vagy, végezz családfa kutatást és kiderül, hogy a blaha és az oktogon között nöttél fel. 🤔
Nem látod a lényeget.Elhullás alatt,5ös pont:"......ritkábban ember"Vagyis emberekre is használt kifejezés.Az hogy ez hány embert érint(ett)honnan is tudhatnánk előre.A lényeg ott van,emberekre is használt.
Elolvastam 😊
5. <Állat, ritkábban ember> tömegesen pusztul; elhull. Rakásra hull a sertés. Száj- és körömfájásban hull a marha. Hull a baromfi. Hullanak ősszel a legyek. Szóláshasonlat(ok): Hull, mint ősszel a ® légy.  Mint hulla a hulla! veszett a pogány. (Arany János) Erősen hullanak a bárányok. (Tolnai Lajos)
Azt szeretném kérdezni hogy ha most hétvégén 10 motoros elhunyna különböző helyeken Magyar országon
Az a tömeges ????????? Te erre célzol ???????????
Nekem a tömegesen egy ( kisebb ) lokális helyen egyszerre (értsd : egy óra alatt, fél nap alatt ) sok ember halála ...........persze most lehet fogást találni hogy mi a sok 10..........50..........................240 .........................stb
De azt hogy ma meg haltak a ország útjain 23-an az nem tömeges
Viszont a mostani Görög vonat balesetbe hogy meg haltak kb 70-en én ezt se nevezném tömegesnek de jobban rá lehet hozni egy ilyen főcímet hogy vonatbalesetbe tömegesen haltak meg .Viszont Török országi földrengés kétségtelenül lehet mondani hogy tömeges halálozás járó katasztrófa történt . De te mondhatod hogy hullottak mint a legyek a Törökök földregés miatt . Ez ízlés kérdése , én biztos nem így nyilvánulnák meg de nem vagyunk egyformák
Mindenkinek kell káros szenvedély 😋
Csóringer nép gyermekének jó a Suzuki 😊 gazdagéknak meg ott a összes többi 😂
Nem én favorizálom, a motorosok. :)
15 éve voltam ott bent utoljára, mostanában csak elmegyek mellette, mert mindig sokan vannak.
Szó nem volt a "sajnálom" és "hát ez van" kapcsolatról.Mivel én sem ezt írtam.Neked is ajánlom figyelmedbe,ötös pont.
https://www.arcanum.com/hu/onl...
Nem szabad a freelaccal leállni ilyenben mert a neve ellenére a saját hülyeségeinek a rabja. Utálja az egész életet.
Teljesen jó vagy csak van suzukid. 😆
Nem teljesen értem mit szeretnél közölni .
Azért mert egy szó használatról volt szó és nem arról hogy ki érdemel halált a te véleményed szerint
Általánosságba beszéltünk hogy esetleg tavasszal több baleset lehet motorral ami halállal is végződhet
És nem volt szó olyanról ,szegény motorosok meg halnak kivéve a raj motorosok akik hullanak
Úgy néz ki érzékenyítés már csak a fekete testvéreiknek 😂 meg a homokosoknak jár ki 😵 esetleg egy két jó motorosnak 😎 többi dögöljön meg 🤪 remélem én jó vagyok 😂 😂 😂
A világ nem fekete- és fehér. Ha "hullik" akkor én is szomorkodom egy csöppet, kivéve, amikor látom, hogy a hülyéje kunsztozik ott, ahol nem kéne. És nem a kismértékűről beszélek, hanem amikor kirívóan hülye a motoros és nincs tekintettel a másikra.
Viszont... agyon tudnám verni az illetőt, amikor miatta hal meg egy motoros.
Ilyet tervezek osztrak vorau-graz kornyekere meg mariazell-wildalpen es vissza.
Neked ha részvétet nyilvánít valaki és így szólít meg ezek szerint semmi különbség két mondat között
Sajnálom elhunyt X Y-on
Vagy - hát ez van pajtás X Y elhullót
Tökéletesen ugyan úgy értelmezed a részvét nyilvánítást ??? Mind két esetbe
Ugy tippelek szombat delutan lecsülledek a hatar innenso reszere,reggel at majd haza vasarnap estere.
Hááát ja, neked kicsit több idő. Az a baj hogy 2napra meg szerintem sok. Bár vannak szép borászatok a horvátoknál. De összességében a Papukot részletesen, kisebb gyaloglásokkal is elég gyorsan körbe lehet járni. Neked viszont a mecsekhez képes van +150 oda aztán vissza km 🤔
Őőőő,mit is?