Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy járt a banderasz blokkja bakker. 😆
Karbit cserelsz a banditon es megy 270 et.Tasibátol mindig rohogogorcsot kapok. 😆
Vagy öteve vettem egy satrat hogy majd menő turazoskent feszitek mint pocok a lisztben vadkempingezve.
De meg egy felorara se masztam bele.
Ha ezt szereti... emelem a buksim. Én csak vért adok önkéntesen.
Mindenféle Triumph szarok... 🤣
A napokban a törököknél volt "pro" sátor a főhadiszállás, mivel épületben nem nagyon akart senki lakni. Máskor meg afrika közepén vagy kolumbiai dzsungelben csípik lilára a molyok, meg mindenféle csúszómászók a "pro" sátorban. (már mondtam neki hogy hülye vagy lányom de teljesen, de neki ez "menci" és olyankor mindig az anyjával jön hogy ő is ilyen "felfedező" volt régen)
Van rajta 25 ev nyoma,kofelverodes,karcok,horpadasok.
De jobban szeretem a gyari festest.
Na, hiányoltátok, erre feldobta a YT 🤣
http://youtu.be/zMMnmBnyinY
Fasza,le lehet ezeket pucolni faszán.....
Akkor mostanában lehet nagyobb szükség van rá.
Nem, bár néha szokott "pro" sátorban lakni, mikor épp megmenti a világot.
Pedig az menci.
pro sátort kell venni, ami pro az fasza
esetleg max pro ha a pénz nem számít 😁
Főmérnökiben sem? 😃
Nem hinném hogy szeretne sátorban lakni.
Legalabb lenne pimkinek rivalis.
inkább úthenger elé, legalább okoz fél perc örömet az embernek 😁
A lányom volt meghülyülve egy piros, ilyesmi dekoros F2-ért de mondtam neki hogy majd ha megtanul szerelni, akkor akarjon ilyet. (van épp elég dolgom enélkül is)
Mért nem veszel egy xmax vagy mittomént, kicsi bizti+fogyi ingázni tökéletes. Tudom nem motor. 😇 Raksz rá dobozt azt befér a batyu üccsivel.
Jabizony.Majd turok egy progripet.
Méhbe nem lehet az ilyet mert emlék.
Én egy alacsonyan pozicionált Riga 16-on kezdtem (már rég nincs meg...és lehet hogy ez nem is baj 😁) és jutottam el kacskaringós szerpentinen a "magasan pozicionált" szintig. 🤣
F3.De eleg kotvadt az allapot.
Ingazo motort kene belole csinalnom.
A gond hogy en csak rontottam az allapotan.
Tényleg, csótány volt a neve.
Volt a ketto kozt egy 125-os gyerekcsopper, azzal volt a szekelyeknel palinkazni ;)
Ezért lett láncdohányos. 😜