Jó meglátás, ha az agyukra menne, elengednék még időben.
Kicsit olyan, mint a tinik a telefonozás végén... tedd le... nem, te tedd le előbb.... neeem, addig nem teszem le, amíg te le nem teszed... :D
Vitatkozásba nem szoktam belefolyni (pláne nem egymás sértegetésébe) annyira nem ismerem itt a társaságot. (bár néha szoktam látni hogy eldurvul az eszmecsere, de valahogy úgy vettem ki külső szemlélőként, hogy mintha élveznék és igényelnék is ezt a résztvevők, azaz nekik ez rendben van)
Érdekes hogy megint visszajött a jutúbra.
Régen volt itt, aztán lelépett a "sok fotelokos" miatt és csak a fészen osztotta a tudást/tiltotta a bagázst.
Bár még ha néha szórakoztató is amit mond/csinál🤣 de ő legalább azt megtanulta ennyi év után, hogy a csavarhúzó melyik vége megy a csavarba és persze nem csinál rózsaszín karácsonyfát a javítandó motorokból.
Meg ha csak ilyen urizalo bobberes kretenseg is,de jobb mint tasit nezni.
Legagalabb az ut meg a taj jobb.
Tasi inkabb Zuzu-hoz hasonlit. http://youtu.be/QhafT0sIDks
Odáig nem jutottam, mert nem bírtam sokáig, de azon jót röhögtem, hogy "a Bandit azért jó mert ahhoz lehet kapni láncot " 🤣
Miközben egy sima berohadt láncszem miatt kidobott egy teljesen jó láncot, nehogy elszakadjon.
Nem ismerem a Triumph-ot de ezek szerint azon más fajta lánc van? 😝
Áhhh....frászt.
Nem, nem menteni megy. (bár néha besegít) Fotózik meg néha szöveget előszerkeszt a mindenféle NGO bandáknak, akik néha etetik az afrikai/bárholi éhen halókat (hogy aztán megerősödve elindulhassanak errefelé), megmentik a mindenféle őserdei sosem látott madarakat/csúszómászókat (hogy az osanban legyen elég banános dobozból kimászó mérgespók), kihúzzák a vízből a "hajótörötteket" (akik épp nem jutottak el idáig a mosóteknőben) meg ilyesmik.
Most a törököknél volt, valami segélyszervezet toborzott "önkénteseket".
Kicsit olyan, mint a tinik a telefonozás végén... tedd le... nem, te tedd le előbb.... neeem, addig nem teszem le, amíg te le nem teszed... :D