Ezt most nem vágom. Szállást akartatok foglalni - és most mindegy, hogy a felújítás miatt zárva voltak - és úgy kellett összedobni a szállásköltség helyett még a baksist is? Ha a teljes szállásköltséget kérték volna, akkor mi lett volna?
Fene tudja,ket fore egy ejszaka,az ennyi.A kis duna picit olcsobb.Regen is ilyen 8-10-15e korulieket talaltam.Nekem nem sikerul a munkasszallokat megtalalni.
legdurvább az volt amikor románoknál kellett szállást találni, sátrazni akartunk de szakadt az eső folyamatosan aztán egy száraz rongyunk nem volt
na szóval full román területen szállást keresni este úgy hogy románul senki sem tudott
végül találtam egy embert aki kicsit tudott magyarul az egyik szálláshelyen, de nem akartak fogadni mert felújítás alatt álltak, se fűtés se melegvíz se kaja nem volt de nagy nehezen kikönyörögtem hogy fogadjanak minket nem kell semmi legalább száraz ágyban aludhatunk
és
ugye a román az geci, legalábbis ezt gondolja mindenki, ezek valahonnét hoztak szalonnát meg sajtot, főztek teát aztán ebből csináltak egy minimális vacsorát és még pénzt se akartak érte elfogadni, de végül dobtunk össze érte egy nagy marék aprót
hát igen, itt nálunk minden észérv el van ásva jó mélyre ha a pénzről van szó
ezzel szemben az a fura hogy a többség csóró és a többség ravaszkodik a rendszer ellen
Ahogy írod, a fokozatosság. Nálam is ez volt, babetta, simson, 50-es aztán 125-ös DT. Hornet600, mellette yz125, aztán yzf250, sv1000, tdm900, és a ktm-ek. Ennél jobban nem is lehetett volna végigjárni a lépcsőket. Ha rajtam múlna csak így engedném a nagymotort. Valamivel bizonyítani kellene hogy igenis xezer km megvan kisebb motorokkal.
Erről ez a vicc jut eszembe
Na gyere kisfiam leugrunk a kocsmába
És alkesz apuka egykedvűen viszi a 8 éves gyereket a törzshelyére
Oda érnek üdvözlés ............. mire rendel egy sört az ember
Na gyerek meg kóstolod ?
Gyerek - Aha
Bele is húz rendesen a sörös üvegbe ami majdnem vissza jön és olyan fancsali fejet vág a gyerek mint ha citromba harapót volna 😆
Kér egy pálinkát is fater és kérdi ismét na gyerek
Hát a gyerek meg próbálja megint persze sokkal óvatosabban ......................... de persze égeti mint állat ,nem is hagyja szó nélkül
- Te apa ez borzaszt
Öreg kicsit egy kedvűen
- Látod fiacskám és anyád szerint szórakozni járok ide 😂 😂
Egyébként ebben a mai felgyorsult világban már a puszta lét is veszélyes.
De az autozás sem ugyanaz a merö biztonság ebben a közlekedésgyakorlatban ami van.
Épp ezért kell tanitani. Mi se hagytuk abba pedig nekem huszonévesen a lépembe került. Elötte is utánna is mondta anyám a magáét. Viszont mai ésszel már akkor olyan tudatosan kellett volna felépiteni az egészet mint amikor megvettem az elsö 150 LE-s motorom. De anno még csak hirböl se voltak semmilyen formában olyan anyagok, tréningek mint manapság.
aztán a vacsoráért adtunk össze némi zsetont, a szállás árán felül