Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már akkor értem idős korára mitől lett ennyire megkeseredett(fetrengős)
Kapuvárra vitték unokának, gondolom már össze szokott a tekknikával. 😁
de hát a 3 felsoroltból áll az egész motorbicikli 😂
Bogyónak a gs előtt ilyen mustangja volt. 😋
én a szimó előtt elgondolkoztam egy ilyenen nálunk az okkersárgák mentek 😆 Aztán később mondták, hogy szerencse, hogy inkább gyűjtögettem még egy kis pénzt és inkább szimó lett mert ezek a musztángok valami szédületes betegágyak voltak 😅
azt a tip-top mindenit 😅
Köszi! Majdnem fél év szabadidő ment rá. Mindjárt mondja Ini, hogy vittem volna a méh telepre 🤣
Az ilyen kis kerekű izéktől mindig tartottam. (a rossz beidegződés a kisromet időszakból)
Állapotra nagyon szép lett.
Igazából őszintén szólva, be sem engedtem volna az udvarba sem, ha nem a Papáé lett volna. Csak ő miatta kedves nekem. No meg kölyök koromban mentem vele néhányszor.
Meg ugye a fordított váltás mert hátrafelé volt a váltókar.
A lepényhal tankkal, a levesestányérnyi hátsó lánckerékkel, na meg az extrém formájú blokkal lőttek mellé igazán, a többi még elment. (és persze mindenki a Simsonhoz mérte, persze hogy nem volt esélye szerencsétlennek)
Nagyapám ebbe közel 10000 km-t hajtott bele.Soha nem szidta, neki jó volt.
Nekem nem.sürgős:) lassan neked lesz az 😀
Volt akinek bevált, és volt akinek nem. Sajnos utóbbi a több.
Viszont műszakilag jó volt, bár én nem bírtam rávenni magam hogy nekem is legyen. (pár haverom nyomta velük még kezdőként)
Az volt meg igyekeztem vigyázni rá. Azt ez váltotta, de már ez sincs meg.
Való igaz. Ott cseszték el leginkább, hogy a burkolt előd vázát használták fel. Így burkolat nélkül elég hülyén néz ki. Plusz a keskeny tank, széles kormány kombó. 😁
Köszi! 😊
A szerencsétlen Mustang formai megálmodója nem is sejtette, hogy ilyenekkel ijesztgetik a gyerekeket ha nem fekszenek le időben.
Nekem is volt anno pirosban. Sokkal jobb mint az elődje.
Ez szép munkád lett.
Ez a fos 60at ment alattam és gechi jó kis mindenes volt városban. Persze tartottam vele a rettenet 40km/h. 🤣
Három év alatt 6ezret futott nálam.
Ez egész jó állapotban megmaradt példány.
Ha már Jawa 😘