Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tiltom,egyszerűen nem avatom bele,nem ültetem rá ,nem mondom hogy gyere viszlek egy kört......stb,a 16éves lányom még csak nem is ült rajta.
Te legalább tudod mire gondolod.
Miért lennék motor ellenes?Mert tisztában vagyok vele hogy milyen veszélyes és nem szeretném hogy a gyerekeim ennek ki legyenek téve?
ha nem menne messzire akkor egy fasza 2t 125 supermoto lenne az igazi, forgalmiban 9 lóerő valójában meg 20+ aztán lehetne üveghangon erelni neki
évente 2-3 dugó+ egy henger pár csapágycsere a blokkban, ellenben 110% motorozási élmény
Mindélután.intéztük az.esti szállást ahová számoltuk épp az érkezést. Volt hogy magánszállás magánháznál de Mmóváron és.közelében például semmit nem találtunk, éjfélkor zörgettünk be valami motelbe ahol még ott volt a tulaj. Lévén ö is motoros még valami rántottás kaját is össze ütött nekünk meg hozott sört.
Ezt én megcsináltam az eredeti verzioban élesben 48 óra alatt Mackóékkal. Ha egyáltalán azt akarták lekövetni.
Pedig ha tiltod annál rosszabb. Inkább tanitsd és tartsd szem elött.
Köszi.
Az a helyzet még igaza is van, mert a többi hasonszörü még ilyen sincs ahogy néztem a felhozatalt.
Rá kellett gugliznom. Kurva jó hasonlat 😄
És igazad van, nem tudtam megfogalmazni mi zavar benne, de jó hasonlat. 😁
ezért írtam a bongó dobot 😉
az az oldala tuti jobban tetszene
Lapos formájú arc, nagy szemek, széles száj - nem mondom, hogy nincs benne valami 😁
de van ott még hosszú láb, formás cici (lehet, hogy bóti vagy pushup, ennyiből nehéz megmondani) szóval a kicsit békaarc nem akadály 😅
Fura asszociacio.
nem mondom hogy csúnya, de erről a formáról mindig a crazy frog jut az eszembe
A motelen is vinnyogtak,az útszél az armageddon.
Pedig jó.
ilyeneket robogóval kell csinálni, rászánni 3-4 napot és ahol éppen este lesz ott aludni az út szélén
nekem nem jön be ez a típusú arc szerkezet
Mer ez volt a festett haju pasi nagy álma.
Korbemotorozni az orszagot.
Pedig kimondottan jó nő - aztán lehet, fél év együttélés után elásnám a kert végében 😁
A fiam vitte a húgát, tavaly ilyen tájban... mondtam, hogy csúszik még az aszfalt, ennek ellenére elestek az első kanyarban, kigyorsításkor, kb. 10 km/h sebességgel ☹️ egy kuplungkar + egy törött kisujj, de azóta egyik se akar motorozni. Nem is bánom annyira.
nekem ez a muff nagyon nem szimpatikus, aztán lehet ha bongó dobnak használnálhatnám a pucér seggét jobban tetszene 😆
De ha ennyire motor ellenes vagy. Miért írkálsz ide ? Ez egy motoros oldal.
Én meg mindent elkövetek hogy a gyerekeim ne akarjanak motorra ülni.
Nem tom, mit szaroznak ezzel a motoros jutyúberkedéssel, 85 követő... 😅 ezzel a kis muffal az onlyfans-ra tennének videókat, sokkal előbb jönne a lóvé 🤣