Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami ducibb kell,el kene takarni a szurke csikot.
Annyi nem,maradjon mar piros benne.
Hat,valami asztalvaszon lenne jo.
Ininek van egy halom karbonmintás műbőre, kérd el. 😁
Egérpad?
Ja,ilyen vót.
88as wartbungunkat láttam sokat 2000után is aztán nem volt elrohadva, ha az bírta akkor a ford is bírja
Impulzushorpsdasjavitas lett.
Mar csak valami nagy tankpad kell. 😁
Viszont kész a dinitrolos faszság.....mostantól árgus szemekkel keresem rozsdát aztán ha találok rágyujtom a házat mindenkire aki csak az autó közelében is járt eddig :))
Amugy satu hülye a ford, ma felhivott egy csaj pestről hogy a vitatott autó megjelent szerdai napon a szervizben és amint elkészül szólnak. Há mondom bazmeg én vittem oda, má csak tudom hogy télleg ott van.....
Elhanyom az osszes ilyen vackot.
A legtobb csavar sima 3,5x30-35-os.
Azt a méretet szerencsére elég ritkán használom, leginkább a pz2 fut nálam is a pozdorja csavarokkal
ááá, már olyan bit készletem van mint senkimásnak. Az összes speciális többféle hosszban, meg lyukasban nem lyukasban :)))
a 3as pozdorja csavar pz1, a crosscsizma talpát csavarozgattam evvel
Fás dolgokban a pz2 gyakori, a síneket 3-assal rakjuk általában, a hátlapcsavart 1-gyessel. És az a vicc hogy hiába mágneses a bit, fityeg rajta a csavar pedig ott írja a dobozon hogy pz2. Na most akkor vagy a fej szar vagy a csavar, és azért a csavar mert hiába a würth vagy makita bit, fityeg mindegyiken.
Neked mégnagyobb szopás ha valami jó kis japánt kell szerelni 😂
pz1 elég ritka. 3-as már asszem 6-os átmérőtől felefelé az van.
Nekem meg ami nagyon sűrű a PH2 a klímáknál illetve SL/PZ2 a villanyos cuccoknál. Amire sokan azt hiszik hogy lapos is jó meg pz is pedig nem. Van saját bit neki kitalálva
akkor én túl erős vagyok, mert törtem el nem egyet, mondjuk ha én nyomom a gombot nagyon nyomom 😂
Van hasonlónk, nem használjuk de nem is olyan jó mint ez, sokkal gagyibb.
Ilyen gépet használok, befér majdnem mindenhova. https://www.szerszamoutlet.hu/...

Ahova nem fér be oda meg egy hitachi sarok ütvecsavarozót.
Sőt...létezik JIS bit is, de azt szerencsére keveset találni
emailt váltanak
Gondolom a biznyic oldalakt ne akarják ingyen eltartani
Dehogy törik, torziós bit a neve, és kissé engedi csavarodni behajtáskor. Már van amelyiket vagy öt éve használom. Van milwaukiból is de ez jobb
Ma semmi meló 😪 amikor hívnak 2 óra tájt 😁 vidd már vissza múltkori három kis munkahengert .
De király mondom kellemest a hasznossal . Mocizunk . Oda érek Kérdik motorral jöttél .............ni ná 😍
És hogy viszed el a dolgokat ? Felnyitom a ülést és berakom a munkahengereket 😂 na de van itt egy vezérlőtömbi is 50 kiló mondja srác az egy másik cím . Mondom hu ha hol van ????? Hát itt . Te mondom fog meg a söröm 😛 😂 😂 Süt a nap motoroztam is kaptam egy kis pénz is ....................................... huuuuuude szép a élet 😆
szűk helyekre ilyeneket használtam: https://kisgeponline.hu/milwau...
volt bites fúró is, 5-6 centi helyeken kifúrtam a beletört csavart
Nemigen,van mas celeb.De feszen nemreg tett fel egy dl-t,es youtube csatornat is tolja .