Viszont kész a dinitrolos faszság.....mostantól árgus szemekkel keresem rozsdát aztán ha találok rágyujtom a házat mindenkire aki csak az autó közelében is járt eddig :))
Amugy satu hülye a ford, ma felhivott egy csaj pestről hogy a vitatott autó megjelent szerdai napon a szervizben és amint elkészül szólnak. Há mondom bazmeg én vittem oda, má csak tudom hogy télleg ott van.....
Fás dolgokban a pz2 gyakori, a síneket 3-assal rakjuk általában, a hátlapcsavart 1-gyessel. És az a vicc hogy hiába mágneses a bit, fityeg rajta a csavar pedig ott írja a dobozon hogy pz2. Na most akkor vagy a fej szar vagy a csavar, és azért a csavar mert hiába a würth vagy makita bit, fityeg mindegyiken.
Neked mégnagyobb szopás ha valami jó kis japánt kell szerelni 😂
pz1 elég ritka. 3-as már asszem 6-os átmérőtől felefelé az van.
Nekem meg ami nagyon sűrű a PH2 a klímáknál illetve SL/PZ2 a villanyos cuccoknál. Amire sokan azt hiszik hogy lapos is jó meg pz is pedig nem. Van saját bit neki kitalálva
Van hasonlónk, nem használjuk de nem is olyan jó mint ez, sokkal gagyibb.
Ilyen gépet használok, befér majdnem mindenhova. https://www.szerszamoutlet.hu/...
Ahova nem fér be oda meg egy hitachi sarok ütvecsavarozót.
Ma semmi meló 😪 amikor hívnak 2 óra tájt 😁 vidd már vissza múltkori három kis munkahengert .
De király mondom kellemest a hasznossal . Mocizunk . Oda érek Kérdik motorral jöttél .............ni ná 😍
És hogy viszed el a dolgokat ? Felnyitom a ülést és berakom a munkahengereket 😂 na de van itt egy vezérlőtömbi is 50 kiló mondja srác az egy másik cím . Mondom hu ha hol van ????? Hát itt . Te mondom fog meg a söröm 😛 😂 😂 Süt a nap motoroztam is kaptam egy kis pénz is ....................................... huuuuuude szép a élet 😆
Mar csak valami nagy tankpad kell. 😁
Amugy satu hülye a ford, ma felhivott egy csaj pestről hogy a vitatott autó megjelent szerdai napon a szervizben és amint elkészül szólnak. Há mondom bazmeg én vittem oda, má csak tudom hogy télleg ott van.....
A legtobb csavar sima 3,5x30-35-os.
Neked mégnagyobb szopás ha valami jó kis japánt kell szerelni 😂
Nekem meg ami nagyon sűrű a PH2 a klímáknál illetve SL/PZ2 a villanyos cuccoknál. Amire sokan azt hiszik hogy lapos is jó meg pz is pedig nem. Van saját bit neki kitalálva
Ilyen gépet használok, befér majdnem mindenhova. https://www.szerszamoutlet.hu/...
Ahova nem fér be oda meg egy hitachi sarok ütvecsavarozót.
De király mondom kellemest a hasznossal . Mocizunk . Oda érek Kérdik motorral jöttél .............ni ná 😍
És hogy viszed el a dolgokat ? Felnyitom a ülést és berakom a munkahengereket 😂 na de van itt egy vezérlőtömbi is 50 kiló mondja srác az egy másik cím . Mondom hu ha hol van ????? Hát itt . Te mondom fog meg a söröm 😛 😂 😂 Süt a nap motoroztam is kaptam egy kis pénz is ....................................... huuuuuude szép a élet 😆
volt bites fúró is, 5-6 centi helyeken kifúrtam a beletört csavart