Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, persze fizetni nekem is kell de az nem a kiköttetés miatt van hanem a rendszerhasználati dijat számlázzák ki évvégén. Nekem már nem emlékszem mennyi volt de valami tizezer közeli, de lehet kevesebb. Igaza volt, ha avan akkor hadd legyen, bár én az éjszakait pont nem tartanám meg de sose tudni.
Szevasztok,
Motoros riasztóval kapcsolatban van tapasztalatotok? Érdemes egyáltalán 2023-ban foglalkozni ilyennel, vagy inkább csak a láncok érnek valamit?
2002-ben vettem egy térérzékelős riasztót amivel meg voltam elégedve. Ha nem is védi meg a motort hogy elvigyék, de már a babrálásra is reagál legalább. Tud valaki hasonlóról a piacon?
Esetleg a GPS követőnek van valami haszna?

Tanácsokat előre is köszönöm
OscaR1
Azért nyugtával a napot,meglátjuk mi baszik még be.
Hosszúhétvége egy lesz használható,az a május végi pünkösd.Megpróbálom ausztriát becélozni,ha nem esik.
Előtte húsvét kakukk,szerintem hideg lesz még bármihez.
Így tényleg a határ mentén lehet egerészni csak.szlovénia-ausztria-talán horvátia északnyugati része.Max 2 nap egy péntek esti nulladikkal.
ezek szerint van miért ne lehetne(kezeit széttáró)
akkor nem értem(gondolkodós)
Euró is tombol… kezdjük kidugni a fejünket a fosból?
Jó lesz ez tavaszra, azért a 420-as euróhoz képest egy egy hosszúhétvégén már spórolunk 30-40ezret…
Van az asszonynak egy saját PD Passát kombija?
Nem,mindenkinek van egy.És egyik sem függ a töltőtől.Ha az asszony gondol egyet hogy kiugrik a tesójáékhoz akkor beülnek és mennek.
No,600 alatt a dízel.

https://www.auchan.hu/benzinkutak
Minden autón vékonyabb már,meg vízbázisú.Ezért nincs akkora fénye sem az új autóknak,sokan kezdik úgy az új autónál hogy viszik fényesítő polírra.
és végül is sikerült neki beíratni, vagy a dzsezzetek miatt elkésett a beíratásról?
nekem is van túltermelésem 2 év alatt kb. 1500 kw azt fillért nem adtak rá még én fizettem, vagy 4 ezret az éves elszámoláskor(kezeit széttáró) Állítólag az okos szomszédaim szerint azért van, mert én nem köttettem ki az éjszakai áramot de nem is használom de annak is van valami alapdíja ezért elviszi a túltermelt áramom hasznát(kezeit széttáró) A napelemes csákó mondta vagy a démászpartner aki az oda-vissza mérő órát cserélte már nem tudom, hogy nem érdemes kiköttetni mert ha bármilyen oknál fogva szükség lesz rá annak a visszakötése valami horribilis összeg ezért meghagytam(kezeit széttáró)
és akkor közösen használjátok az autót?
én idén nézegetem mert kicsit akarok fejleszteni majd csak a mértékét nem tudom
1-2 panel kelllene full délre hogy a kicsike akku tovább bírja
aztán hó végén lementem a napi termeléseket
Az 2 éve volt, akkor az autó bal hátsó sarka bánta, most egy anyuka igyekezett a zeneiskolába, beíratni a gyerekét. Kerítésoszlop még nem volt.
Lassan már nincs autó lakkozás nélkül. A ford már nagyon régen lakkoz minden színt, cserébe lehellet vékony a réteg, a tolóajtó kilicsnél hároméves se volt már a fényes vaslemez látszik egy kis felületen
Mittomen,nem kovetem,csak az Eon faszkodast alapul veve.
A fehéren is fakul,vagy inkább sárgul.Az a jó ami lakkozva van,az nem fakul.
Na,pont erre mondtam,óvodába gyereket vinni jó,messze menni nem,az óvodáért nem tartok egy külön autót.Hanem van olyan autó ami mindkettőre alkalmas.
Nincs elbaszás
Tultermeltem, de valami 12 ezret kinálnak érte azt meg dugják fel.
Mé ne engedné betáplálni, azt amugyse tudnám mennyi ha nem mérem a ház fogyasztását
így van 😁 nem kell a sok potya utas 😂
az mit jelent, hogy ment a levesbe? nem engedte betáplálni?
Idővel elmulik a nézegetés. Én is már inkább csak egyszer kétszer évente akkor is inkább a villanyórát nézegetem mi.marad évvégére. Idén 812 kwh ment a levesbe.
Ez igaz 🙂