Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Parkside flame. 🤣

http://youtu.be/2PgphVK68Js
Az egy buzi fizetési app. Ott baszná meg aki azt alkalmazza.
Nem mondtam hogy a barátom. 😄
Kurva simple miatt majdnem kellett egy új telefont vennem a héten Azt hittem földhöz baszom
Maga az app jármű része jó,ott vannak az összegek,választhatsz az egy vagy két részlet közt,megnézheted milyen rendszámokra vonatkozik,a kaü kóddal beléphetsz.A simple alkalmazás rész a szar.Először a megadott név cím után az országot nem engedett kiválasztani,utána app törlés-ujratelepítés,akkor meg kilépett és vissza kellett lépnem a kettős azonosítás miatt.
Ami vicces mert más webáruháznál müködött ahogy kell.
3 éve utaljuk ahogy mindent a nav-nak, de ha jó lesz az app akkor lehet, hogy megpróbáljuk.
Gyűjtést rendeztek a cégnél, nem sok jött össze.
Pipi szerintem a mai napig postán adja fel a csekket.Meg utáláshoz bemegy a bankba.
Sikerélmény,viszonylag kis tortura elviselesevel be tudtam fizetni a jarműadót telefonrol bankkartyaval.
Csak egyszer kellett törölni a NAV aplikaciot,es az sms ben erkezo dupla verifikaciot megnezve nem a simple alkalmatlzasba tesz at hanem ujra kell bejelentkezni kaün keresztul.
Szoval reszelni kell meg ezt. 😆
Pipi meg se probalja,kerjen csekket. 😂
(fejét fogó)
Akkor jó hogy nem ő volt a bakter 😂
vannak olyan emberek akik erőn felül is tudnak teljesíteni ha arról van szó hogy megszopassák magukat
persze ők ezt úgy élik meg hogy nincs szerencséjük, de nem, ezek addig keresik a bajt, amíg meg nem lesz
volt egy ilyen munkatársam a vasútnál, nem telt el nap hogy ne történt volna valami vele
Az a legjobb,mikor leég a házuk aztán ott rimánkodnak hogy most mi lesz mert nem volt biztosítésuk.
Az ilyen a leg veszélyesebb, hülye hozzá, de önbizalma az van. 😆
Nem, de hótt hüjje. Nincs biztijük a házra, 7éve szintén leégett, akkor sem volt. Kiváló autószerelő, vett használt autót, két nap múlva elaszakadt a vez.szíj. Érted na.
Mér,te igen?
és te most ennek örülsz 😅
Kollégám is belenyúlt, (már felmondását tölti) igazi mekkelek, le is égett a házuk itt mellettünk a faluba. Kazánt kötött be, onnét indult el a tűz. Ifjú titán a srác, okos mint a gechi. De még köszönni sem tud.
Belenyultal a villanyszerelesbe?
lehet csak én nem néztem ezt a piktogramos izét(kezeit széttáró)
Szóval így égett le nálad is a tyúkól.
Szerintem azt amikor az a piros csík körbeér és belelóg a ház+áram piktokramba akkor az összes vezetéked leég a falba ami meg be van dugva a hálózatba tv, számítógép, mikrosütő,mosó, szárítógép stb. szénné ég a ge.ibe(kezeit széttáró)
János ..................meg a város 😂 😂 😂
Rocconak sem volt ennyi. 😜
nyolcezer ügyfél már smafu? tízezer kell.