Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elherdáltad vödrös speciálra. 😂
Hát ott, ahol a nemdohányzók Ferrarija. 😂
ilyen árakkal megspóroltam az elmúlt 20 évben egy óceános hajós kirándulás árát
csak nem tudom hol a picsába lehet 😂
Hozzácsapunk még egy légszűrő tisztítást/cserét a maga 1 órájával, és kész is van a napi bevétel. Gondolom egy fékkar/pedál beállítás kijönne egy tizesből. (ezt azért még egy magasan pozicionált BMW-s is sokallja) 😇
Ilyen fogakkal? 🙄
Annyiért én is lecserélem 😁
Elit? Sztán mitől? A sátrazástól?
Drágának mindenesetre drága. (a 15eFt/órás díjával.....és pl. fékfolyadék csere: 3 óra)
Kawajancsi.....ez jó.
Pedig azt állitja magáról hogy egy elit nő 😂😂
ilyen kis gáláns a hölgy?
bár egy többszörös tudathasadással sok jóra nem lehet számítani
Biztos közelről ismerik egymást, piros cbr-esek mindketten.
Kawajancsi. 😆
Ez a nő szerintem skizofrén.Érdekes,meg van említve a macska és egyből jön a cibere pisti.
Nyah, mondtam én. Megjelenik lassan az összes nick. Még valami józsi vagy bandi nem jelentkezett be......
Szeretnél te olyan szar lenni, csak a fosból nem lesz szar sem Sajnos. Kitartást, ne add fel az álmaid!
Én nem nevezném cimborának, aki mindennek elmond a hátam mögött, pláne nem, aki egy teljesen hazug, manipulatív, aljas gazember.

Téged minősít, milyen vicces számodra. 😆
Nemsokára jön a feljelentéssel fenyegetőzés.
A jót reklámozni kell,a szart muszáj.Szerintem ő az utóbbi.
Aztán téged is lebuktat a családod előtt mint a cimborát, mikor lekúrta. 🤣
Jó fej az öreg de lehet kicsit lassúbb már. Örülök, hogy még köszörül...
Akkor lehet hogy te vagy a rekorder.....
Olcsón pótolni? Mármint az ügyfélnek, mert nála fizetős a tanácsadás is. Ingyen csak a promoban jár a "mindenben szívesen segítek a már 5,5 éves szakmai tapasztalatommal" de amint konkrét kérdés van, ingyen már csak a 3 szavas lepattintós válasz van. (van is ilyen szabály nála kiírva, nyilván mivel nincs ideje ingyenélőkre, túl elfoglalt hozzá)
Nem.kell stresszelni 😆
Mi voltunk nála, simán rá merném bízni a motoromat. Pedig azt se szoktam hagyni hogy a kerekét felfújja más.