Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bonyolult. 3.44-et termel és pilanatnyilag az mind megy a hálózatba. Elvileg ma már 9.22-őt termelt
Jó reggelt!!! 😀

2021 MÁJUSBAN MEGNYITOTTAM A SAJÁT SZERVIZEM!!!
Erről egy kis szösszenet:
https://motocat.wordpress.com/.../pink-motorkerekpar.../
Szolgáltatásaim:
-Benzinátfolyás mérés - AC pumpa teszt- az egyetlen szerviz jelenleg, ahol van ilyen, mivel az alkalmazást is én fejlesztem!!!! Hamarosan elérhető más szervizek számára is az eszköz.
-Vázmérés - Használt motor vásárlása után tipikusan hasznos információ, valamint baleset után.
-Egyedi általam írt mobilalkalmazás, ahol az ügyfél realtime nyomon követheti a motor állapotát-többek között. E mellé készül egy saját website is, ahol hasznos cikkek lesznek, ill maga a nyilvántartás, munkalap. 🙂 - Fejlesztés alatt.
-Fékpadi mérés / teljesítménymérés
-Ultrahangos tisztítás
-Injektor fúvóka tisztítás, fúvóka tesztelés
-Műszaki vizsgára felkészítés, műszaki vizsgáztatás
-Gumizás, centrírozás- csak nagyszerviz mellett
-Töltésrendszer diagnosztika, oszcilloszkópos vizsgálatok - ez eddig is volt de szeretnék vele többet foglalkozni, mivel van hozzá egy nagyon jó diagnosztikai eszközöm, ami szintén saját fejlesztésünk
-Motorkerékpár kábelköteg javítások, elektromos hibák feltárása, javítása
-Motorkerékpár diagnosztika - Munkalappal együtt nyomtatva, aláírva veszed át
-Hibakód olvasás, programozás
-Blokkfelújítás: hengerfej, henger, váltó stb.
-Hajtáslánc, vezérműlánc csere
-Fokozatkijelző, féklámpa villogtató, gyorsváltó és egyéb tuning eszközök beépítése
-Generátor tekercseltetés, felújítás
-Karburátorsor felújítás (tengelyek, pillangószelepek, stb)
-Motorkozmetika - szervizelés mellé ajándék
-Balesetes motor helyreállítása (teljes újraépítés)
-Szelephézag ellenőrzés, állítás
-Karburátorsor tisztítás, felújítás, beállítás, szinkron
-Injektor tisztítás, tesztelés, injektorsor tisztítás, szinkron
-Felni görgőzés
ZZR 400- 500- 600 motorokhoz 5 éves gyűjteményem van alkatrészek terén, így azonnal tudok cserélni, tesztelni szinte bármit.
Emellett a CBR600F, RR és GSX-R 750, Fazer600, Hornet600, CBF600 , DL650, valamint Hayabusa vonal lett a szerviz fő területe.
Egyéb tudnivalók: 400 köbcentinél kisebb és 1400 köbcentinél nagyobb motorkerékpárokat nem fogadok. Külsős alkatrészeket, kenőanyagokat a motorkerékpár mellé nem fogadok. Robogókat, cross motorokat nem szerelek. Csak japán típusok!
Minőségi képek a szerviz folyamatáról, utána szép tájban a motorról is tesztelés alatt.
Német és szlovák rendszámos motoroknak akció 2023. Februártól: 90 ezer Ft kedvezmény nagyszerviz mellé!
Egyéb kérdések, igények esetén keress bátran: Ecsegi Szandra,
‼️ Infó: Bármilyen kérdés bármiben, fejlesztés, motorszerelés, segítség, alkatrészek, eszközök, időpont foglalás, események BÁRMI.
info@pinkmotorbikeservice.com
‼️ Motorkerékpár szerelés, szerviz: Bent lévő gépek.
szerviz@pinkmotorbikeservice.com
‼️ Fejlesztés, projektek, programozás, programozás oktatás
development@pinkmotorbikeservice.com
Várlak szeretettel az újonnan épülő, folyamatosan bővülő, saját szervizemben: Esztergom, Dorogi út 5-7.
BEMUTATKOZÁS:
Motorszerelőként:
https://motocat.wordpress.com/ecsegiszandra.../
Mérnökként:
https://dotnetcicablog.wordpress.com/mernok-informatika.../
Partnerek:
Prop-Tech
Motoralkatresz.eu
Oem-parts
Kevin motorkozmetika
R17
HP motor
Karasna
KunMotor’s
Soltvart Kft.
Maróti Kft.
MAMI
Unix
Ott a pont. 🤝
🤣
Biztosan!! 😂
Gondolod hogy hagynám, hogy hozzányúljon egy már 5!! éve motorozó (és szerelő) tanonc A GS-hez?
Ráadásul csak 400-1300 cm3 között vállal gépeket, de abból is csak a 4 Japánt. (valószínűleg a többihez még hülye, szóval a Ducatit se vállalta volna, bár 8 éve még köze nem volt a motorokhoz)
Szóval az én BMW-met előbb vinném Tasiékhoz (aki bármilyen is, de azért látott már villáskulcsot) mint egy mazsolához, aki rózsaszínre polírozná a GS-emet egy nagyon alapos tesztelés után.
Dunsztom sincs mit jelent,de szep szines kep.
Szóra sem érdemes.
Öreg Józsival mi lehet, tudsz róla valamit?
Az mondjuk lehet, egyszer ha beindul a gömb teste, hazáig csúszik 😂😂
Nekem nincs bajom a Pistával, elpoénkodunk itt a falon ha úgy van, de azt nem kell komolyan venni.
Nem tudom, de volt egy olyan terve, hogy elintézi a dolgát aztán majd visszajön. Bennem meg volt egy kis egészséges bizalmatlanság, úgyhogy nem ment sehova, csak azután hogy a káresetit kitöltöttük. Egyébként teljesen normális, jól szituált hölgy volt, meg lehetett volna benne bízni, kicsit szarul is éreztem magam amikor már elintéztük a papírmunkát.
Juni 10.-én tök jó volt hófalak közt csapatni.Nulla turi ment akkor.
Húsvét majdnem másfél honappal előbb van,Április 9.
Nagyon defektes ez a "nő".
Mit nem értesz ezen?
Az asszony használja a passatot én a bódét,többnyire.
Összeköti a sieléssel.
Azt se bonyolitotta meg 😀
Én a húsvétra horvátot lövöm be. Nem is értem hogy jön neked hogy az alpokat célozd a hidegben a tenger helyett 😂
Nekem csak egy van, de Zolinknak 2ő. 😜 😅
Amugy a soha nem látott pinkirajongók ilyenkor összebeszélnek és efyidöben megjelennek, vagy.............ááááá, de nem......itt senkinek nincs több nickje........vagy mégis..........?
Gondolom a gs-t is odahordod.....
Úgy látom meglett a 8943-44-45-46-ik elégedett ügyfél is. (aztán nem irigykedni ám!!!) 🙃
http://youtu.be/W6qjrQlZkDU
Volt, azóta meg csak egy köcsög lett.
Ja,hát ha a muszkának elege lesz a baszakodásból és mondjuk lvivre vag kijevre ejt egy nukit,vagy csak taktikaival letarol pár hidat a dnyeperen,esetleg az alacson orbitális pályán a starlink sort megküldi egy EMP-re optimalizált töltettel a hülyefasz politikusaink simán beugrasztják a népet a lengyelektől a baltiakon át a románig és bemennek az ukrikhoz akkor kő kövön nem marad semmi.
Nem az lesz a gond hogy mennyi a benya meg az euró.
Nyugtával a napot, bár én is bizakodok és arra számolok nyár végéig nem ugrik meg jelentősen. De mióta politika meg ukrajna meg szankciók, ez nem egy stabil alap