Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Befejezem, mert rám küldi a macskáit, meg a 9112 elégedett ügyfelét. (de az is lehet hogy már gépelik az ügyvédei a feljelentést)
seggből szájba nincs?
mert akkor vinném a robeszt lemosatni
bassza fene, ha nagyon kell akkor pár karácsonyfadísz mehet az indexre
de a seggből szájba alap, öreg vagyok már aztán nem indít be más 😂
Tavaly felkerekedtem de nem találtam otthon, végül ismerősökön keresztül annyit sikerült kinyomozni, hogy életvitelszerüen már nem él a tördemici házban, azért volt a kapun lakat és se traktor se autó az udvaron. Legutóbbi infóm róla annyi, hogy egeszségileg rendben van, de kicsit visszavonultabban él. Nem rossz ember ő, aki ismerte személyesen az tudja.
Az további plusz mert hát a ruháért is fizetni kell plusz smink plusz fotós.
Aztán nagyszám lenne ha visszafelé meg egy figyelmetlen traktoros beszántaná a tesztmotort😃
Lehet csak emiatt vállal japánt mert azokat olcsón lehet pótolni😃
Szép ruhákban?
Itt se lehet ingyen. Plusz a természet fotózás, teszt körök promó fotókkal stb......
Viszont máshol feláras lenne a rózsaszín polírpaszta is, meg szervizelés közben a karácsonyfaizzók a túrabőröndökre tekerve. 🤔
Vagy DuksiDezső... 🤣
Majd visszajövök cbrpistiként. 😁
Hát ja, kicsit furcsa figura de nem haverkodni járok oda. Viszont korrektebb mint vártam, mivel máshol a köszönés is feláras volt, ő meg volt hogy megcsinált kisebb dolgokat és nem kért érte semmit.
Idén valahogy mindenki kapott. Valami zen vagy buddha, krisna vagy egyéb hasonló megszállhatta.
Jól ráb@sztál. 😆
Sose volt bmw-m, más fórumról ismerem régről de akik hozzá viszik meg vannak elégedve vele. Kicsit olyan magas lóról beszélős de szakmailag ott van a szeren.
Jó szakiknak adják körbe a tel.számát, nem kell reklám. Nekem Zoli ajánlotta Zsoltot (Szigetbecse) azt el is vitte hozzá a motorom, (nem indult) én meg lábon hoztam haza. Csak ajánlani tudom én is. Következő nagyobb szervizre is hozzá viszem.
Valószínűleg valamikor amnesztiát kaphattam....de gondolom ennek most megint vége.😂
Oda.
Akkor tedd azt mert rád uszit mindenkit és kitiltat innen 😅
Ekohoz?
Rám szóltak privátban hogy viselkedjek rendesen. 🙀
A legtöbb helyen minden üzleti hirdetésért fizetni kell. Ezek szerint itt nem. Bár mondjuk más szerelőket nem látok igy nyomulni, de nekik biztos van épp elég munkájuk, nem csak a motorokat tologatják ki-be meg kozmetikázgatják.
Dunaújvárosba hordom, eddig nem volt vele gond.
Ez biztos nem én voltam, mert rég le vagyok tiltva. (ugyanis valaha kérdőjelet mertem tenni a mondat végére, ennyi elég volt hozzá)
Mondjuk a gs-t(jó az lc màr más tészta) de a régi légolajos gs-t egy majom is tudja szerelni.
Aztán mégis amit apu vett, “neves” szerelő szerelte és egy kalap szar volt a munka amit elvégzett.
Isten őrízz hogy a pinkedli hozzányúljon bármelyik motoromhoz, de úgy hogy én előtte boxert nem szereltem csak olajat cseréltem benne, százszor jobban beállítottam mint a neves szerelő.
Vicc volt komolyan, ennyire balfaszul állítani szinkront… teljesen ráterhelte a pillangókat az alapjáratimotorra, összevisszajárt, rázta a kuplungot. Azt hittük kuplungcsere lesz, nyelestengellyel mert ugye ez típushiba. Aztán láss csodát, most hidegen egyszer egyszer picit zörren a kuplung és ennyi.
Kevesebbet eszik, egyenletesebben jár és erősebb.
Köszi neves szerelő… nem a Tasi volt.
Csak a tanácsadásért mert ugye assincs ingyér. 🤣
Óóóhogyafaszom..... megindult a marketingdömping. Ide is ideért. Ezé mé nem kell fizetni?