Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem irod nem tudnam.
pz2 a legtobb,neha pz1-3.Rohadt ritkan Ph-1-3 ig.
Mert minél rövidebb kéne.
Bittartóval is jó, csak rövid legyen. Vagy lehet hosszú is ha hosszú kell 😂 fasza mágneses legyen az a lényeg, ezért kéne mágnesező.
Kis tokmány nélküli gépet használok szinte mindig, 90% ban 2-es heggyel, a maradék 5-5% az 1-gyes és 3-as, fúrószárakat bitfejeseket használok a legtöbbet, 2-3-4-5-6 os furatok, ha nagyobb kell akkor nagyobb gépet veszek elő.
Megint azt hiszed hogy okosat szóltál, közben csak bizonygatod hogy az értő olvasás sem megy rendesen.
Már nem követed?
Igen. Mi lesz a sok rajongóval?
Hát sajna vagy törik, vagy csorbul, az, hogy egyik se, olyan nincs. Fogyó eszköz, eleve a készletben is hármassával adják a járatosabb méretet. A DeWaltok is eltörtek inkább erőltetésre, de nem géppel, hanem hajtószárral.
Az eltörteket pótoltam szerszámboltból, valami Goliath, azt adta a boltos, azok is bírják.
20+ éve a stanley bitek voltak a legjobbak, azóta az is lófasz gagyi lett
pár éve rendeltem vagy 10 félét de vagy tört vagy elment az éle egy pillanat alatt és kiugrott
az a vicces hogy anno kb 3-4 stanley bittel összeraktunk 120 kaptárt, kaptárankánt legalább 130 csavarral
fészbukról?
ahogy nézem volt takarítás, nekünk a pizzás is megszűnt, meg még pár "üzleti" oldal
amúgy ez a vékonyított makita törik a gecibe mind
ezek jobbak
Honnan?
betekertem vagy 50 csavart és hibátlan maradt, de nem tudom mit bírna ha napi többszázat kellene
Mi lehet Tasival? Eltűnt a Taschner Garage.
Nekem illetve nejnek van mágnesező cucc és azzal szoktuk ezt megoldani mert tényleg idegesítő mikor leesik a csavar a behajtóról.
Azt tudjátok ugye, hogy van PZ meg PH bit? Levikéből nem nézem ki 😃
Már csak azért kérdezem, hogy panaszkodtok, hogy nem tartja meg. A DeWalt bit még lógva is megtartja... bár úgy azé leesik néha, fel-oldalt semmi gond. Meg persze ne legyen a bit szétgyakva.
Gyenge az éle a sima kézinek,puha,még a biteket is ledarálod,pedig azok olyanok hogy néha törnek.
ez miért nem jó?
https://www.gepdepo.hu/tartoze...

amúgy én úgy oldottam meg amikor a 40x40es zártszelvény belső felében csavarozgattam hogy egy mágneses fejű csavarhúzót elvágtam és azt fogtam be a fúróba
könnyű, vékony, és hosszú volt és a csavar se esett le pedig műanyagba lett tekerve
Ha sikerül szólj.
Jó ez nem jó nekünk de ilyenre gondoltam csak ezt kéne valahogy mágnesezni
Sima bit nem jó,leesik a csavar és szétbasz az ideg.
Öcsémnek van ez a mániája hogy hosszabb bit közvetlen befogva a dewaltba,ütvecsavarozó.
Na az fix hogy a bit és a tartó nagyon fontos. Na meg a csavar. Sokat szentségelek, sok fos csavar, nem passzol bele egyik bit sem. Még a spax csavar is sokszor szar és amikor épphogy be tudok nyúlni a szekrénybe, nem is tudom erősen nyomni, fixen 3csavar fordul ki és baszom oda az ujjam.
Már gondolkoztam kis mágnesező cuccon meg olyan biten ami azonnal a gépbe megy, kis rovid aranyos bit.
Jó, de milyen olaj kell bele? 🤔
Nekem megfelel,jó a fogás,nem log egy akku alul,könnyű,elég az ereje,lehetne picit lassabb a fordulat 1-es fokozaton.
Sok múlik a jó bit tartón és bit-en.
Háát, nem én szaggatom el a csavarokat 🤷🏼‍♂️
Az sem lehet véletlen hogy az összes márka, vékonyabb markolatokkal hozza ki az új gépeiket. Egyszerűen jobb az ergonomia.
Inkabb csak nőies kezed van. 😆
Biztos jó ez a gép de én ilyen markolatba dugható aksisat nem vennék mert bumszli, szar a fogása.
Én is ilyet vettem volna de az aldiban le volt akciózva a workzone gép mert hàt ugye parkside szerelem van mindenkinél, megveszik a szart is. Aldis meg még jobb is olcsóbban így hát az lett.