Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az pézbe kerül, ingyér nincs.
tevepata csak akad, állítólag szerelő is 😂
azért itt látszik az emberi jellem, mert ha reklámozni tud akkor ugyan arra is jutna ideje hogy felsoroljon x okot ami miatt ez megtörténhet
na de erre nincs ideje....
Nem érzem a jelenlétét 🤣
Tuti az is van. 🤣
Úgy hogy benzinnel megy.
Kicsit azért részletesebb infó kéne, sok okos ember van itt, de telepata egy sem.
Vagy belefolyt vagy beleöntötte valaki.
Ha vákuumos a benzincsap akkor első körben azt nézném meg, hátha átereszt mert a benne lévő gumimembrán lehet már repedt.
Az a jobbik eset.
Kétütemű, a benzin a forgattyúsházon keresztül jut a dugattyú fölé. Egy túlfolyó porlasztó simán megoldja.
Ha a váltóházban is van, akkor a blokk tömítése is cserés lehet.
A fekete az tuti a bőrkabat volt mielott egyenes vonalu egyenletes sebesseggel tavoztam a horizont fele.
Siman lejon fektisztitoval.
Ja,kép alapján is úgy tűnt.Ami nem akar lejönni azt meg kicsit meg kell áztatni higítóba.Az a fekete felkenődés meg le jön egy kis polírral
Aprilia RS 50, mitől lehet benzin a blokkban?
Jobban ranezve,de,az,lekapartam.A 20 eves regi tankpad ragasztomaradvanya viszont nehezebb.
Nehol lejon,nehol kurvara ragaszkodik a helyehez.
Olyan mintha finom homok kövült volna oda.
jó 10 évvel ezelőtt 4000 ft-ért vettem egy 5 darabos bitkészletet bittartóval dobozában. Na a qrva anyját már vagy 2 éve elhagytam de a mágneses bittartó megmaradt szerencsére. Mert nem a bit fej a mágneses hanem a tartó. Aztán nekem nem esik le a csavar. 10 éve 4 rugó annyi mint most 20 ezerért vennétek egy 5 részes bitkészletet(gondolkodós)
én nem tudom kinek mi esik le nekem mágneses az összes bittartóm. úgy fogja a csavart, hogy szinte le kell róla törnöm. Amit druszám linkelt milvóki az meg egy fos. Az ablakos havernak mindene milvóki de nincs hozzá mágneses készlet 😂 Mondtam vegyen parkszájdot. Aztán félretolta a kistáskát azt mutatta, hogy ott lapult egy zöld parki is azért ha már a milvóki feladja a harcot 😂
faszt tudja ezeknek pont nem szar a fogása (kezeit széttáró) elgondolkozok egy ilyenen mert a 5-6 éves kisbehajtó bleki kezdi elhagyni az erejét(kezeit széttáró) Újkorában bitang volt de most már egy feltöltéssel hamar kigyöngül(kezeit széttáró) És az még a nem cserélhető aksis(kezeit széttáró)
nincs ezen semmi meglepő(legyintős) Parkszájd a király oszt ennyi(meghajlós)
Nem csak valami maradvány?
Nemtudom.
átutaltam a cégest is az enyémet is anyuét is az asszonyét is(kezeit széttáró) ja az asszonyét nem az ingyen van 😅
Mi az a szürke csík?
Ja,valami ilyesmi,amit szet tok huzni.
amúgymeg mondom én hogy az a teli makita bit fasza
pedig nem új
még ezüst színű is van, finom úri cucc