Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha csak a lökhárítóvédő számít akkor fém gittelővel,ha mindkét felület akkor műanyaggal,a kétoldalúragasztót pedig foliaradírral,a műanyagról kisfordulaton.
A hajszárító is tud nagyon meleget fujni. A műanyag hordozófelület inkább a problémás nem a festés. Ha melegités mindenképp hőfokszabályzós fújó.
Azt hajszárítóval kellene inkább.
Én a kisebb matricákat körömmel, kézel luhuzom aztán nitrohigitósrongy. A kocsiról most szedtem le az összes matricázást, két óra hossza volt ebben a hidegben, nyáron jobb a melo. Hőlégfujóval se volt szaporább, 80-90 fokra beállitva, felette nyilván nem nyerő. De motorokról mindig hidegen és kis pepecseléssel de lejött eddig minden.
A burgonyán láttam, azt hittem azzal szarakodol. 😋
vékony acéldrót aztán nitrohigitó
Kameratartó? Az sv oldalidomairól akartam a gagyi matricákat itt kapott tanács alapján lemelegíteni......sikerült! 😅
Nagyon meredek a szélvédő szinte benyúlik a fej fölé. Jól kitalálták az angol mérnökök. 😋
Igaz francia tervezte, és végig ott gyártották ahol a rözsó 206cc-t.
Ha nem titok írd már le, hogy 2db 30cm-es lökhárítóvédő gumicsíkot hogyan veszel le 2 perc alatt roncsolásmentesen? Tényleg érdekel, nem kötekedek!
Ja,csak mert azt mondják hogy ezeknek a mai cabrioknak már elég jó a szélvédelme,vagy legalábbis igyekeznek.
Ennyire zavart a kamera tartó rajta?
Akkor ott nem volt szakértelem.
🤣
Ez a tuti!
Na azt megnéztem volna! Pont egy ilyen szakértelem miatt kellett újat vennem legutóbb, mert szétkurta a mester. Most inkább levettem én, így legalább épségben vissza tudom rakni.
Nekem 15mp festékkel együtt, nem szeretek szarakodni. 🤟
130ig semmi szél nem jön be felhúzott ablakokkal. Ha le van engedve akkor már 70nél cibálja a biztiövet vállnál. Van hátsó szélterelő is az sokat számít.
Nyitott tetővel mennyire lobog a haj?Tudom a tiéd semennyire......
Na,ez egy kis szakértelemmel 2perc.
Műanyaggittelővel letolod,a ragasztót meg foliaradírral leszeded,ennyi a történet.
👍️
Egy opelem sem zörgött, de ennél ugye rengeteg a nem fix kasztni elem ezért cirmog. Hangosítunk a retrón. 😆
Akkor ne panaszkodj! Az Opel az olyan, de attól még nagyon jó! 😉
Örülök, hogy örülsz, de minket nem zavar, eszünkben sincs kicserélni.
Át kell ülni egy jó Hondába, az nem nyiszog vagy cirmog! 😁
Tudom mit beszélek, alig tudok betelni vele!
Ha jól fellágyul akár az is jó lehet, de szerencsésebb ha szépen elválik a ragacs. Ha meg nem, az aceton segít, ha azt nem bírja a festék akkor nem kár érte.