Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még abba kell mennie, mi másba?
Fehér lévén csak minimálisan erősen keresve alig látszik de egy polirozás segitene rajta. Szineseknél ez jobban igaz mert az uv sugárzás hatással van a szinre és fakul.
Meglepő de képes rá.
kombi az jó dolog(kezeit széttáró) ettől már csak a furgon a jobb ahol nem cél 3 személynél több ember fuvarozása 😆
én szamantára tippeltem volna az csak több wiszkit benyelt mint dzsoki(gondolkodós)
kb. 200-250 km es hatótávot ritkán hagyja el a kisótó mert, hogy nem erre lett véve(kezeit széttáró) Ha ilyenre kellett volna akkor ócsó teszla lett volna itt is de az elmúlt 20 évben az asszony autóját nem használtuk 200 km-es körön kívül így a megvásárlásakor ebből az elsődleges adatból indultam ki(kezeit széttáró) Ha meg még is így adódna valamilyen oknál fogva ahogy írod akkor 45 perccel később indulnék és nem is örülnék mert az egy mol töltőn 3000 ft lenne(kezeit széttáró)
Aki barkason és zukon nőtt fel és azokat használta azt semmiféle hanghatás nem zavar már. Igaz meg is süketült mint én az ifatól és roburtól (a benzines még tűrhető is volt, de a dieselnél ezer pokróc a motorházon is kevés volt) így a legtökéletesebb zajvédelem a hallás csökkentése. 👍️
de jó, hogy ti ezt nézegetitek 😆 Én reggel szoktam hallani, hogy elindul mert néhányat kattog az inverter(kezeit széttáeró) Bár erre csak mostanába jöttem rá egész eddig azt hittem a galambok fészkelődnek a padláson 😆
hüje! azon 3 ledes izzó vígan elvan(gondolkodós)
Nekem az utóbbi 3-ban csak egy vékony lemezhátfal van semmiféle szigeteléssel(kezeit széttáró) Az már képes volt annyira felfogni a dobozból érkező zajt, hogy egész csendes a fülke(kezeit széttáró) Ez a pözsó,meg, hogy még motor is csendes nem traktorhangú kifejezetten csendes(kezeit széttáró) Akkor volt ez gáz amikor egybe volt a vezetőfülke a dobozzal a 6 személyeseknél. Az nagyon kellemetlen hangos volt(fejét fogó) Szerintem az a doboz, mint egy hangfal még fel is erősítette a zajt és akadálytalanul jutott el a fülemig válaszfal nélkül 😆
nem keverem csak kombiba nincs tapasztalatom(kezeit széttáró) Abból egy 2t wartburg volt és annak mind1 volt, hogy kombi vagy a de luxe szedános változat 😆
El,oracssre megtortent,meg megy egy szkander az MVM-el.Eves szaldoba kene tenni,bar nem figyeltem de az ocsem sem mintha ezt akarna.
sanyikám. Ne nyúlj hozzá(ujjával nemet mutató) Azon úgy van jó minden ahogy van(kezeit széttáró) Te is retró vagy már 60 felé miért akarsz fiatalabbnak láccani? 😅
te könnyen vagy ha elbaxod gyorsan rátaknyolsz a színnel 😅
ezt pl. nagyítja(kezeit széttáró) Az ott az aggódó újdonsült apuka nyoma vagy a kerítésoszlopé?
nekem ménem nagyítja ki a képeket???
😆
gondolom a régi fordról a céges logókat szedegetted eladáshoz(gondolkodós) Látszik a matricázás után valami nyom? Már úgy értem, hogy tűzte a nap ahol a matrica volt gondolom ott nem bántotta a festéket de az autó a többi részen fakult azért valamit 6 év alatt(gondolkodós)
Azért jóóóóóóóóóóóó kombi autó mert ellehet vinni vele dolgokat 😆
meg azért is mert lehet benne aludni vízszintesen
meg lehet azt is tuningolni hogy tetsszen a nőnemű egyedeknek 😂
meg azért is jó mert nekem is az van és nem válaszok rosszat 😂 😂 😂 😂
azt hiszem ennyi ☺️
mi baj azzal az üléssel? Elég kényelmesnek tűnik(gondolkodós)
én egyenlőre ott ragadtam le, hogy a kombi ford fókusz belendül 160-ig 😅
Jockey 😂 😂
még egy fogyasztó aki őrületbe kergeti a szolgáltatót 😁
szomszédba a múlt héten tettek fel 8kwp napelemet kíváncsi leszek mennyit emel a feszültségen
Te hülye,a 4x25mp csak lehetőség hogy legyen 1000km.Mennyi idő alatt is tölt fel?Na,azt az időt számold.Mondok egy pl.Mondjuk mindketten ott vagyunk sopronba,üres tankkal te üres akksival,és el kell menni egerbe.Én 3perc múlva megkezdhetem az utam.Te 25mp-nél ott tartasz hogy töltőre dugtad.és akkor ezt még útközben is el kell játszanod.Na,majd ha ez nem így lesz akkor fogok venni.
Na akkor elkészült